Atommanó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Na ez egy érdekes videoooo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Wow ezt meg hogyan ?! :lol: Na ez egy érdekes videoooo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Elviekben annyira le van lassítva, hogy nagyon...mert kb 12 sec egy ütem...azaz 5 rpm :P szal ha alapjárat közeli a videókészítés, akkor is több mint 100X-os a lassítás... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Én még mindig azt mondom: No fucking airride... :lol: :lol: És nem ér bele? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Én azóta nem csinálok ilyet,mióta 1-2x benéztem és lenéztem az ellenfelet..... :lol: :lol: :P De akkor még mindíg rá lehet fogni, hogy csak azért nyert, mert rosszul indultál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 azon csodálkozom hogy hogyan készült maga a videó ... hova rakták a kamerát ... vagy valami röntgen lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Én száloptikára gondoltam, de az meg hogyhogy nem olvad el? Nagyon érdekes, és látványos. Bár az albi társaim nem igazán értékelték. Chipagyúak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 szerintem lehet, hogy volt egy furat a hengerfejben, amibe beraktak egy erős, üvegdugót, és mögötte volt a "kamera". vegyipari tapasztaltokból kiindulva ezt tartom elképzelhetőnek, mert a készülékek betekintő üvegei is igencsak masszívak, ráadásul azok olyan 15-20 cm átmérőjűek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Én száloptikára gondoltam, de az meg hogyhogy nem olvad el? Nagyon érdekes, és látványos. Bár az albi társaim nem igazán értékelték. Chipagyúak! :lol: Nálam is ez volt :lol: Nekem tökre tetszett, gondoltam megmutatom pár kollegámnak, haveromnak, erre ők: -mi ez? Nem is értettem, meg is kérdeztem, hogy komolyan kérdezik e, aztán amikor láttam az arcukon, akkor mondtam, motor belülről, erre: -ja, aha. Kb. ennyi, szóval lehangoló volt, hamar megtörték a lelkesedésemet :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 szerintem lehet, hogy volt egy furat a hengerfejben, amibe beraktak egy erős, üvegdugót, és mögötte volt a "kamera". vegyipari tapasztaltokból kiindulva ezt tartom elképzelhetőnek, mert a készülékek betekintő üvegei is igencsak masszívak, ráadásul azok olyan 15-20 cm átmérőjűek. Bizony bizony :lol: Olvastam már anno ezt valahol, csak ott a V-tec váltást mutatták be a Hondáéknál.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 De az öblítés csak nekem hiányzik? Mintha azt valahogy kvágták volna, nem látom a szelep egybenyitást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 jó estétet németül tudók: ....1000 Euro ist natürlich nicht der Preis.... emmeg mit jelent???? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 jó estétet németül tudók: ....1000 Euro ist natürlich nicht der Preis.... emmeg mit jelent???? köszi az 1000 euro természetesen nem az ár tehát lényegében nem 1000 euróba kerül Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 az 1000 euro természetesen nem az ár tehát lényegében nem 1000 euróba kerül köszi..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 bazs, péntek éjjel nem te mentél el a 2/a-nál, ott voltunk én és két mantás srác...? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 most olvasgattam vissza egy kicsit..Sárga részvétem a kocsi miatt, tényleg rémálom, de szerencse h nem az ajtónál talált el pl :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 bazs, péntek éjjel nem te mentél el a 2/a-nál, ott voltunk én és két mantás srác...? :lol: tuti nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 most olvasgattam vissza egy kicsit..Sárga részvétem a kocsi miatt, tényleg rémálom, de szerencse h nem az ajtónál talált el pl :lol: hát ha egy méterrel elörébb talál el lehet már "félvállról" venném a dolgokat, bár ajtónál kezdte de csak a kereke ért ott hozzá........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Akkor valaki más lehetett, egy Fiat volt narancssárga… nem is tudom honnan szedtem hogy neked ilyen van, lehet hogy csak rémlik valami… Ilyen van egyáltalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Akkor valaki más lehetett, egy Fiat volt narancssárga… nem is tudom honnan szedtem hogy neked ilyen van, lehet hogy csak rémlik valami… Ilyen van egyáltalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Kékfény ma 21.00 M1 "Meglestük az illegális gyorsulókat" Na kiváncsi leszek...de a bejátszás alapján érdekes lesz... :lol: digizzem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Hát sosem lehet tudni... :lol: Még 5 perc...kb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Hát sosem lehet tudni... :lol: Még 5 perc...kb... 2110kor lesz a text szerint :lol: még egy cigi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 nem a kameramant fotózta képen a Tom? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Lesz rajtaütés is... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts