mackosajt Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 J0hnny! Szimmeringet szerdán tudod megérdeklődni ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Óóó,hát akkor én kérek elnézést,hogy a "szellős" GSi motortérbe még ilyenek beférnek! :lol: Mondom, a phase 4 az már harcore tuning :lol: Kicsit puputeve lesz a mociháztető :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 J0hnny! Szimmeringet szerdán tudod megérdeklődni ugye? Igen!Sajnos csak akkor vannak nyitva! Körbetelefonálom őket,de ha gondolod megadom a telszámokat,felhívod őket sorban,elmondod mit keresel és ha van nekik én megveszem,elpostázom neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Mondom, a phase 4 az már harcore tuning :lol: Kicsit puputeve lesz a mociháztető :lol: Hát lelki szemeimmel már látom,ahogy dekkel a szádban izomból csapdosod a mocitetőt egy C20XE-re,ami mellé egy ilyen radiátor van begyömszölve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Igen!Sajnos csak akkor vannak nyitva! Körbetelefonálom őket,de ha gondolod megadom a telszámokat,felhívod őket sorban,elmondod mit keresel és ha van nekik én megveszem,elpostázom neked. ha megteszed, hogy hívod őket, akkor legközelebb sörben fizetek. :lol: Én a helyi cégeket, és a cégen belüli próbálkozást csekkolom le, meg a bontókat. Hátha. Már így is kész vagyok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 ha megteszed, hogy hívod őket, akkor legközelebb sörben fizetek. :lol: Én a helyi cégeket, és a cégen belüli próbálkozást csekkolom le, meg a bontókat. Hátha. Már így is kész vagyok... :lol: Ok!Körbejárjuk a témát! Egy kérdés még! Pontosan hova is kell ez a szimmering? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Ok!Körbejárjuk a témát! köszi. váltó, nyelestengely. sima, bowdenes kuplungosokra egy adapterszerűben van, annak 23*35*8 a mérete. Nekem a hidraulikus kinyomóba van rakva, mert ez megy az adapter helyére. Ebben 23*32,2*7 a mérete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 ....mellé egy ilyen radiátor van begyömszölve.... mellééééééééé ? :lol: ezt a moci tetejére kell tenni Te :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 mellééééééééé ? :lol: ezt a moci tetejére kell tenni Te :lol: :P Na ahhoz kell majd a karizom,hogy rá tudd csapni a géptetőt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Na ahhoz kell majd a karizom,hogy rá tudd csapni a géptetőt! :lol: Ahogy te mondanád : megvan rá az emberünk. Balázska, a pusztitó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Balázska, a pusztitó :lol: Balázska ennyit változott? :lol: Nem gondoltam volna,hogy egy szilveszteri sztálone! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Balázska ennyit változott? :lol: Nem gondoltam volna,hogy egy szilveszteri sztálone! :lol: Csak ránéz egy zöldséges kirakatára és már spriccel is multivitami lé mindenfelé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Csak ránéz egy zöldséges kirakatára és már spriccel is multivitami lé mindenfelé :lol: :lol: :lol: :P Chuck Norris volt a mestere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 :lol: :lol: :lol: Chuck Norris volt a mestere? CN, csak szeretne olyan magasságba emelkedni, ahol most Balázska van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chuck Norris Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Nana...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Nana...:lol: Ezt majd játszátok le Balázskával :lol: Már a te nevedet is elhomályosítja pár újdonsült harcos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 És ezt egy masszintű értékelésnek vehetjük ? :lol: Életrajzodba is beírod ? :lol: Ne merészeld kétségbe vonni kijelentéseimet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Ne merészeld kétségbe vonni kijelentéseimet! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Kavics majd megmondja a frankót, hogy neki ki van keleten :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Király volt a Ring!! Remélem megyünk majd januárban is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Király volt a Ring!! Remélem megyünk majd januárban is. :lol: Persze,ott a helyünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október22, 2007 Megoszt Elküldve Október22, 2007 Azért ha lenne Decemberban az sem lenne rossz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Pudingok :lol: Nap megkoronázásaként elütüttem a jobb első futűművel a Hősők terén, cca 10 centivel van az a kerék hátrébb :lol: 20-30al de hazavánszolrgott a kocsi, -1 gumi, -1 felni az már biztos. Gellért szerint néha már harckocsi hangja volt a kocsinak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Ne merészeld kétségbe vonni kijelentéseimet! :lol: Dehogyvonomkétségbecsakazértékességéttudakolom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október23, 2007 Megoszt Elküldve Október23, 2007 Pudingok :lol: Nap megkoronázásaként elütüttem a jobb első futűművel a Hősők terén, cca 10 centivel van az a kerék hátrébb :lol: 20-30al de hazavánszolrgott a kocsi, -1 gumi, -1 felni az már biztos. Gellért szerint néha már harckocsi hangja volt a kocsinak :P Mit ütöttél el? Akkor mostmár tényleg ideje lenne másik kocsit nézned :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts