Rattesid Dénes Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 István megyek én is,de ezt gondolom úgy is tudtad. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Ez egy nagyon-nagyon hosszu történet, hogy miért is van ez a helyzet :lol: Voltak próbálkozások, de nem ment. Ki kell menni a talijukra és meg kell nézni milyen. Mi általában ki szoktunk járni, legalábbis az utolso 2 "nagy" talin ottvoltunk. Igaz, hogy kint vannak 30+ autóval, de sokan nem ismerik egymást, ugyanazok az 5 fős csoportok beszélgetnek akik 1-1 lurdyn együttvannak. hohohohóóóó lehet még mi is kinézünk vagyis először felmegyünk aztán elnézünk. na így már helyes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 És lesz még egy hely a kocsiban? :lol: Mondjuk majd kiderül, hogy mennyire leszek másnapos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Birdy87 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Sziasztok! Nekem Egy Ilyen Astra gsi Hűtőrácsra lenne szükségem!Ha valaki Tud És Elfogadható áron Az Irjon Egy E-mailt!kenny3@citromail.hu Eloőre Is Köszi A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 na de senki nem tud németül !!!! soha nem tom meg mit baja az ebay nek :lol: én tudok feladni hirdetést, már nem egy emberkének segítettem. Nekem nincs német bankszámlám, dombornyomatú hitelkártya kell hozzá, MC vagy Visa. nekem MC van és működik. De ha gondolod segítek feltenni ha el akarsz adni valamit gyorsan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 És lesz még egy hely a kocsiban? :lol: Mondjuk majd kiderül, hogy mennyire leszek másnapos. :lol: Hát későn nem akarok indulni, mert inkább korábban jönnék haza. Hétfőre azért pihenni is illene azért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 István megyek én is,de ezt gondolom úgy is tudtad. :lol: Egyértelmű volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Sziasztok! Nekem Egy Ilyen Astra gsi Hűtőrácsra lenne szükségem!Ha valaki Tud És Elfogadható áron Az Irjon Egy E-mailt!kenny3@citromail.hu Eloőre Is Köszi http://kepfeltoltes.hu/thumb/071002/gsi_h_...ltoltes.hu_.jpg Azt hiszem, hogy ez Rieger gyártmány :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Egyértelmű volt :lol: te hogy állsz a kerékváltással? lesz 5x110 projekt vagy nem? Van egy felesleges Vectra A V6 komplett hátsóhidam ha érdekel esetleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 én tudok feladni hirdetést, már nem egy emberkének segítettem. Nekem nincs német bankszámlám, dombornyomatú hitelkártya kell hozzá, MC vagy Visa. nekem MC van és működik. De ha gondolod segítek feltenni ha el akarsz adni valamit gyorsan. idáig én is tudtam elég sok szar eladtam már.. és már ujra tudok ...:lol: de nem egészen értem miért kérte megint a bankkartyam és azonositottan ... csak ezt németül nem egészen értem .. és akarmelyik oldalrol német hiba uzenetet adott .. és ott csak euros szamlárol lehet akarmit is csinalni .. ebay.com on megoldottam mikor meg volt mi a bibi ..:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Birdy87 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Köszi az infot utánnanézek rákeresek googleba reiger gyártmányra Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Köszi az infot utánnanézek rákeresek googleba reiger gyártmányra www.ebay.de szokott lenni néha eladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Köszi az infot utánnanézek rákeresek googleba reiger gyártmányra Nem lesz egy olcsóság......... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Holnap viszem a vasat Janó-hoz komplett hátsódob+vég csere, reggel 7-re, kíváncsi leszek milyen hangja lesz a vasnak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 te hogy állsz a kerékváltással? lesz 5x110 projekt vagy nem? Van egy felesleges Vectra A V6 komplett hátsóhidam ha érdekel esetleg. Persze hogy lesz :lol: ,már megvan hozzá minden csak gumit kell venni a felnire.....nem lesz olcsó,de most már mindegy :lol: Köszi hogy gondoltál rám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Hol veszed a gumát? Milyen lesz? :lol: Persze hogy lesz :lol: ,már megvan hozzá minden csak gumit kell venni a felnire.....nem lesz olcsó,de most már mindegy :P Köszi hogy gondoltál rám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Hol veszed a gumát? Milyen lesz? :lol: tipp: pirelli p zero.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Hol veszed a gumát? Milyen lesz? :lol: Nem tudom,erre még ráérek tavasszal. tipp: pirelli p zero.. :lol: Szerintem ez lesz,mert jó áron van,és nekem bejött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Még nem láttam hogy valaki linkelte volna, úgyhogy Kékfény október 1. 41:23-tól érdemes nézni végig, két spot van benne a gyorsulásiról. Összefüggésbe hozzák a gyorsulási versenyeket és az autópályán a lamboval és a porséval történteket - dehát a média ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 És lesz még egy hely a kocsiban? :lol: Mondjuk majd kiderül, hogy mennyire leszek másnapos. :lol: Peti irtam Neked Pü-t kettőt is de nem válaszolsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 ...Még nem láttam hogy valaki linkelte volna...Köszi! Végre fent van :lol: ...dehát a média ilyen..."A hang és a kinézet alapján biztos házilag barkácsolt a kocsi..." Akkor a kék ledes suzukikat is soron kívüli vizsgára kéne küldeni. Na igen, a média. Persze azért sok mindenben igazuk van, mert tényleg veszélyes, de a szenzáció hajhászás még mindíg fontosabb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Ilyen lett a Z20LEt felnikkel: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Szép lett :lol: ,nekem a régi nagyon nem tetszet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 készül a vágott verzió a kékfényből. csak a hajógyári lesz benne, mindössze picit szívtam a programmal, mert elfelejtettem, hogy még nem telepítettem, mióta új a rendszer. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október3, 2007 Megoszt Elküldve Október3, 2007 Szép lett :lol: ,nekem a régi nagyon nem tetszet :lol: Eddig nem merted mondani? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts