mackosajt Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Autóval mi van Zoli? Vagy az már van? Mármint ép és egészséges. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Ennyit a voooolt Syntec Audi is ment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Mennyit megy? (mer azt nem láttam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Mennyit megy? (mer azt nem láttam) 9.7 és 10:00 körüli időket szokott futni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Autóval mi van Zoli? Vagy az már van? Mármint ép és egészséges. szerdán reggel kárszakértő érkezik, Aztán elvileg ha találnak kint ép alvázú 3 ajtóst akkor jön a folytatás, mindenki fantáziájára bízom..... Előre röhögök h mennyi pézzel szúrják majd ki a szememet de se fényre se lakatolásra nem lesz pénzem az 100. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 szerdán reggel kárszakértő érkezik, Aztán elvileg ha találnak kint ép alvázú 3 ajtóst akkor jön a folytatás, mindenki fantáziájára bízom..... Előre röhögök h mennyi pézzel szúrják majd ki a szememet de se fényre se lakatolásra nem lesz pénzem az 100. De új felni az már van miiiiii ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 De új felni az már van miiiiii ? :lol: Ne hülyülj Pista,valamin állnia kell majd a KPM vizsgán! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Nekem a metálzöld fityómat amit 100e-ért vettem haverom TK-ra zuzzantotta...108e-ret fizetett a biztosító... Na az volt ám a nagy business... :lol: :lol: :lol: Reméljük azért nagyon nem jársz szarul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 De új felni az már van miiiiii ? :lol: használt lesz csomót pörgött már...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 .....fityómat ..... bocs nem vok jártas autós berkekben.....de MIT? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 használt lesz csomót pörgött már...... Akóó másik, így írom :lol: Rolnalt elvitték ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 A Rolnal az a kamu Ronal??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 bocs nem vok jártas autós berkekben.....de MIT? Hát ezt...fityó=kispolák, Fiat 126...hogy magyarázzam még... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 A Rolnal az a kamu Ronal??? :lol: Az dilibogyó :lol: Mr. Kóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 A Rolnal az a kamu Ronal??? :lol: nem kamu csak volt olyan belőle amin nem volt gravír de még megvan csak javításra szorul egy kicsit, eladó lesz de nem akarok senkit átbaszni vele, főleg nem ismiket......(8-10 cmen meggürbült a peremje) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Hát ezt...fityó=kispolák, Fiat 126...hogy magyarázzam még... ;) :lol: http://gsiclub.hu/images/stories/Anti_leiras/1.jpg :lol: :lol: :P én koromban már nem volt használatos ez a nyelvjárás, bocs Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 :lol: :lol: :lol: én koromban már nem volt használatos ez a nyelvjárás, bocs Pedig fiatal korában még a legyet is a röptéren! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Majd akkóóó röhögj, ha kapsz 108e-ret a sárgára... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Pedig fiatal korában még a legyet is a röptéren! :lol: A sitten csak: ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ....ZZZZZZZZZZZZZZZZZ....ZZZZZZZZZZZZZZZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 A Rolnal az a kamu Ronal??? :lol: hú Anti Látom számolod a betűket h ilyent észre veszel, vagy csak én olvasok felületesen :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 hú Anti Látom számolod a betűket h ilyent észre veszel, vagy csak én olvasok felületesen :lol: :lol: :lol: Tudod, régen, a mi korunkban még elég gyors volt az emberek reakcióideje ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 mam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október15, 2007 Megoszt Elküldve Október15, 2007 Picit magasan van,meg már amúgy is láttam ilyet valahun,valamin! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts