Lacee Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Köszönöm Sanyi! Kézzel fogható forma kéne, asszonynak sok a szabadideje melóban és nincs internete ... nem is pakolhat semmit a gépre bennt ... Redi! Annyi eszem nekem is van hogy vehetnék újat csak nem akartunk kiadni 6ezer (tipp) Ft-ot érte ... egyántalán van olyan ember a világon aki megvette ezeket és nem kölcsön kapta? :lol: Csaba! Megköszönném akkor sokkal jobb a 2002-es mint a semmi, amugy sem változott a kresz azért azóta gyökeresen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Csaba! Megköszönném akkor sokkal jobb a 2002-es mint a semmi, amugy sem változott a kresz azért azóta gyökeresen! Oké, megpróbálom ma elkérni és este akár oda is adhatom ha kinézel az Ivecóhoz... ha viszont nem tudom elkérni ma akkor a jövő héten hétfőn vagy kedden biztosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Tökéletes, köszönöm előre is! Oké, megpróbálom ma elkérni és este akár oda is adhatom ha kinézel az Ivecóhoz... ha viszont nem tudom elkérni ma akkor a jövő héten hétfőn vagy kedden biztosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Az az evo merci, at itt áll nem messze a Fogarasi úton ugyi??? Anno egy ilyen 190-es EVO mergáért öltek...még talán ma is... Igen igen és igen (Itt dolgozom a merdzsótól légvonalban max 25 méterre) használtautón is fent van Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Anti, ez meg azé aki lakatolja a géped, Rolandé. Ezt kellett volna megvenned, félig kivan lakatolva már. Ja és fokolttengely van benne. :lol: komoly! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Anti, ez meg azé aki lakatolja a géped, Rolandé. Ezt kellett volna megvenned, félig kivan lakatolva már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Dehogy is...A baljós árnyak, már remélhetőleg a kék-feketénél lefutott jelenet... :lol: A Rolnadé, az kerek lámpás, az nekem nem tetszik...az enyim meg már az újabb kocka lámpás... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 A Rolnadé, az kerek lámpás, az nekem nem tetszik...az enyim meg már az újabb kocka lámpás... :lol: Csak mutattam megnyugtatásképp, hogy a sajátját csinálja 1 éve azt hiszem, ebből kiindulva a tiéd is kész lesz 1-2 éven belül :lol: csak viccelek, Péntek van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Azt megfigyeltétek már, hogy a jobb mesteremberek mindíg a legjobb munkát csinálják, miközben a sajátjuk a legszakadtabb? Áll ez a kőművesekre, kasztnisokra, fényezőkre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Ez nem is vicces... :P ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Azt megfigyeltétek már, hogy a jobb mesteremberek mindíg a legjobb munkát csinálják, miközben a sajátjuk a legszakadtabb? Áll ez a kőművesekre, kasztnisokra, fényezőkre. Nekem asztalos a szakmám.. :lol: azt hiszed a bejárati ajtó záródik normálisan? :lol: Bár mindenki asztalosnak születik, csak van aki továbbképzi magát.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Ez nem is vicces... :hiya: :hiya: :lol: :lol: :lol: Szerintem inkább döntened kéne, a motor miatt, mert hegeszteni kell a kutyacsontokat hátul, de gondolom ehhez kell a gardán mérete, amihez meg kell hogy melyik motor lesz benne, stb... :P aztán elől is hegeszteni kéne a hűtőnek tartószerkezetet, a régit kivágni, a váltófelfogatást is át kell rakni, sőt, plusz tartó is kell, na meg ugye be sem fér abba az alagútba ;) motornak valami komolyabb tartószerkezetet, mert ai van az tyúkfing? na meg ha c20xe moci megy bele akkor a négyleömlő miatt is kell agyalni mert pont ott jön ki a kormányoszlop... stb.. stb... :hiya: Van aki belerakja a c20xe motort? Mert akkor végül is ebből 80%-a az ő gondja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Ez nem is vicces... ;) :hiya: :lol: :lol: :lol: Barátkozz meg a gondolattal :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 a c20ne szóba sem jöhet egy "drifternél" ? kis okosítással nem lehet user baráttá tenni? csak azért kérdem mert ugye nagy dilemma ez a 2.0 vs 2.4 dolog .... csak azt ne írjátok hogy gyenge a 8 szelepes ... azért írtam hogy kis okosítással ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 A 2.4 is 8 szelep. Node aki megszokta az XE-t, az vágyik rá. Én elvagyok a 2.2 8V-vel is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 XE lesz...kész passz... És pont azért mert 2.4-et bárki bele tud fabrikálni...xe-meg szivacs... Az a baj, hogy nekem kell a LE...a 2.4-gyel gyorsuláláson a ccm miatt még ugrok is egy kategóriát...szóval sehogy sem nyerő, hacsak nem abból a szempontból, hogy egyszerübb... De ilyenből legalább kevesebb lesz az utakon, mert a sok mazsidrazsi nehezebben fogja koppintani... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Igen csak az már 2.4 tehát kategóriát lép felfele vele a futamokon és oda már kevés lenne ha besorolják egy 3 literes v6 mellé ... de legyen csak gagyi 2.5 v6 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 a c20ne szóba sem jöhet egy "drifternél" ? kis okosítással nem lehet user baráttá tenni? csak azért kérdem mert ugye nagy dilemma ez a 2.0 vs 2.4 dolog .... csak azt ne írjátok hogy gyenge a 8 szelepes ... azért írtam hogy kis okosítással ... :lol: Hallotam már olyat hogy a C20NE az nem iis GSI csak azt írták rá és az igazi GSI az a C20XE. Hát vannak ilyen gonosz egyének itten pl nem mondom ki a nevét de vidéki kombánykergetőző. Ezek után nem hinném hogy pont Anti fog Ne-t berakni. Túl sok itt az XE :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 ....csak azt ne írjátok hogy gyenge a 8 szelepes ... azért írtam hogy kis okosítással ... :lol:.... Csak kiváncsiságból. Mire gondoltál ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Szerintem inkább döntened kéne, a motor miatt, mert hegeszteni kell a kutyacsontokat hátul, de gondolom ehhez kell a gardán mérete, amihez meg kell hogy melyik motor lesz benne, stb... :lol: aztán elől is hegeszteni kéne a hűtőnek tartószerkezetet, a régit kivágni, a váltófelfogatást is át kell rakni, sőt, plusz tartó is kell, na meg ugye be sem fér abba az alagútba :lol: motornak valami komolyabb tartószerkezetet, mert ai van az tyúkfing? na meg ha c20xe moci megy bele akkor a négyleömlő miatt is kell agyalni mert pont ott jön ki a kormányoszlop... stb.. stb... :lol: Van aki belerakja a c20xe motort? Mert akkor végül is ebből 80%-a az ő gondja... Laciék megbeszélik Rolanddal, hogy mi is a lényeg tulképpen...most beszéltema Lacival, azt mondta, intézi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Az a baj, hogy nekem kell a LE...a 2.4-gyel gyorsuláláson a ccm miatt még ugrok is egy kategóriát...szóval sehogy sem nyerő, Miért ugrana? 2.0 blokk, a belsejét senki nem látja, és a szelepfedél is 2.0 felirattal mehet.. :lol: De ha xe akkor xe, nincs mese, de szerintem kaszkadőr is belerakja neked, csak az is olyan hogy próbálja a minimumra kihozni a dolgokat, de ha neked megéri, mondjuk az tény hogy ettől lesz egyedi, és nagyon szépen fog hosszába mutatni az xe a motortérben, :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Igen csak az már 2.4 tehát kategóriát lép felfele vele a futamokon és oda már kevés lenne ha besorolják egy 3 literes v6 mellé ... de legyen csak gagyi 2.5 v6 :lol: 402 m-re 13 tetejét számoltam én...vagy nagyon 14 alját...c20xe-vel...820 kg környékén...ha sikerül az útra vinni a tapadást, akkor nem elképzelhetetlen...ráadásul kupakkal, és egy csipszel már 160 paci...de meglátjuk...ha nem jön össze a 13 teteje idő, akkor még mindig ott a lehetőség, mókázni, meg driftelni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Laciék megbeszélik Rolanddal, hogy mi is a lényeg tulképpen...most beszéltema Lacival, azt mondta, intézi... Tehát akkor Laci teszi bele a c20xe-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Miért ugrana? 2.0 blokk, a belsejét senki nem látja, és a szelepfedél is 2.0 felirattal mehet.. :lol: De ha xe akkor xe, nincs mese, de szerintem kaszkadőr is belerakja neked, csak az is olyan hogy próbálja a minimumra kihozni a dolgokat, de ha neked megéri, mondjuk az tény hogy ettől lesz egyedi, és nagyon szépen fog hosszába mutatni az xe a motortérben, :lol: Hogy miért ugrana??? Mert hiába 2.0 a blokk...de a belseje 2.4...ergó, 2400ccm...Nem fogok úgy odaállni,hogy srácok, ez csak egy 2000-es...hiába megy jobbat mint a 2.4...Nem szeretem az ilyen "csalós" mókákat...de ezt mondtam Kaszkadőrnek is... Laciékkal kezdtem el a projektet, velük is szeretném befejezni... :P Ettől függetelnül semmi bajom azzal, hogy Kaszakdőr is beajánlotta magát...hisz piaci versenyhelyzet van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Tehát akkor Laci teszi bele a c20xe-t? Igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts