mackosajt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 most alakul a szakzsargon! Tanuljuk a szakszavakat! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 én is digizem. :lol: nem kell digizni. mtv videótárban benne lesz akárcsak a többi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 nem kell digizni. mtv videótárban benne lesz akárcsak a többi :P "dezsávűű" :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 "dezsávűű" :lol: :lol: :lol: Mennyi??? Megveszem... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Igenigenigen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Ádám már sztár lett :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Ádám indít...de a sárga kabikat is látni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Benne volt az OOOO is...meg a szétszívatott civic is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Persze, a rend éber őrei! :lol: Ezek is csak azért voltak ott, mert kiment a TV. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Persze, a rend éber őrei! :lol: Ezek is csak azért voltak ott, mert kiment a TV. kell a reklám nekik is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 kell a reklám nekik is :lol: Ja...jó sok verdát felmatricáztak bazz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 hát ez rövid volt. ezért 50 percet várni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Ja...jó sok verdát felmatricáztak bazz... :lol: ilferro? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 kell a reklám nekik is :lol: Node ekkora: "Ott vannak mindenhol, ahol illegális verseny folyik. " Persze ott vannak, reggel hattól este nyolcig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Ádám már sztár lett :lol: :lol: :lol: Igen majdnem róla szólt az egész. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Igen majdnem róla szólt az egész. :lol: hiszan ö az indito!! vagy csak volt?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Mivel nem megyek Belgrádba így el tudok menni a GSi devils talira.Remélem többen is megyünk :lol: :lol: Asszem én is kinézek ha nem lesz más fontosabb programom.. de biztos nem kezdésre.ha jól emlékszem vasárnap 11kor kezdenek, én meg aznap reggel jövök haza melóból... Kékfény: lemaradtam.. nah majd megkeresem a tárban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Mivel nem megyek Belgrádba így el tudok menni a GSi devils talira.Remélem többen is megyünk :lol: :lol: én kimegyek megnézem mi lesz a program :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 hat ma mi törpént :lol: épp dolgozgatok mikor egy müsor indult épp élöben egyszercsak a telefonos ismerös nevet emlit ... hoho.. nezem a telefonszamot hat mondom e meg hugy kerül ide!! kedves futo ur panaszkönyv cimü fogyasztovédelmi müsor egyik telefononn visszahivott résztvevöje volt :lol: isten igazabol a parkolo céduláklor lett volna szo :P de kedves futo kollegának kell a reklám igy megemlitette hogy ö veresenyző :hiya: :lol: :hiya: :hiya: meg részleteket otojárol :hiya: nem is ö lett volna ha nem meséli el ;) ;) Több smileyt illesztettél be az engedélyezettnél. Csökkentsd a smileyik számát! he ?? 10 smiley miért sokk brü hühühü Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 szééép oto .. kicsit több mint 600Hp .. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Üzemórában mit tud? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 hat ma mi törpént :lol: épp dolgozgatok mikor egy müsor indult épp élöben egyszercsak a telefonos ismerös nevet emlit ... hoho.. nezem a telefonszamot hat mondom e meg hugy kerül ide!! kedves futo ur panaszkönyv cimü fogyasztovédelmi müsor egyik telefononn visszahivott résztvevöje volt :lol: :P Ők kerestek meg engem, meséljem már el mindenki okulására, mi is volt a sztorim ;) Mondjuk még kicsit szedegettem a gondolataimat, mert éppen a fogorvostól jöttem egy extra szadomazó gyökérkezelésről, érzéstelenítés nélkül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 valaki Help ebay en akartam feladni egy hirdetés .. de ezt az üzit adta ki mivel egy qrva kukkot nem beszélek németül igy fingom sincs mi ez van egy link de ott meg bank kártyát akar ... de nekem euros bank kartyam nincs egy ideig nem is lessz ahogy ez az ország áll :lol: szal help... SOS Keine Berechtigung für das Lastschriftverfahren Um am Lastschriftverfahren teilzunehmen, müssen Sie Ihre Rechnungen in Euro erhalten und über ein Bankkonto in Deutschland verfügen. Wenn Sie am Lastschriftverfahren teilnehmen möchten, können Sie Ihre Rechnungswährung ändern. ez az utso vastag szöveg volt a link ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 Asszem én is kinézek ha nem lesz más fontosabb programom.. de biztos nem kezdésre.ha jól emlékszem vasárnap 11kor kezdenek, én meg aznap reggel jövök haza melóból... Igen vasárnap 11, de mehetnénk együtt is, én olyan dél körül terveztem az indulást.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október2, 2007 Megoszt Elküldve Október2, 2007 csak egyedül én unom szét az agyam épp melóban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts