aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Egyébként nekem is egy jó fél évig kiírta, hogy OELMANGEL, aztán kiderült, hogy csak az egyik vezeték volt elszakadva! :oops: az 1ik olajvezeték :?: :lol: ITSi nincs mit már mondottam a jövőben is bevállalom brádör :lol: csak asszonyka ne legyen, me' nyügizni fog,h nem foglakozom vele, bár most feltünően jól bírta.... gondolom a rózsa igen sokat dobott rajta 8) levettük a lábáról báz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 az 1ik olajvezeték :?: :lol: Ahogy Fekete Pákó mondaná: Ez kókemény volt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Hoppá-hoppá! Fórumlakó lettem!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 mezo mostanában evvel idegelem a népet én is :lol: Ez kokemenykokemeny... de hogy mekkora gyoker ez azs ember jezzsius :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Az Indián meg egy "HuleKocsog" !!!! :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Pistáról sajana nem készült kép amint éppen Szandi s-es kabijában virít, de majd bepótoljuk... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Mai story I: Felüljáró alján állok a rajtnál egy piros lámpánál éjjel. Mellém áll egy újabb forma VW passat, tele etnikummal (voltak vagy hatan). Átszól az egyik: - Jól mágy á kocsi? - Jól. - Fogaggyunk a kocsidba, hogy mi érünk előbb á tetűre! - Jó! Persze én értem előbb a tetőre, kábé öt kocsihosszal, pedig nem is hajszoltam lényegesen. :lol: Következő lámpánál átszólnak: - Látod nem is megy jól áz á kocsi, hogy leelőztünk má'! Na jó, most az eccer megtárthátod.... Valahogy nem értettem a helyzetet... Mai story II: Rendőrök (voltak vagy nyolcan) kiintenek. Semmi köszönés vagy egyéb, semmi papírokat, csak "Hajlandó vagy megfújni a szondát, vagy egyből vigyünk az őrsre?" Megfújtam a szondát. Azt hittem az aranyerem kiugrik, úgy kellett fújni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 :lol: :D Nekem is van egy mai rendőr sztorim, de az lehet nem ide illik :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 én már oly régen taliztam velük,h kezdem jól érezni magam bőrpmben... bár tuom ami késik nem múlik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Mai story II: Rendőrök (voltak vagy nyolcan) kiintenek. Semmi köszönés vagy egyéb, semmi papírokat, csak "Hajlandó vagy megfújni a szondát, vagy egyből vigyünk az őrsre?" Megfújtam a szondát. Azt hittem az aranyerem kiugrik, úgy kellett fújni... Egyébként érdekes, én még sosem fújtam szondát.1X megkérdezték, egy hajnali hazamenetel közben, hogy alkohol fogaszt. blablabla, aztán mikor kijelentettem, hogy antialkesz vagyok, értetlenül néztek.Az meg hogy lehet?-kérdezték.Hát előadtam a kitűnően sikerült érettségibankett történet, amire már ők is elismerően bólogattak, aztán elköszöntek.Ennek már vagy 4 éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Egyébként érdekes, én még sosem fújtam szondát.1X megkérdezték, egy hajnali hazamenetel közben, hogy alkohol fogaszt. blablabla, aztán mikor kijelentettem, hogy antialkesz vagyok, értetlenül néztek.Az meg hogy lehet?-kérdezték.Hát előadtam a kitűnően sikerült érettségibankett történet, amire már ők is elismerően bólogattak, aztán elköszöntek.Ennek már vagy 4 éve. :lol: :D :lol: MUHAHAHA!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Képzeljétek hogy jártam. :? Elmentem ma a fóti cora-ba ott voltam vagy fél órát és mire jövök ki látom,hogy :shock: valamelyik szemét,mocskos,rohadt állat lelopta a hátsó lökösről a vontató szemet takaró müanyagot. :lol: Hogy rohadna meg! Pont most mikor tök szép lett a kocsi és nem rohad meg minden.....................nincs valakinek elfekvőben 1db? Hol lehet venni ilyet? GSI pont a spoilerek miatt "egyedi" de még 1-2 év és tuti lelopnak róla mindent. :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Képzeljétek hogy jártam. :? Elmentem ma a fóti cora-ba ott voltam vagy fél órát és mire jövök ki látom,hogy :shock: valamelyik szemét,mocskos,rohadt állat lelopta a hátsó lökösről a vontató szemet takaró müanyagot. :lol: Hogy rohadna meg! Pont most mikor tök szép lett a kocsi és nem rohad meg minden.....................nincs valakinek elfekvőben 1db? Hol lehet venni ilyet? GSI pont a spoilerek miatt "egyedi" de még 1-2 év és tuti lelopnak róla mindent. :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Az drága kincs!!!! A bontósok nem adják csak úgy magában. de tudok egyett hátha ide adja!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Képzeljétek hogy jártam. :? Elmentem ma a fóti cora-ba ott voltam vagy fél órát és mire jövök ki látom,hogy :shock: valamelyik szemét,mocskos,rohadt állat lelopta a hátsó lökösről a vontató szemet takaró müanyagot. :lol: Hogy rohadna meg! Pont most mikor tök szép lett a kocsi és nem rohad meg minden.....................nincs valakinek elfekvőben 1db? Hol lehet venni ilyet? GSI pont a spoilerek miatt "egyedi" de még 1-2 év és tuti lelopnak róla mindent. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Magyarország rúlz... :oops: :x :D Azért látszik a különbség országok között... 1. bizonyos futóműalkatrészek nem cserélhetők, mert nem szükséges (hivatalosan) -> itthon mégis elb@szódik 2. levehető vonószemtakaró, mert fel sem merül, hogy lelopják -> itthon mégis lelopják Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Képzeljétek hogy jártam. :? Elmentem ma a fóti cora-ba ott voltam vagy fél órát és mire jövök ki látom,hogy :shock: valamelyik szemét,mocskos,rohadt állat lelopta a hátsó lökösről a vontató szemet takaró müanyagot. :lol: Hogy rohadna meg! Pont most mikor tök szép lett a kocsi és nem rohad meg minden.....................nincs valakinek elfekvőben 1db? Hol lehet venni ilyet? GSI pont a spoilerek miatt "egyedi" de még 1-2 év és tuti lelopnak róla mindent. :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ebben a story-ban az a legdurvább szerintem, hogy valószínűleg egy másik GSI-s lopta le a kocsidról... És ez nagyon gusztustalan!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 mekkora központosítógyűrű kell az autóra? 57 vmennyre emléxem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Most hívogatok 1-2 bontóst de nincs :lol: Csergöben nem lehet rendelni cikkszám szerint? Mert akkor megkérnék valakit,hogy írja le a cikkszámot én meg elrohannék hátha rendelhető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Peti szvsz lehet cikkszám szerint rendelni.... Érdekes, mert kb 1-1.5 hete láttam az utcánk túloldalán egy fehér GSI-t, amelyiken hiányzott az a takarószem és pont arra gondoltam, hogy ha az enyémről véletlenül eltűnik, akkor tuti ránézek arra a GSire....ki tudja....az ördög nem alszik ha ma látom, akkor megkukkolom neked, hátha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Kess - köszönöm. Elszomorít a dolog mert mert végre összeállt az autó.....erre mi törpténik?! :lol: Egy biztos ha tudok szerezni akár rendelni felrakom és oda is ragasztom,hogy csak lökáritóstul lehessen leszedni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 http://www.lsd-doors.de/content/50_Downloa...n/ealsd1065.pdf Most ezen dolgozom, met szeretnék egy ilyet. Nem olyan bonyolult ,egyszerünek tünik.Keresek egy fanaticus ügyes kezü embert és legyártatom vele a szerkentyűt. nem adok érte 1500 Eurot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 mekkora központosítógyűrű kell az autóra? 57 vmennyre emléxem... Én 56,5-re emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 mezo tuti?? csak mer megnéztem azt amim van és arra vmi 63-57ig van írva asszem... és tegnap felrakattam az első két felni és úgy éreztem, hogy 100 fölött elkezd rázni, pedig frankón kicentírozták (direkt néztem) lehet hogy a központosító nem jó?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Nekem is rázott a kocsi, pont amiatt, hogy a központosító nem volt jó! Az 56,5-re pedig 90%, hogy jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 na bakker, akkor azt is kell vennem 4dbot.... na mindjárt kimegyek a parkolóba és lecsekkolom, hogy milyen van fenn Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Pistáról sajana nem készült kép amint éppen Szandi s-es kabijában virítkár, pedig cuki lehetett :lol: aztán mikor kijelentettem, hogy antialkesz vagyok meg kell szigorítani a tagok felvételét..... :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts