mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Dízel szinten bevédem Johnny, bármilyen szarul is megy az övé... :lol: :lol: :lol: :P Na ilyen, amikor Anti megvéd vkit ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Dízel szinten bevédem Johnny, bármilyen szarul is megy az övé... :lol: :lol: :lol: :P Köszönöm kollega! ;) Szarul megy,de lesz ez még így se! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Na ilyen, amikor Anti megvéd vkit :lol: Sanyi mondta valamelyik nap: "Ököllel az arcombaaaa" :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Köszönöm kollega! :P Szarul megy,de lesz ez még így se! ;) Lesz hogy nem fog menni???? :lol: :lol: :lol: :hiya: :hiya: :hiya: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Tényleg Gelko! Senivel mizu? Hívtak egyáltalán? Laciékon kívül... :lol: egy érdeklődő volt e-mailben de már rég le van szedve...:lol: holnap elvileg kész a hengerfejezés, lett bele új kiegyenlítő tartály kintről :lol: fűtés is megvan...zsír új hűtő meg rég benne van..kb amerre a víz jár benne minden elem fel lett újítva vagy ki lett cserélve.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Köszönöm kollega! :lol: Szarul megy,de lesz ez még így se! :lol: Nem cseréled le Gsi-re ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Na ilyen, amikor Anti megvéd vkit :lol: Védjen meg Téged a nőegylet!Lehet még az is jobb,mint Anti! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Lesz hogy nem fog menni???? :lol: :lol: :lol: :P ;) :hiya: :hiya: Múltkor menet közben folyt belőle a gázolaj,de ment akkor is! Olyan ez mint a trabant!Addig meg amíg üa van benne! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 egy érdeklődő volt e-mailben de már rég le van szedve...:lol: holnap elvileg kész a hengerfejezés, lett bele új kiegyenlítő tartály kintről :lol: fűtés is megvan...zsír új hűtő meg rég benne van..kb amerre a víz jár benne minden elem fel lett újítva vagy ki lett cserélve.... Nana. És az ablakmosó tartály ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Nem cseréled le Gsi-re ? Csakis egy GSi jöhetne szóba,ha cserélnék! Kadett GSi Cabrio Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Kadett GSI Cabrió... Nem volt elég a bajból??? :lol: :lol: :lol: :P Vedd meg Balázskáét... ;) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Védjen meg Téged a nőegylet!Lehet még az is jobb,mint Anti! :lol: Nőegylet hogy véd meg valakit ? Leülteti a támadót egy csésze tea és aprósütemény mellé és verset olvas fel neki ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Kadett GSI Cabrió... Nem volt elég a bajból??? :lol: :lol: :P ;) Vedd meg Balázskáét... :hiya: :hiya: Azért az tetszik,hogy ezt pont te mondod vazee! :hiya: Egyébként amennyiért eladta,annyiért meg is vettem volna! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 És az ablakmosó tartály ? :lol: francba az kimaradt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 ....Vedd meg Balázskáét... :lol: :lol:.... Az annyira megfáradt kocsi, hogy normális ember nem veszi meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Tudom...de én már annyit változtattam a szitun,hogy ha reggel felkelek is van mivel menni melózni...és az már nem a BKV... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 francba az kimaradt :lol: :lol: Hát.... Sűrgősen pótold :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Tudom...de én már annyit változtattam a szitun,hogy ha reggel felkelek is van mivel menni melózni...és az már nem a BKV... :lol: Nekem meg szinte már unalmas,hogy nincs vele gond! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 és az már nem a BKV... :lol: de ott legalább jó nők (is) vannak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Nekem meg szinte már unalmas,hogy nincs vele gond! :lol: Ez pik-pak orvosolni tudjuk :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 má bocsánat, de melyik GSi-ben van neon? klubon belül! :lol: Tomién volt!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 ezt még gyorsan valaki leütheti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Mit? Ilyen nincs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Bár a turbo-sound azért sokat elárul a linkben... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Tomién volt!! :lol: de csak volt. nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts