redline Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Lehet, hogy kicsit drágább a 16v, talán kicsit többet kell beletenni (bár szerintem nemsokkal) de sokkla tobbet is kapsz tőle :lol: Én még kicsit dűlöngélek, meg véres a szemem de ugy tűnik megmaradok a tegnapi este után, ugyhogy összeszedem magam és lassan elindulok Lurdyhoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 35-el többet egész pontosan. És ez teljesen elég is ha működik és teljesít :lol: Én úgy néz ki nem jutok ki , jó szórakozást és fotozgassatok :P Lehet, hogy kicsit drágább a 16v, talán kicsit többet kell beletenni (bár szerintem nemsokkal) de sokkla tobbet is kapsz tőle :lol: Én még kicsit dűlöngélek, meg véres a szemem de ugy tűnik megmaradok a tegnapi este után, ugyhogy összeszedem magam és lassan elindulok Lurdyhoz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 MOR! Mééé nem értetek ki??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Igen? Milyen szívók vannak 2.0-ig, amik mennek 14.xx-et? A kipakolt, üvegnélküli régi vti-k 13 teteje időket mennek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 MOR! Mééé nem értetek ki??? Nem értek oda? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 A kipakolt, üvegnélküli régi vti-k 13 teteje időket mennek. :lol: 12 közepe és 13 közepe között fixen tudnak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Nem értek oda? :lol: Hát én háromnegyed 3-kor jöttem el...addig bizti nem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Piiiista akkor gyüszöl velünk??? :lol: :lol: Jó sokat buliztunk tegnap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 MOR! Mééé nem értetek ki??? tanusithatom ottan voltak :lol: 3utan valamivel érkeztek .. valami baleset miatt ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 ....lassan elindulok Lurdyhoz :lol:.... Milyen volt ? Képeket gyártott valaki ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 nezd csak Tom mittaláltam neked .. ez egy szép calibra .. pedig kinem állhatom ... de ez jol nez ki valami ilyesmire teis törekedhetnél ... Majd .. :lol: persze csak az ösztomü utan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Jah...Te kicsit későn érkeztél, a lányok meg kicsit hamar dobták be a törcsit... Next time... Na akkor ezek szerint felértek azért rendben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 tanusithatom ottan voltak :lol: 3utan valamivel érkeztek .. valami baleset miatt ... Valami futóverseny is volt. csak hogy vasárnap is legyen dugó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Valami futóverseny is volt. csak hogy vasárnap is legyen dugó... :lol: mondjuk még mindig "jobb", mint ha hétköznap reggel 8-10, illetve 15-18 óra közt lett volna. :lol: Akkor lett volna igazi dugó. :lol: Képeket majd toljatok, hogy milyen volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 nezd csak Tom mittaláltam neked .. ez egy szép calibra .. pedig kinem állhatom ... de ez jol nez ki valami ilyesmire teis törekedhetnél ... Majd .. :lol: persze csak az ösztomü utan :lol: http://www.garaget.org/archive/11514/9737/...31-7439-723.jpg Hát az első lökösre már van egy szerintem nagyon szép verzió, ráadásul még egy rendes cooler is elféren így elől. Hátra a gyári lökösbe kéne betoldatni pár centit, mert más normálisat mág nem nagyon láttam sajna. De most tényleg az első az osztómű, annak 1-2 hónapon belül újra működnie kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 mondjuk még mindig "jobb", mint ha hétköznap reggel 8-10, illetve 15-18 óra közt lett volna. :lol: Akkor lett volna igazi dugó. :lol: Képeket majd toljatok, hogy milyen volt. Parancsolj: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 :lol: :lol: tudtam, hogy félre lehet érteni, amit írtam. A gsi-s talira gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 valami b*zinak sikerült az autómat összefirkálni, nincs az az isten hogy találkozzak ezzel a vlkivel ez a k*bas*ás az egészben ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Szép, mondhatom :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Mivel, írt rá mit??? Mert én pl el sem bírom olvasni... :lol: De az ilyen parasztot,a pöcsénél fogva a fitymaszakdtáig kéne ráncigálni, egy túúúrbós Calibra mögött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Mivel, írt rá mit??? Mert én pl el sem bírom olvasni... :lol: De az ilyen parasztot,a pöcsénél fogva a fitymaszakdtáig kéne ráncigálni, egy túúúrbós Calibra mögött... ja és valami hülye farok még gumit is füstölt a parkoloba ilyen felelőtlenséget....:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Jó sokat buliztunk tegnap :lol: Hehe :lol: Jó vót, csak öregszem, mert kiesett a kezemből egy fél korsó sör. :lol: A kezemre is ütöttem mingyá, ez tűrhetetlen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 De az ilyen parasztot,a pöcsénél fogva a fitymaszakdtáig kéne ráncigálni, egy túúúrbós Calibra mögött... Tooooom! Meló van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Képeket majd toljatok, hogy milyen volt. igazából olyan nagyon-nagy extra nem volt benne......kb mint egy Lurdy tali csak sokkal több bontószökevénnyel gsi-vel szokás szerint pár szép auto, pár hülye, és rengeteg dumálás :lol: én csináltam 3 db képet Demo benézett a géptetőm alá, 2 perc alatt talált is egy falsot szívó csövet :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október7, 2007 Megoszt Elküldve Október7, 2007 Demo benézett a géptetőm alá, 2 perc alatt talált is egy falsot szívó csövet :lol: :lol: Egynek kell is lennie a légszűrőház elején :lol: :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts