MOR16V Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 hát, cserébe viszont ha 1x tökéletes lesz, az élmény kárpótolni fog. Illetve már azért most sem lehet olyan hu de rossz! :lol: ideje lenne ha 100% tökéletes volna már végre, kicsit unalmas hogy padlóra ledadog. pedig néha igencsak nehéznek érzem a lábamat és alig tudom megtartani nehogy a pedálra lépjen :lol: De okosítás mindenféle képpen kell, ezzel a compival nem kellene sokáig használni, nem ajánlatos, csak ha nagypapásan vezetjük. Az meg talán még nem most van :lol: Azért egy 230 körüli LE kellene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Nemazé mondom de a te feketéd is csúnya... ez a zöldes kékes akármi benne elrondítja...amugy szép lenne ... a gsi lámpa a Zigazi .... hat tudod izlés ficamodrol nem tehetek !! :lol: és ha ecccer nincs szin a burában valahogy csinalni kell ezpedig egy osram diadem izzo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 De rég is volt, amikor a kék-fekete fényeződött... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 De rég is volt, amikor a kék-fekete fényeződött... :lol: :P :lol: Visszakéne azt szerezni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Azt mondjátok, ezzel a lámpával jobban néz ki? :lol: Elől az irányjelzók is sárgák, az is gáz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Azt mondjátok, ezzel a lámpával jobban néz ki? :lol: http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880...2_108_37231.jpg http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_ccd...b0dfa3edc5b.jpg Elől az irányjelzók is sárgák, az is gáz? :lol: http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880..._108_147721.jpg ]http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_c86967c33245d18a5b8d898f4c9d1f00.jpg Ezekkel a síma Astra hátsókkal olyan kajla......... Sztem a GSi--nek főleg ha sötét színű, hátul csak a gyári lámpák állnak jól, ill. amit fentebb belinkeltek. Elöl természetesen fehér irányjelzők, v. pedig olyan combó , mint Coupenak van. Szerintem........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Csaba! Igen. A GSi az GSi, nem mezei astra. :lol: Elől a sárga index nagyon csúf rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Akkor is csúúúnya :lol: :P ;) :lol: hat tudod izlés ficamodrol nem tehetek !! :lol: és ha ecccer nincs szin a burában valahogy csinalni kell ezpedig egy osram diadem izzo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Szerintemsemnemszép, de igazi ragadozó. Így valaki pirosnál jobban benézi széria Astrának. Én még a lökhárítókat és a kopoltyúkat is levenném, és éjszaka vadásznék vele. :lol: Olyan, mint a Mantán az 1.2 matrica. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Csabi,szerintem is tedd vissza a gyári lámpát és indexet... így úgy néz ki,mintha törés után,a javításra nem lett volna pénz,és felrakomasimalámpátmerazócsó :lol: egy gsi a gyári gsi cuccokkal szép,így nincs összhangban szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Igazatok van, visszaraktam mindent... :lol: Még a 8.-ról is széééép.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Szédülök! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Szédülök! :lol: Nem is magas, ezt látom az ablakból... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Na a lusta dög :lol: ablakból fotozgatós :lol: Amúgy nekem sem tetszik a sárga lámpa de még egy sima astra f-en sem ... viszont Coupe megmondta a nagy igazságot annó, neked kell hogy tetszen nem nekünk, látod én is beraktam az angelt pedig ugye "tömegcikk" de nem érdekel mert az én szememben 100x szebb mint a gyári ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Ne ugorj Csabi! :lol: Mega LOL! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Ja ige' egy apróság: Nem tud valaki asszonyomnak kölcsönözni vagy akár áruba bocsátani egy kresz könyvet? :lol: :lol: Be van sózva ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Én is képezek picit. Láttam tegnap egy Vecit ami a krómos nagyongáz dísztárcsát leszámítva jól néz ki. A kedvenc mercimen meg hátsó lámpát cseréltek, még szebb lett az amúgy is gyönyörű kocsi Az M3-on befelé a lámpás kereszteződés után az első híd alatt áll egy fekete GSi gyári kerekekkel, ami eladó. Arról nincs képem sajna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Na a lusta dög :lol: ablakból fotozgatós :P Amúgy nekem sem tetszik a sárga lámpa de még egy sima astra f-en sem ... viszont Coupe megmondta a nagy igazságot annó, neked kell hogy tetszen nem nekünk, látod én is beraktam az angelt pedig ugye "tömegcikk" de nem érdekel mert az én szememben 100x szebb mint a gyári ... Igazad van, teljesen... De nem vagyok lusta, :lol: na jó egy picit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Ja ige' egy apróság: Nem tud valaki asszonyomnak kölcsönözni vagy akár áruba bocsátani egy kresz könyvet? :lol: :lol: Be van sózva ... Én tudok kérni neked, de azt hiszem 2002-es, nem baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Ne ugorj Csabi! :lol: Mega LOL! :lol: http://magyaropelmantaclub.hu/images/galery/1027_nagy.jpg Nincs betmen ruhám :lol: A kép meg überbrutál.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Ja ige' egy apróság: Nem tud valaki asszonyomnak kölcsönözni vagy akár áruba bocsátani egy kresz könyvet? :lol: :lol: Be van sózva ... szerintem vegyétek meg a legeslegújabbat......neked sem árt némi frissítés szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Nem tud valaki asszonyomnak kölcsönözni vagy akár áruba bocsátani egy kresz könyvet? :lol: :lol: Be van sózva ... Van jobb! Friss kresszel és a vizsgán is használt kérdésekel van egy progim. Ha érdekel, küldj Pü-ben egy címet, és postázom hétfőn (de lehet, még ma, lustaságfüggő :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Én is képezek picit. Láttam tegnap egy Vecit ami a krómos nagyongáz dísztárcsát leszámítva jól néz ki. http://kadettklub.hu/kepek/albert/vectra.jpg omg szegény autó :lol: Krómhatású rendszámtábla de undorító a bordó kasztnin....és mi van a hátsó kerék előtt? Szárny? Miez Taxi2? Kályhaezüstre fújt ablaktörlő.....aaaaa...lőjjetek leeee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 omg szegény autó :lol: Krómhatású rendszámtábla de undorító a bordó kasztnin....és mi van a hátsó kerék előtt? Szárny? Miez Taxi2? Kályhaezüstre fújt ablaktörlő.....aaaaa...lőjjetek leeee :lol: És nincs rajta szárny se jó már nem is lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Az az evo merci, at itt áll nem messze a Fogarasi úton ugyi??? Anno egy ilyen 190-es EVO mergáért öltek...még talán ma is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts