Kess Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Anti a németek ellopták a szövegedet??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Érdekes a szélesítés is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 a szélesítés és falazás még hagyján, de az a renccám világítás :roll: igen randa lett, nemde? Kess mail? Tunni már vmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 ....a szélesítés és falazás még hagyján, de az a renccám világítás :roll: igen randa lett, nemde?.... Szpotthlámpa :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 hádde neeeeem :?: :lol: :D hogy nézz ki :butthead: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Olyan, mint a plakátok világítása... Fuha ezeknek a németeknek az izlésviláguk... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 nekem a falazás sem jön be.... küldtem még 2 helyre mélt, de még semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 na meg 1 kis szélesítés :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Némethonban a rendsz. világítás kötelező, és figyelnek is rá. Anno dumcsiztam egy ottani OFF BMW ON tunerrel, az ő vasáról le akarták venni a rendszámot mert nem volt megvilágítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 mi is erről témáztunk tegnap Istivel asszontta ne szharozzak tegyek fel ha lekerül a renccám, mert a pékek vadászni fognak rám, mint Anti a 0w-60 utolsó flakonjaira Mo-on.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 hádde neeeeem :?: :lol: :D hogy nézz ki :butthead: Biztos meg lehet normálisan oldani valahogy. Legyen ez a H.F. ! Keressünk Gerőnek falazás + norm. rencccávilágítás megoldást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 én már tudom hogyan lesz megoldva... mármint elméletben, csak ahhoz le kell hozni mind a 12 darab V-ot a lököshöz... ámde mekkora mrha vagyok hiszen a gyári is alulról világít... akkor meg no problem :idea: normális falazás meg alakulóban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Ma hoztam el az uccsó 5 lici olajat a boltból... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Castrol RS 10W-60? Olyan nekem is kéne. Multkor elég jó árban szerezted, lesz még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Majd megoldjuk valahogy... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Talán a héten megint lesz verda... ...remélem több mint 20 km-t fog kibírni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Az országban egy csepp w60at nem hagytál, mi :?: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Talán a héten megint lesz verda... ...remélem több mint 20 km-t fog kibírni... :roll: Csak úgy félve mondanám, hogy lehetőleg ne a gyorsulásin járasd be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Na jó 1 liter még maradt a bótban... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Töki tegnap megnéztétek nekem az árakat :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Aztec! Megnéztük neked Istinél van... :wink: Blitz! Már nem bejáratós... :wink: Azon már túl vagyok... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 THX! Elvileg Istivel úgyis értekezem, bár nála sosem lehet tudni :lol: Vmire nem emléxel az árakból :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Az már tegnap volt, azóta meg meló van, szóval nem emléxem semmire... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 jellemző :lol: Este Viktort is faggattam volna, de hölgy társaságában volt gondoltam nem fárasztom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Fárasztották helyetted... :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts