Chaba Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Hazai Imre Solymár 30/9443082 http://hazaiszerviz.hu Nagyon szépen köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Bóóóóóóódog Szülinapot srácok!!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Boldog születésnapot Tom és Lacce!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 ez meg egyre olcsóbb Többször mondtam a Pistának hogy nézzük meg,de nem akarja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Még bírja alatta a kék.... :lol: :lol: Aztán egyszer csak megadja magát, és qrva sürgősen kell majd a másik...aztán akkor majd lehet kapkodni... Én is mondtam már neki, hogy menjünk el megnézni valamit...de nem... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Holnaptól garázsos lesz a Boci végre. Igaz nem ócsó de legalább már ő sem lesz fedél nélkül. :lol: Mennyi lett végül?Hány nm?Kihalt helyen van?Nincs több kérdésem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Boldog születésnapot Tom és Lacce!!!!!!! Köszönöm! És boldog szülinapot Lacinak!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Mindig csak ezek a negatív hullámok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Mennyi lett végül?Hány nm?Kihalt helyen van?Nincs több kérdésem :lol: 20 e., 15nm és 3 megállóra van tőlünk és 1 utcával beljebb a villamostól. Jerney vagy milyen utca, ráadásul ez 1 társasház mögötti garázs. Szerintem teljesen jó helyen van. Egyébként itt egy kép róla hogy milyenis a hely: http://www.expressz.hu/ingatlan/garazs/haz...9992,406,1.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 ez meg egyre olcsóbb Csodálkozom, hogy nem lelt még gazdára.Ha nem látom meg a Vekit, már az enyém lenne........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Jéééé akkor mi egész közel lehetünk egymáshoz ... meg mostmár a műhelyed is ... Köszi mindenkinek még1x a köszöntőt! 20 e., 15nm és 3 megállóra van tőlünk és 1 utcával beljebb a villamostól. Jerney vagy milyen utca, ráadásul ez 1 társasház mögötti garázs. Szerintem teljesen jó helyen van. Egyébként itt egy kép róla hogy milyenis a hely: http://www.expressz.hu/ingatlan/garazs/haz...9992,406,1.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Jéééé akkor mi egész közel lehetünk egymáshoz ... meg mostmár a műhelyed is ... Köszi mindenkinek még1x a köszöntőt! Hát igeen elég sok MOTE suhanc lakik ott az örsnél és engem is odavonzottak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 20 e., 15nm és 3 megállóra van tőlünk és 1 utcával beljebb a villamostól. Jerney vagy milyen utca, ráadásul ez 1 társasház mögötti garázs. Szerintem teljesen jó helyen van. Egyébként itt egy kép róla hogy milyenis a hely: http://www.expressz.hu/ingatlan/garazs/haz...9992,406,1.html Így hogy még 1 kapu van a garázy elött,elég biztonságosnak tünik :lol: .A 20e viszont elég húzos :lol: .Hogy szeretnék az ott lakok ha éjjel mennék haza :lol: :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Anti, ma voltam kint, csináltam néhány képet, ezen a héten fejezi be Roland a főállásánál ami van meló, vagyis Hétfőn már egésznap tud melózni a gépeden, ez azt jelenti hogy jövő hét hétvégére akár kész is lehet a gép.... Atommano.rar Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Ilyen lett a kipufom... :lol: nagyon szép hangja lett.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Én meg már vissza raknám a gyárit ha meglenne.Szeretném hogy csendes legyen :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Ez sem hangosabb mint a gyári, talán egy picivel, nekem is fontos volt hogy ne legyen nagy hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Ilyen lett a kipufom... :lol: nagyon szép hangja lett.. :lol: A hangjáról nincs képed? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 A hangjáról nincs képed? :lol: Videó formában készítek ma, :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 A hangjáról nincs képed? :lol: mit kell ezen nevetni .. waveform igen is lathato a hengja .. csak nem tul élvezetes :lol: de akkor is megoldhato Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Így hogy még 1 kapu van a garázy elött,elég biztonságosnak tünik :lol: .A 20e viszont elég húzos :lol: .Hogy szeretnék az ott lakok ha éjjel mennék haza :lol: :P ;) Megkérdeztem és nem gond hogy éjszaka közlekedem ott senki nem szól ilyenekért. Oké a tiednek nagyobb a hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Sanyi bácsi, itt a hang :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Sanyi bácsi, itt a hang :lol: már csak 1 hátso lámpa kéne a classic astra lámpa helyett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 már csak 1 hátso lámpa kéne a classic astra lámpa helyett :lol: Ne már, ennyire gáz? Most cseréltem le 1 hete ezekre, :lol: sokaknak nem tetszik ez, a gyárijait ott árulom az adok veszek fórumon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 Sanyi bácsi, itt a hang :lol: Dorombol, mint a cica! :P Sonique, a megoldásod brilliáns! :lol: Tetszik a látható hang. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts