J0hnny Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 az utángyártottat meg lehuzom a klotyón.... Jó nagy rötyi lehet nálad! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Köszönöm István a segítséget! :lol: Benézhetnél kadettklub fórumára is, hátha több infót tudnak adni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Benézhetnél kadettklub fórumára is, hátha több infót tudnak adni :lol: GSiClub-os matrinya van rajta...szal, lehet, hogy itt is tud valaki mondani valami infót :P :lol: De úgy látom, hogy a "törzs" tagok most nincsenek itt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 GSiClub-os matrinya van rajta...szal, lehet, hogy itt is tud valaki mondani valami infót :lol: :lol: De úgy látom, hogy a "törzs" tagok most nincsenek itt... :lol: ÉN ezt tavaly láttam 17.-ik kerületben párszor, nem igazán ismerem képről de attól még lehet h kadettklub tag,sokukat csak forumon keresztül ismerem....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 GSiClub-os matrinya van rajta...szal, lehet, hogy itt is tud valaki mondani valami infót :lol: :lol: De úgy látom, hogy a "törzs" tagok most nincsenek itt... :lol: 1 matricából nem kell messzemenő következtetéseket levonni :P Kiváncsi leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 1 matricából nem kell messzemenő következtetéseket levonni :lol: Kiváncsi leszek. hát matrinyáról annyit h vmi matrinyás emberke promói között is fent volt akihez köze nem volt a klubnak, vagyis szinte bárkinek lehet olyanja....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 1 matricából nem kell messzemenő következtetéseket levonni :lol: Kiváncsi leszek. Akkor sorry... nem is szóltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Márha küld egyáltalán... Ha nem küld, az jelzi a sárga pilács :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Elhoztam ma este az omit a maglódi spoilerestől, szerintem nagyon szép munkát végzett. Két küszöb + hátsó lökös + szárny 80ezer. Minden egyedi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 kép mikor lesz????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 kép mikor lesz????? majd fényezés után :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 majd fényezés után :lol: Ne fényezd már magad,képet rakjál fel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Hát azért a GSI Club Hungarys matrica kicsit mókás...mert olyat azért nem osztogatunk csak úgy...és még sehol nem is láttam...de hát vannak ilyen emberkék...azért megkérdezném tőle, hogy milyen klub matricáját is hurcolja a szélvédőjén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 Hát azért a GSI Club Hungarys matrica kicsit mókás...mert olyat azért nem osztogatunk csak úgy...és még sehol nem is láttam...de hát vannak ilyen emberkék...azért megkérdezném tőle, hogy milyen klub matricáját is hurcolja a szélvédőjén... Tedd azt...kérdezd má' meg tőle... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Hát azért a GSI Club Hungarys matrica kicsit mókás...mert olyat azért nem osztogatunk csak úgy...és még sehol nem is láttam...de hát vannak ilyen emberkék...azért megkérdezném tőle, hogy milyen klub matricáját is hurcolja a szélvédőjén... Már minden jött ment embernek lehet ilyen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Ha megcsináltatja magának... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Ha megcsináltata magának... Mi az a :"megcsináltata" ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Teljesen jogos! :lol: Merül az elem a klav.-ban, és néha kimarad egy-egy btű. :lol: UI: Javítottam ám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 és néha kimarad egy-egy btű. :lol: Mi az a "btű"? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Az, aminek ltszik! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Anti bá: Tegyetek le!Elfáradtam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Még imádkozni sem hagyják az embert... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Még imádkozni sem hagyják az embert... :lol: :P Persze azt is ösztönből tudtad, merre van kelet... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Persze azt is ösztönből tudtad, merre van kelet... :lol: :lol: Hát már kelt a nap... :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 azt is ittál? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts