B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Nem kicsit olcsó.... :lol: Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Ti tudtátok hogy van egy ilyen oldal is? Kár hogy nem ide járnak.. :lol: Jó lenne ha ők is átjönnének ide... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Ti tudtátok hogy van egy ilyen oldal is? Kár hogy nem ide járnak.. :lol: Jó lenne ha ők is átjönnének ide... Legutóbb még nem akartak közösködni..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Ti tudtátok hogy van egy ilyen oldal is? Kár hogy nem ide járnak.. :lol: Jó lenne ha ők is átjönnének ide... Ők jól érzik magukat ott, mi itt. Ha valakinek van kedve akkor ír oda is, ide is és / vagy elmegy a másik társaság találkozójára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Ők jól érzik magukat ott, mi itt. Ha valakinek van kedve akkor ír oda is, ide is és / vagy elmegy a másik társaság találkozójára. Nehogy félre értse valaki,(imádok itt lenni) én ahhoz nagyon új vagyok itt hogy tudjak dolgokról, biztosan mindennek megvan az oka, csak azt látom hogy itt is egy kicsi ott is, és egyben pedig sokkal jobb lenne,, de ez csak az én kis elméletem, szóval, nem kell erre adni, látom szokottlenni nekik is tali, és 20-30 GSI is összejön, most 7.-én is lesz, szerintem én kinézek, ugyse láttam még ennyi GSI-t egybe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Hát már kelt a nap... :lol: :P Szerintem te akkor nagyon sötétségbe voltál borulva :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Szerintem te akkor nagyon sötétségbe voltál borulva :lol: :lol: Nem volt ott semmi baj,csak rosszul aludt: hánykolódott! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Ti tudtátok hogy van egy ilyen oldal is? Kár hogy nem ide járnak.. :lol: Jó lenne ha ők is átjönnének ide... ezek szerintem utángyártott cuccok. ás mint a lambdaszondánál, az univerzális cuccok az semmibe se jó... ú Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 ezek szerintem utángyártott cuccok. ás mint a lambdaszondánál, az univerzális cuccok az semmibe se jó... te ezt honnan tudod? :lol: nem is láttál még gyári alkatrészt! ;) :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Hali! lámpától-lámpáig gyorsulásnál zöldnél van rajt, vagy sárgánál? új vagyok a sportban! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Hali! lámpától-lámpáig gyorsulásnál zöldnél van rajt, vagy sárgánál? új vagyok a sportban! :lol: Ződ-re megy a racsing! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Ződ-re megy a racsing! ófákk, akkor első fölényes győzelmem nem ér fabatkát se... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 ófákk, akkor első fölényes győzelmem nem ér fabatkát se... :lol: Sárgára,mert mire elindulsz úgy is zöld lesz :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Sárgára,mert mire elindulsz úgy is zöld lesz :lol: :lol: kösssz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Sárgára,mert mire elindulsz úgy is zöld lesz :lol: :lol: Bénák! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Bénák! :lol: most miért?????????????? :lol: Ebben benne van a reakció idő,meg hogy kicsit elkapar a kerék :P :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 most miért?????????????? :lol: Ebben benne van a reakció idő,meg hogy kicsit elkapar a kerék :lol: :lol: ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 A Corsával néha megvártam, hogy a másik elinduljon, aztán csak utána indultam el. Úgy sokkal csúnyább volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 A Corsával néha megvártam, hogy a másik elinduljon, aztán csak utána indultam el. Úgy sokkal csúnyább volt... :P Én azóta nem csinálok ilyet,mióta 1-2x benéztem és lenéztem az ellenfelet..... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 A Corsával néha megvártam, hogy a másik elinduljon, aztán csak utána indultam el. Úgy sokkal csúnyább volt... :lol: Hogy te mekkora getzi vagy! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Én a GSI-k mellett is ezt játszottam péntekenként...most viszonozzák... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Én a GSI-k mellett is ezt játszottam péntekenként...most viszonozzák... :lol: Apuka!Ne aggódjon.Nemsokára megint lehet majd! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Nehogy félre értse valaki,(imádok itt lenni) én ahhoz nagyon új vagyok itt hogy tudjak dolgokról, biztosan mindennek megvan az oka, csak azt látom hogy itt is egy kicsi ott is, és egyben pedig sokkal jobb lenne,, de ez csak az én kis elméletem, szóval, nem kell erre adni, látom szokottlenni nekik is tali, és 20-30 GSI is összejön, most 7.-én is lesz, szerintem én kinézek, ugyse láttam még ennyi GSI-t egybe. :lol: Ez egy nagyon-nagyon hosszu történet, hogy miért is van ez a helyzet :lol: Voltak próbálkozások, de nem ment. Ki kell menni a talijukra és meg kell nézni milyen. Mi általában ki szoktunk járni, legalábbis az utolso 2 "nagy" talin ottvoltunk. Igaz, hogy kint vannak 30+ autóval, de sokan nem ismerik egymást, ugyanazok az 5 fős csoportok beszélgetnek akik 1-1 lurdyn együttvannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Kékfény ma 21.00 M1 "Meglestük az illegális gyorsulókat" Na kiváncsi leszek...de a bejátszás alapján érdekes lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts