Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
egyszerűnek egyszerű, de nem mindig kivitelezhető. van valami ötletetek? vagy keressek egy lowrider klubot, hogy ott osszák az észt? :lol:

Én még mindig azt mondom:

No fucking airride... :lol: :lol:

5.jpg

Elküldve

:lol:

Mi az a rugó???? :lol: :hiya:

50-es rövidített szárú sárga toronyról állítható keménységű Koni (csak kőőőkeményre tekerve... :lol: ;) ) és 60-as ültető elöl hátul...De a rugó tök felesleges volt...nem is rugózott...

Most a C alá 80-100 közötti ültetést nézek...szintén Koni... :hiya: :hiya: Így kb 4-5 cm-re lesz az alja az úttól...A GSI amikor fennt volt a kartvédő, akkor a 6cm-s fektetett cigisdobozt már eldönötte... :P

Elküldve

Jaja...mi most értünk haza...

Kinnt voltunk, aztán Áki hívott, hogy a házuk elött gyűlik a sok-sok pék...

Rögtön kocsiba, mire kiértünk pont odaértek...Bazs meg Lifi még ki tudtak menni, Coupe, Ervin, meg én már nem...

Coupet meg Ervint visszafordították, aztán rám került a sor...én mondtam, a kijáratnál, hogy nem fordulok meg, akkor inkább itt hagyom az autót...(teljesen körben lezárták a szigetet, és csak KPM-mel egyesével engedték ki a vasakat...

Aztán engem kiengedtek mert útban volt a kocsim...

Aztán visszasétáltunk, nézelődtünk, beszélgettünk KPM-es bácsikkal miközben épp egy turbós VTI-vel szívóztak...nem kicsit...

Aztán elmentünk kajálni, és késöbb visszamentünk a benntmaradt Karcsikáért...

Most értünk haza... :lol:

Annyit megtudtunk, hogy ugyan a KPM-es hivatos személy...így kötelesek vagyunk pl felnyitni a géptetőt, ha arra kérnek...de ha az nem nyílik mert elszakadt a bovden pl, akkor sokat ott a helyszínen nem tehet...max annyit, hogy 30 napon belül Mozaik utcai vizsgára rendel be...30 nap meg nagy idő... :lol:

Elküldve
...

30 nap az 30 nap, akár 15 motorcsere is belefér...+lakatolás.. :lol:

Hívtunk egyébként, de kivoltál kapcsolva, mi a 2/a-n gyorsulgattunk, volt kaszkadőr, meg az öccse, meg a Zsolti a 2.4-sel.. na meg voltak ott sokan más idegenek is.. én mentem mindenkivel :lol: minden igaz videó is készült nem is egy...

Elküldve

biztató az utobbi kommenteket olvasni......

"Kocc" eredménye az avataron látható,képtár nem mükszik, majd feltöltöm oda is......bár számomra elég rossz látni

Elküldve

Csabi!

Hát csupán azért voltam kikapcsolva, mert a a kis lapostelefonom, félbehajott mint a sicc... :lol: ...ráültem, azt meghalt...néha jó, néha kikapcsol...

Lóvét mikor tom odaadni???

Sárga!

Hát bazzzzz...ez így nem szép... :P :lol: :lol:

Elküldve
....mert a a kis lapostelefonom, félbehajott mint a sicc... :lol: ...ráültem, azt meghalt...néha jó, néha kikapcsol....

Vehetnél valami masszívabb telefont.

d900 meglepően jól bírja a kiképzést.

Elküldve
Csabi!

Hát csupán azért voltam kikapcsolva, mert a ######a kis lapostelefonom, félbehajott mint a sicc... :lol: ...ráültem, azt meghalt...néha jó, néha kikapcsol...

Lóvét mikor tom odaadni???

Hát az pech.. :lol:

Szerintem az a legcélszerűbb, ha ma kiviszed neki, gondolom ma már Roland is ott lesz, és akkor átbeszélitek, amit esetleg kell még...

Elküldve
Hát az pech.. :lol:

Szerintem az a legcélszerűbb, ha ma kiviszed neki, gondolom ma már Roland is ott lesz, és akkor átbeszélitek, amit esetleg kell még...

Nem tok ma kimenni sajnos...

Hát akkor nem tudom hogy lesz...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.