Kösze Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 ez érdekel valakit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Jó reggelt... :lol: Na akkor sorban: Csabi! Még nem döntöttem el, majd valahogy amíg Roland kilakatolja, addig megszülö az eredményt...inkább az xe felé hajlok, hiába nagyobb szívás...ettől lesz egyedibb...2.4-et bárki bele tud rakni...az nem pálya... :P Sárgi! Ebayon vettem, de Sonique-kal vettünk már a Kárászynál is...Először kérdezd meg a GSI/BMW Thomast, hogy ő mennyiért tud... Tom, én a viszkót is leheggesztem neked... :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 ez érdekel valakit? Hát ha lenne ütőképes verdám... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Ja! Manta xe projekt...Lajbinak van, ő csinált...igazából nem jobb mint egy GSI ami 1100 kg...csak itt hátsókerék...és iszonyat szopás...bár nem akkora mint nálam a c kadettal...mert ott pikk-pakk simán befér a moci...váltó kardán minden... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Anti, kb 2ig bent vagyok ma, ha esetleg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Hát ha lenne ütőképes verdám... :lol: .... fogaznád le a váltókat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Jó reggelt... :lol: Csabi! Még nem döntöttem el, majd valahogy amíg Roland kilakatolja, addig megszülö az eredményt...inkább az xe felé hajlok, hiába nagyobb szívás...ettől lesz egyedibb...2.4-et bárki bele tud rakni...az nem pálya... :lol: Igen, igazad van de akkor meg miért nem már c20let moci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Jó, hát persze volt olyan is...hogy verseny után a Dettit hazáig kötélen toltam magam elött egy skodában... :lol: :lol: :P Meglátjuk mit hoz majd a jövő...mostanában úgy is leült a klub gyorsulós brigádja... Viktor! Még nem tudom...olyan messze kéne vinnem...inkább gyere erre hazafelé...úgy is útba esik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Igen, igazad van de akkor meg miért nem már c20let moci? - Vezethetetlen lesz... - elfér, de nem igazán...Ruddee-ék sem véletlen szívnak vele már 1 éve... - Nem fog sokkal jobbat menni, csak max 3-tól felfele... - Egyenlőre nem vagyok kibékülve ezzel a benyás turbós dologgal... :lol: - Ha kevés lesz, akkor szúrok rá egy nitro szettet...mittomén...vagy megpróbálok egy vinnnnyogós kompresszort...olyat még úgy sem csinált itthon senki... :lol: :P De egyenlőre úgy néz ki, hogy megáll az xenél a projekt, mert ha minden úgy alakul akkor jövőre kertes házban szeretnénk már telelni...ahhoz meg kell némi lóvé... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 - Vezethetetlen lesz... - elfér, de nem igazán...Ruddee-ék sem véletlen szívnak vele már 1 éve... - Nem fog sokkal jobbat menni, csak max 3-tól felfele... - Egyenlőre nem vagyok kibékülve ezzel a benyás turbós dologgal... :lol: - Ha kevés lesz, akkor szúrok rá egy nitro szettet...mittomén...vagy megpróbálok egy vinnnnyogós kompresszort...olyat még úgy sem csinált itthon senki... :lol: :P De egyenlőre úgy néz ki, hogy megáll az xenél a projekt, mert ha minden úgy alakul akkor jövőre kertes házban szeretnénk már telelni...ahhoz meg kell némi lóvé... ;) :lol: Tisztasor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Tisztasor... Ja...kéne ma adnom neked 30 pénzt...hogy továbbítsd Rolandnak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Ja! Azt rebesgetik, hogy ma kpm lesz meg pékek a szigeten...nem tudom mi igaz belőle...de beszélnek róla... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Ja! Azt rebesgetik, hogy ma kpm lesz meg pékek a szigeten...nem tudom mi igaz belőle...de beszélnek róla... :lol: Kik rebesgetik? Kisétálhatunk megnézni milyen egy ilyen razzia. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Ebayon vettem, de Sonique-kal vettünk már a Kárászynál is...Először kérdezd meg a GSI/BMW Thomast, hogy ő mennyiért tud... kösz, üzi már ment BMW-s úrnak, kasztni szempontjából sztem marad a kadett, abból is a 3 ajtós csepp, mert caravánt még nehezebb találni, főleg türhető állapotút,bár időm lesz keresgélni....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 kösz, üzi már ment BMW-s úrnak, kasztni szempontjából sztem marad a kadett, abból is a 3 ajtós csepp, mert caravánt még nehezebb találni, főleg türhető állapotút,bár időm lesz keresgélni....... Egy C esetleg??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Egy C esetleg??? :lol: vitamin? :lol: vagy magas? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Egy C esetleg??? :lol: viccen kivül megfordult a fejemben de majd pár évvel késöbb talán, most kb. semmi keret nincs rá, vagy eladod a tiédet, mert annál csak sz@rabbak vannak használt autón????? ne fogd vissza ha van ötleted(ennyiér nekem is megérné)....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Nem-nem...enyim nem eladó...de van egy piros ami 100-ért vihető...na persze még 1x ennyit kell számolni ezeknél a lakatolásra...de utána ha megvan...nagy feeling az egész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 ....1x ennyit kell számolni ezeknél a lakatolásra.... 1x ennyit ? :lol: Az min 1000000 Forint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 szerintetek egy normális külső fényezésért mi a reális ár? nekem eddig 300k körül mondották (mondjuk ebben van műanyagos munka, heggesztés is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Hát ez a fényezés dolog azért érdekes, mert a munkadíja szinte mindegyik fényezőnek kb ugyan az...csak van aki drágább , jobb minőségű, van aki olcsóbb szarabb anyaggal dolgozik...kinek mi... A 300e, az ha nincs benne más, akkor középárú, de jobb minőségű lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stitchie16v Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 előző tulaj fényezője (aki mellesleg elég fosul fújta le) 450k-t mondott tető nélkül :lol: + a fényezőkamra fűtése Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Na az felejtős... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Nekem csak a fény falcokkal együtt 260 volt....Szerintem türhető lett..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 A Coupé Caravanját is meg az enyim is ugyan az a fényező csinálta...nagyságrendileg 300k Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts