Atommanó Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Nekem sorry de nem jön be...max punto lámpákkal... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Nekem sorry de nem jön be...max punto lámpákkal... :roll: haggyá' má Te meg a punci lámpákkal... Az 1ik legidiótább megoldása annak van... Szekered öcsse? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 A motorháztető a g astra elejével nagyon szép, mostantól én is ilyet akarok! 8). Mennyi egy ilyennek a költségvetése? A fellni viszont nem tetszik... habár ez egy pillanatig se befolyásoljon, neked kell, hogy tetszen, nem nekem :wink: Mivel a barátnőm apjának lakatos műhelye van ezért nagyon olcsó volt a lakatos munka! Szerintem kb 15-20 között + fényezés + egy G Astra géptető (új vagy bontott). Azért ennyi mert szombat reggeltől este 8-ig + vasárnap reggeltől este 6-ig csináltuk! Úgy, hogy csak ezzel foglalkoztunk és sokat kell mérni, illeszteni + ki is kelett találni hogyan legyen összecsúsztatva a két dolog. Ha kiszámolod az óradíjal akkor még lehet keveset mondtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Nekem sorry de nem jön be...max punto lámpákkal... :roll: Más lámpa nekem is járt a fejemben de az A3 Xenon lett volna! Csak annyi pízem nem volt és a lakatos pészmékerét is újra kelett volna indítani ha azzal áltam volna elő. Mert ugye ott a sárvédőt is alakítani kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Tomi nekem őszintén szólva nemteccik.....az előző fényévekkel jobb volt és most nem az árát akarom leverni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 tudjátok mi a beteg? hogy nekem nyersen teccik a gsi front 8) de ez most full-full komoly :lol: vajon gyógyít6ó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Mivel a barátnőm apjának lakatos műhelye van ezért nagyon olcsó volt a lakatos munka! Szerintem kb 15-20 között + fényezés + egy G Astra géptető (új vagy bontott). Azért ennyi mert szombat reggeltől este 8-ig + vasárnap reggeltől este 6-ig csináltuk! Úgy, hogy csak ezzel foglalkoztunk és sokat kell mérni, illeszteni + ki is kelett találni hogyan legyen összecsúsztatva a két dolog. Ha kiszámolod az óradíjal akkor még lehet keveset mondtam. Összehozol valamikor a barátnőd apjával? Esetleg megadod a számát, hátha csinál nekem is? Igaz, ismerek egy elég jó lakatos-fényezőt, de mégis más, ha épp most csinált ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Nekem írtózatosan tetszik :thumbright: Kár,hogy most van lakatosnál az autóm ha elöbb tudom,hogy lehet ilyesmi műtétet akkor én is belevágok! Zsír a verda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Pista ez nem az én autóm :!: :!: :lol: :D Élőben sokkal szebb a G astra front és szvsz nagyon pöpecül megvan csinálva.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Peti neked mit csinálnak?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Tomi Küldtem neked mélt Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Kess : sárvédő ívek (sajnos nem lesz kerek marad ereti profil) és tankbeömlő. Meg érdekes de a csomitartónál hátul (jobb oldalt) az összes müanyag burkolat eltávolitása után vettem észre,hogy rozsdás a heggesztéseknél :shock: Nah azt javítják még ki. Utánna meg lefényezik az elemeket. Remélem jó lesz :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Kess : sárvédő ívek (sajnos nem lesz kerek marad ereti profil) és tankbeömlő. Meg érdekes de a csomitartónál hátul (jobb oldalt) az összes müanyag burkolat eltávolitása után vettem észre,hogy rozsdás a heggesztéseknél :shock: Nah azt javítják még ki. Utánna meg lefényezik az elemeket. Remélem jó lesz :roll: PetiGSI! És hova vitted a kocsit? Nekem is lenne egy-két apróbb, kezdődő rozsdásodás, amit még időben el szeretnék kapni. Köszi: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Egyébként eladó az autóm. Betettem az "Eladó F Astra" topicba, ha valakit érdekel. Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 http://www.toljadneki.hu/download/kepek/20...05_086_1024.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Peti : na mennyi alatt vagy 100-on ? elkészült a Celicám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Reggel majdnem megbüntetett az ellenőr a buszon. :oops: De gyorsabb voltam és volt nálam jegy. (Jók a reflexeim) :lol: GSI-be mennyiből lehetne klímát szerelni? Érdemes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Tomi nekem őszintén szólva nemteccik.....az előző fényévekkel jobb volt és most nem az árát akarom leverni :lol: Több anyag több pénz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Reggel majdnem megbüntetett az ellenőr a buszon. :oops: De gyorsabb voltam és volt nálam jegy. (Jók a reflexeim) :lol: GSI-be mennyiből lehetne klímát szerelni? Érdemes? Bibibibi nekem van 8) Csak sajna napfénytetőm nincs............... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Összehozol valamikor a barátnőd apjával? Esetleg megadod a számát, hátha csinál nekem is? Igaz, ismerek egy elég jó lakatos-fényezőt, de mégis más, ha épp most csinált ilyet. Beszélhetünk róla, kicsit késöbb! Most biztos nem vállal mert eggyik kedves klubbtárs barátom igényeit kell kielégíteni. Addig kérjél ajánlatot mástól lakatolásra, fényezésre, és ha nincs géptetőd akkor arra is mennyi lenne az új ill. a bontott. Ha tiszta a kép eljössz és megbeszéljük vele mit mennyiért merre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Tomi Küldtem neked mélt Válaszoltam is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Peti bontókban olyan 80c körül láttam eddig komplett klimákat kapcsolóstul cakk um pakk :idea: engem sokkal jobban zavar a +50-70kg amit a klima nyom :lol: :D amúgy Filunak már évezredek óta ilyen mociteteje van, nekem akkor jött az 5let több mint 1 éve csak neccesssss lett volna a kivitelezése... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Szerintem a gyári mégptető egy kis morcival és a régi lámpákkal nagyon ott van... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Szerintem a gyári mégptető egy kis morcival és a régi lámpákkal nagyon ott van... :roll: Döntsed már el, hogy puttó vagy opel fényt szétszóró! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 a bőség zavara :lol: :D :lol: na mejek kertet rendezni 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts