Gelko Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Lehet, hogy nincsennek de az a 142 LE főtengelyen nem olyan rossz egy tizensok éves autótol...az a pár elpusztult lovacska nemolyansok :lol: sztem ha csak 8 lónak esett baja az nem rossz :lol: sztem a senator sem tudna többet pedig az majd' 180ról indult :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Lehet, hogy nincsennek de az a 142 LE főtengelyen nem olyan rossz egy tizensok éves autótol...az a pár elpusztult lovacska nemolyansok :lol: Igen... ennek fényében volt oly hihetetlen a 170 pacis elmélet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Igen... ennek fényében volt oly hihetetlen a 170 pacis elmélet :lol: huh akkor már mindenki nyugottan fog aludni..... Nekem annó Subiék Mr.dyno-jával meg átszámolva meg felszorozva meg kivona stb. lett 145Le a sárga....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Ez a 7500-ért teljesíménymérés barátinak tűnik, de kint vannak a világ vége után 2 fával :lol: Kényelmes pösti! :lol: Na!akkor tisztázzuk!JHogy csinálhatok a 60Lovas gyalázógépből többet papíron? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Azt ne múgy kell, te! Többet kell csinálni, de papír nélkül! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Kényelmes pösti! :lol: Na!akkor tisztázzuk!JHogy csinálhatok a 60Lovas gyalázógépből többet papíron? :lol: 5000 HUF Mennyiről írjam??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 5000 HUF Mennyiről írjam??? :lol: Józsipiacon áruld az áfás számlát tesókám,nekem lóerő kell! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Szerzünk azt is!!! Mennyi kőőő???? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Szerzünk azt is!!! Mennyi kőőő???? :lol: :lol: Hanyasz a lábád? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Nem tudom azért én még bíztam benne,hogy van 170 gyári lóerővel megáldott Gsi is.Most hogyan tovább......????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Nem tudom azért én még bíztam benne,hogy van 170 gyári lóerővel megáldott Gsi is.Most hogyan tovább......????? :lol: Vannak még meglepik, jah köszi Diny, Pehi, és Albert a segítséget h Csabi kiállt egyedül a garázsból a Sárgával :lol: :lol: :P ;)(nah jó kicsit arébb kellett rakni a seggét) , sem Konik sem Hátsó híd nem sérült mint megállapítottuk..... :hiya: :hiya: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Ezen valami roppant alacsony nyomású turbo lehet : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 csak egy kérdés erejéig, mert itt lehet többen olvassák... Baloldalt egy caliból származó F20 belű számítás, jobbon meg a jelenlegi halott F18-am van. nagyon meg lehet majd éreznem ezt? és milyen változásra számítsak? ui: F20 bele 100%-ig jó lehet F18-ba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 ....ui: F20 bele 100%-ig jó lehet F18-ba?.... Mondjuk megkérdezhetnéd Patyi Laci véleményét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Mondjuk megkérdezhetnéd Patyi Laci véleményét. ma beszéltem vele, de pont ez így akkor nem merült fel, akkor még csak F18-ban gondolkoztam. Holnap beszélek vele erről is. Demo már rábólintott, de több vélemény még jobb lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 csak egy kérdés erejéig, mert itt lehet többen olvassák... http://www.kepfeltolto.hu/2007/10/16//603b.JPG Baloldalt egy caliból származó F20 belű számítás, jobbon meg a jelenlegi halott F18-am van. nagyon meg lehet majd éreznem ezt? és milyen változásra számítsak? ui: F20 bele 100%-ig jó lehet F18-ba? Jéde ismerős. :lol: Elsőd hosszabb lenne többi fokozat meg rövidebb, így menet közben kicsit pörgősebb lenne az autó, de nyilván többet kellene váltogatnod. Nekem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Nekem csak annyi tünik fel,hogy a mostani váltód végáttétele rövidebb mint a másik.....+ Érdekes lenne a betü is a váltóról a szám elött.W vagy C?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Jéde ismerős. :lol: Elsőd hosszabb lenne többi fokozat meg rövidebb, így menet közben kicsit pörgősebb lenne az autó, de nyilván többet kellene váltogatnod. Nekem tetszik. Nem fordítva????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Nem fordítva????? Az azonos fordulathoz tartozó sebességeket nézd. A végáttétel szerint nem ez lenne, de a fokozat áttételek átfordítják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 az áttételeket az opel-infosról néztem ki az én váltóm F18 WR 3.94-es véggel, az F20 meg egy C20XE calié volt. azt meg elvileg F20-ból csak 1 félével rakták. és igen, én is pörgősebbnek olvastam ki, és jó oldal ez a sohc14.uw.hu! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Az azonos fordulathoz tartozó sebességeket nézd. A végáttétel szerint nem ez lenne, de a fokozat áttételek átfordítják. Jó Én csak a végátételt néztem....De az megtévesztő volt mert nem tudtam hogy W..... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 aki tud németül, ezt le tudja fordítani? valami F18-F20 konverzóról van benne szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 újabb link... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Na , kezdődik a Columbo ! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Vannak még meglepik, jah köszi Diny, Pehi, és Albert a segítséget h Csabi kiállt egyedül a garázsból a Sárgával :lol: :lol: :lol: :P(nah jó kicsit arébb kellett rakni a seggét) , sem Konik sem Hátsó híd nem sérült mint megállapítottuk..... ;) :hiya: :hiya: Szerintem a hátsó híd akkoris sérülhet ha azt most még nem látod. Wolfinak is volt ilyesmi gondja a GSimmel anno ha jól emléxem (aztán hátsóhíd csere lett belőle) Zoli sok sikert délelőtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts