Albert Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 ...F18... Gondolván arra hogy Diny még nem olvasta a fórumot megkérdeztem tőle délután hogy van-e F18-a de nála is csak az F16 áll hegyekben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Köszi Albert! :lol: lassan elvonási tüneteim lesznek, mert 1 hete raktam le a kocsit a szerelőnél, aztán pechemre összeszedett valami betegséget, amitől sűrűn telefonált a nagy fehér doktorral színes ásítások közepette, és tegnapra lett jobban. Már hiányzik a vectra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Köszi Albert! :lol: Sajnos nincs mit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Na közben beszéltünk... mármint Lacival...szal nekem volt ilyen konfigom a turbóval, hogy f20-as ház és f18-as belső...ma is egy ilyennel fut valszeg valamerre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 ebből az a következtetés, hogy F18 házba is be kell menjen az F20 belső akár. Amúgy elég durva, hogy csak azért mert hidraulikus kinyomós egy váltó, 20 helyett mindjárt 50-60-at kérnek érte... És mindenütt a motort kérdezik... a váltó típusát nagyon kevés helyen tudják a hirdetők... mindet szinte vissza kell hívni, mert megnézi. :lol: jah... és nem értik, hogy miért nem azt mondom, milyen kocsiba lesz (mert egyből 2x-es árat mondanak, pedig pont most néztem... jó, ha 1 misit ér a vectra, miközben a felét is ráköltöttem már, és ugye drágábban vettem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 ... jó, ha 1 misit ér a vectra, miközben a felét is ráköltöttem már, és ugye drágábban vettem Üdvözöllek az ÉLET-ben :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Üdvözöllek az ÉLET-ben :lol: :lol: sejtettem én, hogy esett az ára, jócskán, csak most családban páran magyaráznak, és hát ki kell ábrándítani őket a dolgokból. Mióta Wolfi megvette az övét, azóta sejtettem, hogy igencsak mélyen van az ár. :P de pont most, mikor már ha azt veszem, hogy mindenhez volt nyúlva, mióta nálam van, akkor a csere lenne a legnagyobb hülyeség... mármint hasonló kényelmű szintnél, használtban. Esetleg ülhetnék 1.4 classicba... de az meg nem az én világom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Húúúúúúú...erre le kéne csapni...még a postaköltség sem lenne durva... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Húúúúúúú...erre le kéne csapni...még a postaköltség sem lenne durva... :lol: :lol: szerinted ha hozzád kerül rendesen működni fog? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Persze...Csoki nem ért hozzááá...nem volt benne kitartás... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Persze...Csoki nem ért hozzááá...nem volt benne kitartás... :lol: :lol: Szerintem nem költött rá eleget. Rutintalan volt.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Olvastam ezt a marketingbullshit-et énis de azon gondolkozom, mi van akkor ha valamilyen alkatrész cserélve volt....ekkor ugye alig van kopás....vagy minek a kopását mérik? Az a bajom velük is lehet, hogy tényleg óó a cuccuk de semmi konkrétum nincs...kb mint a Teleshop-os 36%-al több szösz összeszedő Magic henger :lol: :lol: Ez a 7500-ért teljesíménymérés barátinak tűnik, de kint vannak a világ vége után 2 fával :lol: beteszek a csomagtartóba még egy egykettest akkor 2.4 es lesz és 150 le, megyek is leméretni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Kényelmes pösti! :lol: Na!akkor tisztázzuk!JHogy csinálhatok a 60Lovas gyalázógépből többet papíron? :lol: kékled s dobókockca (de csakis a világítós fajtából) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 nem tudom belinkelni amit akartam..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Nem is baj...:-) Elég ha én látom...meg majd MOR...ha licitál... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Nem is baj...:-) Elég ha én látom...meg majd MOR...ha licitál... :lol: upsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Persze...Csoki nem ért hozzááá...nem volt benne kitartás... :lol: :lol: vmikor eladod a turbósost'? jah már megtörtént....... :lol: :P ;) volt kárszakértő, gazdasági tk, holnap felhív h mennyi volt az eurótax ára de h mennyit kapok azt még nem tudom meg egy ideig........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 de h mennyit kapok azt még nem tudom meg egy ideig........ 2 év letöltendő... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 volt kárszakértő, gazdasági tk, holnap felhív h mennyi volt az eurótax ára de h mennyit kapok azt még nem tudom meg egy ideig........ ne felejts el bérautó hozzájárulást kérni. ezt a kárbejelentéstől a kifizetésig kérheted, napi 3000-et szoktak adni. :lol: lehet hogy kicsit meg kell taposni őket érte, de ki kell fizetniük azt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 upsz :lol: Majdnem hibáztál elektromérnökkém ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 ne felejts el bérautó hozzájárulást kérni. ezt a kárbejelentéstől a kifizetésig kérheted, napi 3000-et szoktak adni. :lol: lehet hogy kicsit meg kell taposni őket érte, de ki kell fizetniük azt is. ezt kifejthetnéd bővebben is, jöv hét pénteken megyek be Gyáli útra kárbejelentő lapot leadni, ott verjem az asztalt??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Holnap nem ér rá esetleg valaki, aki ismeri a különbségeket a váltók közt(vagyis felismeri őket), és mondjuk van ráérős ideje, és utiköltséget fizetném, és elhozna nekem egy váltót vagy Üllőről, vagy Mezőkövesdről? esetleg. most még pontosítás alatt van 2 lehetőségről a dolog, és így már sajna ma én nem tudok elmenni egyikért sem, mivel reggel melózni kell menjek, és jó lenne, ha mondjuk holnap délre ideérne a váltó. Akkor hétvégére ülhetnék vissza a vectrába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 ezt kifejthetnéd bővebben is, jöv hét pénteken megyek be Gyáli útra kárbejelentő lapot leadni, ott verjem az asztalt??????? Semmi különös, írnod kell csak egy papírt, hogy igényled a bérautó hozzájárulást a kárbejelentés időpontjától a kifizetés időpontjáig. Ha van már igénylőpapírod pl szállítási költség megtérítéséről, akkor ahhoz is beírhatod ezt. A mértékét ők fogják meghatározni, de nekem egy hónapja 3000-et határoztak meg, valszeg neked is ennyi lesz. Nekem elsőre megadták szó nélkül, de hallottam már olyanról, hogy vitáztak rajta, viszont muszáj nekik, ne hagyd magad ha kukacoskodnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Az is elképzelhető, hogy kérnek róla számlát majd... Mint pl a trélerről is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 Az is elképzelhető, hogy kérnek róla számlát majd... Mint pl a trélerről is... Nem kérnek. Ez csak hozzájárulás, nem költségtérítés :lol: Pont ez a lényege :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts