Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

szerintem lehet, hogy volt egy furat a hengerfejben, amibe beraktak egy erős, üvegdugót, és mögötte volt a "kamera".

vegyipari tapasztaltokból kiindulva ezt tartom elképzelhetőnek, mert a készülékek betekintő üvegei is igencsak masszívak, ráadásul azok olyan 15-20 cm átmérőjűek.

Megosztás:

Én száloptikára gondoltam, de az meg hogyhogy nem olvad el? Nagyon érdekes, és látványos. Bár az albi társaim nem igazán értékelték. Chipagyúak! :lol:

Nálam is ez volt :lol: Nekem tökre tetszett, gondoltam megmutatom pár kollegámnak, haveromnak, erre ők: -mi ez?

Nem is értettem, meg is kérdeztem, hogy komolyan kérdezik e, aztán amikor láttam az arcukon, akkor mondtam, motor belülről, erre: -ja, aha. Kb. ennyi, szóval lehangoló volt, hamar megtörték a lelkesedésemet :lol: :P

Megosztás:

szerintem lehet, hogy volt egy furat a hengerfejben, amibe beraktak egy erős, üvegdugót, és mögötte volt a "kamera".

vegyipari tapasztaltokból kiindulva ezt tartom elképzelhetőnek, mert a készülékek betekintő üvegei is igencsak masszívak, ráadásul azok olyan 15-20 cm átmérőjűek.

Bizony bizony :lol: Olvastam már anno ezt valahol, csak ott a V-tec váltást mutatták be a Hondáéknál..

Megosztás:

most olvasgattam vissza egy kicsit..Sárga részvétem a kocsi miatt, tényleg rémálom, de szerencse h nem az ajtónál talált el pl :lol:

hát ha egy méterrel elörébb talál el lehet már "félvállról" venném a dolgokat, bár ajtónál kezdte de csak a kereke ért ott hozzá........

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.