mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Ma 17-ig sem tud senki esetleg eljutni Cserépfalura? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 ööö Maci ezt most úgy gondoltad hogy vlki el Üllőre aztán le Debrecenbe hozzád? vagy mi ? Me' én ráérek holnap de innen pestről ez jó kis túra akárhol is van Cserépfalura vagy Mezőkövesdre... jah váltókról annyit tudok hogy letudom olvasni róla a tip.t hisz bele van ütve mindbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Mióta Wolfi megvette az övét, azóta sejtettem, hogy igencsak mélyen van az ár. :lol: Az enyém akciós volt, ne feledd.Ugyanilyet vehettem volna manuálklímával, elöl hátul v.mikor törötten 1.8 16V-ként 1.2M-ért ish...... Az enyém most áll kb. itt, de egy-két csacskaságtól (kipufftorok) eltekintve rendben van a gép...... Ennek meg egész jól megy lefelé az ára. Mint mostanság minden GSi-nek...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 azt úgy értettem, igen, hogy el a váltóért, és lehozni ide. Sajna pont holnaptól vagyok délelőttös, illetve asszony most van "kimenőn". Pedig innen cserépfalu, ahol egy biztosan jó váltó van, 120 km csak. De én vagyok a srácokkal, így meg nehéz lelépni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Tom! Ezt mondtam... Azt kell megkérdezni, hogy hogy lehet rögzíteni, mennyi a súlya, meg ugye nincs benne merevítés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Tom! Ezt mondtam... Azt kell megkérdezni, hogy hogy lehet rögzíteni, mennyi a súlya, meg ugye nincs benne merevítés... Szállítást hogy gondoltad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Rendelnénk sokért, és akkor elengedik a szállítási díjat...vagy megkérem a Főnököm, hogy mivel hetente megy Prágába, kanyarodjon egyet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 ....vagy megkérem a Főnököm, hogy mivel hetente megy Prágába, kanyarodjon egyet... :lol:.... Tooood mekkora egy Cali mociháztető ? Azt nem rakja be a kesztyűtartóba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Összehajtogatjuk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Összehajtogatjuk... :lol: Szerezzél valami mozaikkép ragasztót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Csak jelezném, hogy az omega motorházteteje nem fért be a csomagtartójába, és a calié se sokkal kisebb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 vagy saját lábán kell hazahozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 vagy saját lábán kell hazahozni :lol: azt megnézném, ahogy kocog a két kis nyúlványán a cali motorháztető a magyar hon felé :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Milyen adatokat írnak már(3,7 Sekunden auf 100 km/h): Ez mán egy brutál gép vidiók Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Csak jelezném, hogy az omega motorházteteje nem fért be a csomagtartójába, és a calié se sokkal kisebb :lol: Mert béndzsa vagy. Astra-ba befért a Cali mociháztető - picit kilógott a széle -, torony felénél elvágva a nózija és még pár apróság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Milyen adatokat írnak már(3,7 Sekunden auf 100 km/h): Ez mán egy brutál gép vidiók Ezt a golfot én is néztem nem régen a Top Gear műsorban. Szép és jó, csak nehéz kordában tartani, ha nem csak egyenesben akarsz vele gyorsulni. Kár érte, mert szerintem nagyon szépen megcsinálták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Semmi különös, írnod kell csak egy papírt, hogy igényled a bérautó hozzájárulást a kárbejelentés időpontjától a kifizetés időpontjáig. Ha van már igénylőpapírod pl szállítási költség megtérítéséről, akkor ahhoz is beírhatod ezt. A mértékét ők fogják meghatározni, de nekem egy hónapja 3000-et határoztak meg, valszeg neked is ennyi lesz. Nekem elsőre megadták szó nélkül, de hallottam már olyanról, hogy vitáztak rajta, viszont muszáj nekik, ne hagyd magad ha kukacoskodnak :lol: úgy tom h Tréleres számlát csak oda kell adni majd, de olyan kárbejelentő lapomnem igazán van avgy csak más a neve...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Vki tudja hogy kell Carstylingon hozzászólást törölni(és most mindenki meg fogja nézni h mit akarok törölni, de ne)????? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Vki tudja hogy kell Carstylingon hozzászólást törölni(és most mindenki meg fogja nézni h mit akarok törölni, de ne)????? Köszi elvileg meg 1 sms kell hozzá hogy tudjál moderálni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 elvileg meg 1 sms kell hozzá hogy tudjál moderálni.. oké...... kösz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 oké...... kösz.... látom sikerült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 ....és most mindenki meg fogja nézni h mit akarok törölni.... Áááááá, dehogy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Erősen úgy néz ki, hogy nem lesz Tököl a hétvégén...egy héttel eltolják az időjárás miatt...hogy ebből megint mi lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 G.A. írta: "...Az új időpont Október 27-28: Szombat - Vasárnap! A programok 100%ban maradnak! Holnap délelött mentem volna egy meterológushoz külön előrejelzést készítettni a két napra, de most hívott hogy nem érdemes jönnöm, az esélyeink kb 10%ak... Hideg, borús idő lesz, éjszakai fagyokkal... Okt 22-re jégeső, és havazás sem kizárt!..." Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Holnap nem ér rá esetleg valaki, aki ismeri a különbségeket a váltók közt(vagyis felismeri őket), és mondjuk van ráérős ideje, és utiköltséget fizetném, és elhozna nekem egy váltót vagy Üllőről, vagy Mezőkövesdről? esetleg. most még pontosítás alatt van 2 lehetőségről a dolog, és így már sajna ma én nem tudok elmenni egyikért sem, mivel reggel melózni kell menjek, és jó lenne, ha mondjuk holnap délre ideérne a váltó. Akkor hétvégére ülhetnék vissza a vectrába. Én szivesen mennék dezsővel,de nem érek rá meló miatt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts