warwolf Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 tulképp itt helyben is van elvileg 3-4 féle F18, csak sok a varia a srácokkal. Vigyél nekik mintát...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Lacit még nem hívtad fel? Mr Manta is bontóban dolgozik, hátha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 az lesz. Még szerencse, hogy az F18 egy erős váltó... mi lenne, ha tuningolva lenne a kocsi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Anti mindjárt pitsán rúg, hogy szétoffoljuk a GSi topikot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Hát ehhez már én sem tok mit mondani... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Hát ehhez már én sem tok mit mondani... :lol: :lol: :lol: ne is mondj semmit! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 az lesz. Még szerencse, hogy az F18 egy erős váltó... mi lenne, ha tuningolva lenne a kocsi? :lol: erős??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 erős??? :lol: elvileg. Még Turbós Gsi-hez is jó volt. Jól mondom Anti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Jó volt hát...F18-ból csak 1 fogyott...F20-ból kettő... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 elvileg. Még Turbós Gsi-hez is jó volt. Jól mondom Anti? csak azért kérdeztem,mert ha egy széria autóban szétmegy...érted :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Jó volt hát...F18-ból csak 1 fogyott...F20-ból kettő... :lol: ebből is látszik, hogy jobb! :P ;) csak azért kérdeztem,mert ha egy széria autóban szétmegy...érted :lol: Na ez az, amit én sem értek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 2 napja azon gondolkozom, hogy veszek egy gyári első lökhárítót........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 2 napja azon gondolkozom, hogy veszek egy gyári első lökhárítót........ :lol: Nagyon gondolkodhatsz, ha ennyire nem írsz ide :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Redi! Lehet attól világított a srága lámpa??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Nem kell ahhoz bömös meg ódi, az omegát is megtisztelik a forgalomban :lol: Amikor beülök anyám honda jazz-ébe, mindig furcsa hogy mennyi barom lett hirtelen az úton :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Mondjuk a Senivel volt a legélvezetesebb közlekedni... megelőztél :hiya: Senatort bárhol beengedik, elengedik stb. parkolni is bárhol lehet vele mert nem tolják meg :hiya: igaz azzal én is pofátlanab vagyok sokkal.... :lol: kabrioban meg néha jó mert az opelesek engedik be- fiatalok kik érdeklődnek az autók iránt ;) :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Mé? Mi baja a mostaninak? Megkérdezted Viktort végülis hogy mennyi az annyi? 2 napja azon gondolkozom, hogy veszek egy gyári első lökhárítót........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Mé? Mi baja a mostaninak? Megkérdezted Viktort végülis hogy mennyi az annyi? Semmi, de most van egy olyan hangulatom, hogy nem tetszik :lol: Viktort még nem kérdeztem, nyilván a Dininél kezdek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Nagyon gondolkodhatsz, ha ennyire nem írsz ide :lol: Multitask vagyok tudok egyszerre írni és gondolkodni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 De mi nem tetszik? Ezekszerint nem gyári van most fönn. Dininél hónapokban mérik az előrendelésbe menő lökösöket sajna :lol: Semmi, de most van egy olyan hangulatom, hogy nem tetszik :lol: Viktort még nem kérdeztem, nyilván a Dininél kezdek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 De mi nem tetszik? Ezekszerint nem gyári van most fönn. Most nem tetszik a kivágás az elején :lol: Dininél hónapokban mérik az előrendelésbe menő lökösöket sajna :lol: Jó, de én VIP ügyfél vagyok VIP kedvezménnyel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Jól sejtem hogy EZ az a valami ami semmit sem ér majd ?! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Jól sejtem hogy EZ az a valami ami semmit sem ér majd ?! :lol: :lol: :lol: nagyon csattogósat nem javít meg :P nekem a GTI néha megszólaló tőkéire hatásos gyógyír volt...de aztán kicseréltem inkább ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Jól sejtem hogy EZ az a valami ami semmit sem ér majd ?! :lol: :lol: :lol: "A hidrotőke optimális működéséhez szükséges. Csökkenti a hidrotőke kopását és a fémes zajokat. Tisztítja a szelepeket és a furatokat." Ha csak egy olajjárat van eldugulva, akkor még akár jó is lehet. Bár már korábban kifejtettem, hogy ezek a tisztító hatású adalékok (motormosó adalék is) nem ajánlottak, ugyanis a csapágyak és illesztések kenési hatékonyságát is csökkenti, az olajfilm folyamatos lemosásával. A hidrotőke kopásra ez sem jó, ha jól megfigyeled a leírását :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október11, 2007 Megoszt Elküldve Október11, 2007 Igen emlékszem meg is fogadtam a tanácsod csak bele akadtam ebbe, ahogy itt böngészgettem unalmamban minden fele, aztán gondoltam hátha nátha...mértne dobhatnék még 2e Ft-ot ki az ablakon :lol: bár ahogy most áll a tudomány lehet karácsonyra már meglepem magam egy motor cserével... "A hidrotőke optimális működéséhez szükséges. Csökkenti a hidrotőke kopását és a fémes zajokat. Tisztítja a szelepeket és a furatokat." Ha csak egy olajjárat van eldugulva, akkor még akár jó is lehet. Bár már korábban kifejtettem, hogy ezek a tisztító hatású adalékok (motormosó adalék is) nem ajánlottak, ugyanis a csapágyak és illesztések kenési hatékonyságát is csökkenti, az olajfilm folyamatos lemosásával. A hidrotőke kopásra ez sem jó, ha jól megfigyeled a leírását :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts