Tom Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Nem tom kit izgat de azért ide beírom h rommátört a sárga, Hiace-os átjött a sávomba,hátsó kereket elkapta, hídat kirántotta,bal hátulja meg alja megszünt, viszont irmscher lámpa sértetlen maradt...... Keresek 3 ajtós E vagy Jó állapot E caravan kasztnit(utóbbihoz papír is kéne......) Megállt, fizet? Sajnálom hogy ez történt...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Mindig nagyon szomorú, az ilyen hír… :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Megállt, fizet? Sajnálom hogy ez történt...:lol: vmi gazd.-i totálkár lesz, de akkoris mire menni fog..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 vmi gazd.-i totálkár lesz, de akkoris mire menni fog..... bazzzzzzzzz :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 ..... Mennyibe kerül egy kuplung bowden? Holnap mennék egyért.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 jah három Ronal vkinek?????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 vmi gazd.-i totálkár lesz, de akkoris mire menni fog..... együttérzek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Fújni majd én fogom...nem röhögni... :lol: :lol: Egyenlőre matt fekete, mert azzal nagyot nem lehet hibázni...raádásul egy 300.000 HUF-os fénnyel nem biztos, hogy jóleső érzés lenne a kilinccsel előre... :lol: A legeslegjobb választás ami lehet... nekem nagyon tetszik a matt fekete, majd élőben meglátjátok hogy milyen zsír egy ilyen, a Ford klubbon belül volt egy, és nagyon szép volt, itt egy kép róla.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Nem tom kit izgat de azért ide beírom h rommátört a sárga, Hiace-os átjött a sávomba,hátsó kereket elkapta, hídat kirántotta,bal hátulja meg alja megszünt, ...... Részvétem... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Sárga Zoli! Részvét a Sárga miatt! :lol: Én már régóta félek az ilyen marhanagy járművektől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Sárga Zoli! Részvét a Sárga miatt! :P Én már régóta félek az ilyen marhanagy járművektől. kösz mindenkinek, de csak van németben egy jó 3 ajtós max nem lesz ilyen fölös súly rajta mint még egy réteg festék, fényezés címszó alatt....... :lol: :lol: :lol: sírva röhögök Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 szétnézek a környékünkön is, hátha. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Köszi Laci4! Még azt elárulod hogy neked hol mérték? Ha jól rémlik ott ahol Redi mondja.. mert nekem is ő mondta.. igaz,csak a jobbra,balra és ott van után mentem.. elsőre nem is találtam meg, de végül találtam egy mühelyt.. remélem azt, akit mondott :lol: Mennyibe kerül egy kuplung bowden? Holnap mennék egyért.. :lol: Nekem 2005.08.hóban 4000forint magasságában volt..(asszem kártyára) :lol: SárgaGsi: "részvétem".. egyre több ilyet lehet hallani, csak áldom a sorsot, hogy a 4 év alatt nekem még kocc se volt.. le is kopogom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Lehet hogy állandó összkerékhajtású lesz a Cali. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Le kell heggeszteni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Nekem 2005.08.hóban 4000forint magasságában volt..(asszem kártyára) :lol: Azóta már lentebb mentek az árak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Anti, és milyen moci lesz a vasba? Remélem 2.4... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Le kell heggeszteni... :lol: A viscot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Tom, most nézem az aláírásodban, hogy 6os váltód van. már elgondolkodtam rajta én is. mennyibe fájt, milyen szerkezet van benn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Lehet hogy állandó összkerékhajtású lesz a Cali. :lol: :lol: Van benne pár kocsi, ami nem is összkeréhajtású :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Tom, most nézem az aláírásodban, hogy 6os váltód van. már elgondolkodtam rajta én is. mennyibe fájt, milyen szerkezet van benn? Már nem GSi-m van, hanem Cali Turbóm, abban ez a gyári. De XE-re is minden további nélkül felmegy, olyan 100e forint körül van az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Antibácsi!!!!! Anno a rövidített szárú Konikat Kárászyéktól vetted rendelted?????(hátsó gátlók kicsit meghajlottak) ha igen ha nem meg lehet kérdezni mennyibe fájtak????? Hosszú éjszakám volt, és következők lehtőségek merültek fel: E classe 3 ajtós(ugyanez) E classe caravan 3 ajtós (persze akkor nem nagyon kéne nyitogatni a mocitetőt) D classe 3 ajtós(ott viszont alig van alkatrész a kasztnihoz......) esetleg gondoltam mantára(xe-vel), ott viszont aztán semmi ismerettség nincs, B_csaba mennyi esély van egy jó kasztnira, vagy akárki válaszát szívesen látom...... Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Van benne pár kocsi, ami nem is összkeréhajtású :lol: Nem is mondtam, hogy mind az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 ....esetleg gondoltam mantára(xe-vel).... Szerintem ezt gyorsan felecs'd el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Lehet hogy állandó összkerékhajtású lesz a Cali. :lol: :lol: Hát azért ezekben kicsit komolyabb technika műxik :lol: Mondjak árakat, mi mennyibe kerül ezekben a hajtásnál? :P ;) Amúgy Michnáék pár éve kukáztak svédországból egy Gr.A Calibrát, abban igen komoly cuccok voltak akkor. Elég jó helyeket mentek vele abszolútban is, de mivel már leharcolt volt eléggé szegény autó, csak egy vagy másfél szezont mentek vele asszem. Ajánlom figyelmedbe, itt volt eladó: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=105 :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts