Atommanó Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Lehet ha Te felhívod jobb árat kapsz mint én... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Hát én ma lecsúsztam egy mociról, úgyhogy kicsit bosszús vagyok...pedig már majdnem megvolt... :lol: Ez lett volna: http://i5.ebayimg.com/01/i/000/bc/5b/877d_1.JPG Pedig én nemcsak szurkoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Hát ez a leömlő is bukós lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Na ma bosszút álltunk...és ugyan nem olcsón de elhoztuk... :lol: Köszi Pééééééééé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Na ma bosszút álltunk...és ugyan nem olcsón de elhoztuk... :lol: Köszi Pééééééééé jól megmutattad nekik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Amatőr fejjel arra gondolok h ez kimondottan c-hez van, ha nem akkor mért különleges???? Annyit látok h elöbb találkoznak a csövek :lol: :lol: :lol: na jó lehet kicsit vastagabb is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 jól megmutattad nekik! :lol: Jah. Motor elvitték, de a leömlőt elbukták. Szerintem összeomlottak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Hát, ez tényleg nem volt olcsó. De ha jó és passzol, akkor megérte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Ez egy Risse Motorsport leömlő...63.5-ös, c20xe-hez, de direkt c kadettbe...vagyis hosszmocihoz... A mocit még mindig nagyon sajnálom...de remélem az bukta be, aki megvette előlünk a mocit tegnap... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Ez egy Risse Motorsport leömlő...63.5-ös, c20xe-hez, de direkt c kadettbe...vagyis hosszmocihoz... A mocit még mindig nagyon sajnálom...de remélem az bukta be, aki megvette előlünk a mocit tegnap... :lol: ahha :lol: :lol: :P igy már oks Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Hát, ez tényleg nem volt olcsó. De ha jó és passzol, akkor megérte. Mennyi vót ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 256 EUR :lol: De megszereztük a Jürgenek előőőől...ez minden pénzt megér a tegnapi után... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Nagyon úgy tünik, hogy a kasztni és a futómü viszont nem szereti annyira a nyomatékot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Lassan nekem is folytatni kellene az Ebay projektet Dinivel. Gép már van, de egy 7-8''-os Tuch monitor még kellene. De ebben a hónapban bizti fizetés volt. Majd novemberben... Ötcsillagos lesz a Hotel Manta! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Előfordult már valakivel, hogy keresett egy szimmeringet, de sehol sem talált, végül megtalálta a megoldást? Speciel most az a szívás, hogy a nyelestengely szimmering simán cserélhető lenne. Bele van rakva a hidraulikus kinyomócsapágyba, simán ki is lehet szedni, de sehol sem lehet kapni. 23*32,2*7 a mérete, és most úgy néz ki, hogy egy 2000 Ft-os alkatrész miatt 50-et kellene elkölteni... Mert kinyomóval együtt kapható... külön nem... Van ötlete valakinek? (benzin+gyufa kivételével) Hali! Itt a közelembe van egy csapágybolt (Szolnok), ha jól emlékszem ők tudnak v.kivel csináltatni egyedi méretű szimmeringet is. Itt a nevük és a tel számuk ARCUS Kft. tel:56/514-480 v. 56/514-481 kérdezd meg őket, de ha gondolod én is rákérdezhetek. Üdv. Kzotya U.i:Szervíz sem tud segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Hali! Itt a közelembe van egy csapágybolt (Szolnok), ha jól emlékszem ők tudnak v.kivel csináltatni egyedi méretű szimmeringet is. Itt a nevük és a tel számuk ARCUS Kft. tel:56/514-480 v. 56/514-481 kérdezd meg őket, de ha gondolod én is rákérdezhetek. Üdv. Kzotya U.i:Szervíz sem tud segíteni? köszi! :lol: 3 szervíz lett már felhívva általam és a szerelőn keresztül, de egyikben sincs olyan kinyomó, amiben a kuplung munkahenger ment tönkre, és a szimering ép lenne. No meg elvileg ennek így is kéne lennie. Nálam viszont fordítva történt, köszönhetően a difiben történt fogkezelésnek, ami aztán eljutott a váltó minden szegletébe, hogy minden szimmeringet megtámadjon, a fogaskerekekről, és csapágyakról nem is beszélve. Holnap beszélek a szerelővel, hogy mire jutott, aztán meglátjuk. Teljes a káosz. Vectra lóg a csáposon első futómű, váltó, bölcső... minden levéve. Lerakni nem lehet így. Viszont a váltót meg csak akkor lehet felrakni, ha összeállt minden, mert még1x mindent leszedni szopás. 1 csápos van a műhelyben, és 3 szerelő... gondolhatjátok, mennyire örülnek a helyzetnek. Csöppet sem kezd kínos lenni a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 256 EUR :lol: De megszereztük a Jürgenek előőőől...ez minden pénzt megér a tegnapi után... :lol: :lol: :P jaaaa megint végigizgultuk az utolsó másodperceket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Csakis egy GSi jöhetne szóba,ha cserélnék! Kadett GSi Cabrio ezt már nézted??? kilakatolva, nem is drága, GSI is éd cabrio is, meg szép felni, meg ...Na? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Hát télre azért bátorság...mert ha beázik a tető...akkor az vagy powertape, vagy lóvé a zsebből... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Hát télre azért bátorság...mert ha beázik a tető...akkor az vagy powertape, vagy lóvé a zsebből... :lol: na ja de ilyenkor olcsóbb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Hát télre azért bátorság...mert ha beázik a tető...akkor az vagy powertape, vagy lóvé a zsebből... :lol: Ha egyszer veszek ilyet,az tuti azzal kedzem,hogy e-bay-en veszek egy új tetőt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október19, 2007 Megoszt Elküldve Október19, 2007 Coupe,mélykék,Dini..stb. Bocsesz, nem volt érkezésem elköszönni senkitől.. no meg kommunikálni se..amint le akartam rakni a kocsit, kihívtak :lol: engem meg elkapott a láz.. :lol: aztán meg jött a közeg,szal gyors leléptünk... Bocsi mindenkitől... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 ezt már nézted??? kilakatolva, nem is drága, GSI is éd cabrio is, meg szép felni, meg ...Na? látásból ismerem a tulajt. nincsen rossz állapotban a kocsi. költeni biztos kell rá. annyit szerintem megér simán.. tesómnak mondtam is hogy cserélje le a robogót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Tegnap megint jött egy parkolási felszólítás, de most vmi behajtó cégtöl, Credit Ex... 19-én jött a lévél és 20. a fizetési határidő.. megint 2004.10.02 parkolás miatt, valakinek esetleg jött hasonló megint? Minap volt a TV-be, hogy ha valaki tud a rendőrség elől 3 évig bújkalni az megússza, hogy lehet h egy parkolás akkor nem évül el... Nah mind1, de ezt se kelett átvenni de ajánlottal jött... JAV.: 2004.12.09. dátumú Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október20, 2007 Megoszt Elküldve Október20, 2007 Most írtad le magad ellen a bizonyítékot... :lol: :lol: :lol: :P Majd viszünk bablevest... ;) Valakinek nincs kedve beülni mellém holnap a Mantás Itineres versenyre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts