Tom Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 nincs az a Smájli ami meghal a röhögésben????? :lol: :lol: :lol: ........ :P ;) :hiya: Irigykedtek... :hiya: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Tapasztalatból beszél ugye ? :lol: igen de nem az opelokkal....anno mikor stratusunk volt :lol: kabrioval - senatorral még annyira nem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 nkem a szigszalag a kedvencem a knN szűrő torkánál... de a lökös meg az illesztések is gyönyörűek ! jah megjött a papír az ügyészségről hogy nincs vádalku , nem engedélyezik... a motoros sztorimra gondolok most amugy... szakértővel állunk szemben mindig tartogat finomságokat a "magyar" használtautó piac...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 szakértővel állunk szemben Szép tákolmány......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 A vicc, hogy kb. tényleg egyet mehet a kocsi.. amikor kb.re sikerült együtt indúlnunk, a legelején egy kb fél kocsival megindúltam, és végig 4.ig itt láttam a szemem sarkában Csabit. A többiben meg mindig megindúlt.. hamarabb rajtolt mint én.. Szeret kicsit beugrani Csabi.. ugyi Csabi? :hiya: :P Szerintem nem vicc, enyémben 100 000Km-rel több van, és ha a súlyról beszélünk, akkor én 100Kg vagyok, te meg vagy 60, tehát azért 40Kg nem kevés, nekem 185-ös gumijaim vannak, neked 195, Nem beugrottam csak te nem tudtál rajtolni a 3. villanásra, (az indulásod miatt kaptál ki az 1.8 VTI ellen is :lol:)(Ja és az 170 ló gyárilag, és 3.-ban igencsak mentél rá, nem??, akkor mégsem csak 150 lovasok az autóink? ) beugrani csak a Subaru ellen ugrottam be, de ottis egyébként azért mert te is tudod hogy megszólalt a kinyomócsapágyam, és félig visszaengedtem a kuplungot ettől megindult a kocsi egy picit hamarabb.. De gyere Vasárnap te is, legalább leméred a vasat.. :lol: Nah de a lényeg, hogy utána kb. állandó volt a távolság..szóval 6.5 öt tuti nem megy(bocs Csabi), de 7.3-7.5 meglehet(Dynos mérésemből kiindúlva...) Senki nem mondta a 6.5-öt ez csak rajtam maradt, mert mondtam hogy a videó alapján annyi, de ugye ott csak a Km órát lehet látni, hogy valóban mikor lépek le a kuplungról azt nem, én mindig is azt mondtam hogy szerintem 7 és 7.3 közt garantáltan tud.. De jóhogy eltettem egy pótkulcsot a riasztódbol, mert legalább ellopatom majd.. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 szakértővel állunk szemben mindig tartogat finomságokat a "magyar" használtautó piac...... nekem a helyesírása tetszik a legjobban.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Na ez már csak ezért is édekes kezd lenni számomra: jelentem LACI4 gépe keréken 122,7LE-t teljesített maxra. (Általában 119LE felett, de az esetek 50%-ban 121LE felett), ebből a főtengelyen mért teljesítménye 153,3LE. tehát Laci4 gépe teljes széria a teljesítményt tekintve. a gyorsulási görbéjét áttekintve viaszont szignigfikáns különbség mutatkozik a többiekéhez viszonyítottan. magyarán nem az ordenáré váltásaival nyer tizedmásodperceket a többiek előtt. tehát a hajtásláncában valahol van valami okosság, ez tutkó. a./ van sperrej (anti ;) :lol: :lol:) b./ van jó kuplungja c./ egy mérettel kisebb a kereke (ezt lehet kapásból ellenőrizni) d./ nem tudom :P mindensetre Laci4 rulez!!! Ezért gondolom én azt pl, hogy Csaba mérésénél a megadott 142 paci kerékre lenne számolva...Ha mégis, akkor pedig csúnyán el kéne hogy piccsancsa a brigádot...de mondjuk Lacit jelen esetben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 "Ja és az 170 ló gyárilag, és 3.-ban igencsak mentél rá, nem??, akkor mégsem csak 150 lovasok az autóink?" Ha csak a lóerőben lenne a varázslat, akkor elég lenne leülnünk azokkal a régi "autós mindenvivős" kártyákkal egy asztalhoz, és ott lejátszani a dolgot... :lol: Gondolom hallottad már azokat a kifejezéseket, hogy: nyomaték, nyomatékgörbe, motorkarakterisztika, váltóáttételezés... :lol: Egyébként meg kíváncsian várjuk a mérésről készült görbét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Na ez már csak ezért is édekes kezd lenni számomra: Ezért gondolom én azt pl, hogy Csaba mérésénél a megadott 142 paci kerékre lenne számolva...Ha mégis, akkor pedig csúnyán el kéne hogy piccsancsa a brigádot...de mondjuk Lacit jelen esetben... :lol: Azért az a csúnya nem olyan csúnya :lol: ha a Laci4 mérése 153 ló, az enyém 1.17-el szorozva 166 akkor 13 ló a különbség, az annyira nem lehet jajde csúnyán elverni plusz 13 lóval, és mínusz 2 centi tapadással és plusz minimum 30kG többlettel... Én egy hivatalos gépen mértem, amit 2002-ben gyártottak, nem hinném hogy nem mér jól, azon lett 142 ló.. menjen el ugyan oda akinek van rá lehetősége ahol én voltam, és mérje meg.. Ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Annó a timeslippen is adódtak ebből viták, hogy a padok közel sem mérnek egyformán... Amikor nekem volt a dbilasos 170 pacis verzióm, azért nem volt kétséges, hogy elvertem a szívó gyári gsiket...Elötte pedig kaptam tőlük rendesen... :lol: :lol: Meg amit még nem vágok, hogy ha gyári ótóról beszélünk, amiben van jó pár km...akkor mitől több az mint annó amikor a gyárból kijött...tényleg nem kekeckedés, csak értetlenül állok az eset elött... Ezért is várnám azt a teljesítménygörbét... Meg kiváncsi vagyok hogy mi lesz a mérés eredménye, ha még chipsz is lesz benne...190 LE? ;) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 "Ma már a gépkocsikat magas minőségű, zárt rendszerű technológiákkal gyártják, és így Ön észre sem veszi, hogy a vásárlásra került használt gépkocsijának kilométer óráját, az előző tulajdonos 100 ezer kilométerrel visszapörgette. Ennek az állapotnak vet véget a dinamic car test (D.C.T.)-vel végzett állapotfelmérés. A nyugatról származó berendezés a világ legmodernebb High-tech gépjárművizsgáló berendezése. A vizsgálat ideje 5 perc, és ez alatt a berendezés megállapítja, hogy a gépjármű kopás értékei és paraméter változásai megfelenek-e a kilométeróra állásának. A vizsgálat után a berendezés számítógépe azonnal kinyomtatja a vizsgálat eredményét, melyet a bíróságok és hitelintézetek hitelesnek és megbízhatónak fogadnak el." Mondjuk az utolsó mondat nem valós, mert most hívtam, és még mostsem jó a nyomtató, és a csávó elmondása szerint, nem engedik csak a rendszergazdát hozzányólni a hálózathoz.., remélem ma azért megjön az a görbe.. Valami hasonléónak kéne jönni!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Reméljük azért nem hányják el a cetlit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Amúgy mondták, hogy keréken mért adatot adnak ki, vagy kalkulálnak főtengelyre? Hány % veszteséggel számolnak? Illetve hogy állapítják meg a veszteséget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 jó de konkrétan mitől lett erősebb a szériánál az autód ? mikor ált. még a gyári adatot sem tudják pontosan a gépek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Reméljük azért nem hányják el a cetlit... Szerinted? Azt hiszem nem tudna enni legalább 4 hétig és járni, az biztos.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Szerinted? Azt hiszem nem tudna enni legalább 4 hétig és járni, az biztos.. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 "Ma már a gépkocsikat magas minőségű, zárt rendszerű technológiákkal gyártják, és így Ön észre sem veszi, hogy a vásárlásra került használt gépkocsijának kilométer óráját, az előző tulajdonos 100 ezer kilométerrel visszapörgette. Ennek az állapotnak vet véget a dinamic car test (D.C.T.)-vel végzett állapotfelmérés. A nyugatról származó berendezés a világ legmodernebb High-tech gépjárművizsgáló berendezése. A vizsgálat ideje 5 perc, és ez alatt a berendezés megállapítja, hogy a gépjármű kopás értékei és paraméter változásai megfelenek-e a kilométeróra állásának. A vizsgálat után a berendezés számítógépe azonnal kinyomtatja a vizsgálat eredményét, melyet a bíróságok és hitelintézetek hitelesnek és megbízhatónak fogadnak el." Olvastam ezt a marketingbullshit-et énis de azon gondolkozom, mi van akkor ha valamilyen alkatrész cserélve volt....ekkor ugye alig van kopás....vagy minek a kopását mérik? Az a bajom velük is lehet, hogy tényleg óó a cuccuk de semmi konkrétum nincs...kb mint a Teleshop-os 36%-al több szösz összeszedő Magic henger :lol: :lol: Ez a 7500-ért teljesíménymérés barátinak tűnik, de kint vannak a világ vége után 2 fával :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Ez a 7500-ért teljesíménymérés barátinak tűnik, de kint vannak a világ vége után 2 fával :lol: Na de ha neked is mérnének 170 pacit azért csak megérné kimenni nem??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Na de ha neked is mérnének 170 pacit azért csak megérné kimenni nem??? :lol: :lol: :lol: Lehet megméretem a vectrát, és ha kiderül, hogy 180Le, akko mejek péntekenként énis... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Szóval én közben felhívtam az a teljesítménymérő céget... A teljesítményt amit mérnek, az már főtengelyre van kalkulálva... Ergo, csodák nincsenek... Redi nem kell kimenned a világ végére... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Szóval én közben felhívtam az a teljesítménymérő céget... A teljesítményt amit mérnek, az már főtengelyre van kalkulálva... Ergo, csodák nincsenek... Redi nem kell kimenned a világ végére... :lol: P...ba, akko nem lesz az enyém se erősebb egy mérés után? :lol: Anti, szemét vagy... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 P...ba, akko nem lesz az enyém se erősebb egy mérés után? :lol: Anti, szemét vagy... :P Bocs Viktor...tudom... :lol: de azért még kijöhetsz pénteken... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Na ja, sejthető volt, hogy a 142LE a főtengelyre van kalkulálva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 de azért még kijöhetsz pénteken... :lol: :lol: nézőnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Szóval én közben felhívtam az a teljesítménymérő céget... A teljesítményt amit mérnek, az már főtengelyre van kalkulálva... Ergo, csodák nincsenek... Lehet, hogy nincsennek de az a 142 LE főtengelyen nem olyan rossz egy tizensok éves autótol...az a pár elpusztult lovacska nemolyansok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts