Atommanó Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 A plusz 20, az a Manta híd aláhekkelés, meg pár motyó, pl az A oszlopokhoz a javítóelem, meg ilyesmik... Szal akkor ezek szerint ezekkel együtt lesz 100e... :lol: jól hangzik, KÖSZÖNÖM! :lol: Most már csak az kell, hogy majd nekilásson, megcsinálja, szépen és jól, és utána folytathassuk, mert amíg ő nem végez, addig sajna áll a projekt... :lol: Köszi még 1X :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Hát nekem Kaszkadőr azt mondta, hogy full lakat, a oszlopok javítóelemmel cserélve, mindenhol ahol bibi van javít, cserél, taposók, hátsó nyúlvány, minden, minden, és manta hátsó hídat bedobja alá, ott is kell heggeszteni, mókázni, és a legfontosabb, hogy egyenesen álljon, mert ha keresztben áll a híd, akkor meg...szhatom az egészet... full rücsi, meg alvázvédőzve az egész alja...ez így cakli pakli 120e Hát ez najon barátinak hangzik ha tisztességesen megcsinálja, és mér ne..... Színe?(ugye már nem matt fekete????) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Fújni majd én fogom...nem röhögni... :lol: :lol: Egyenlőre matt fekete, mert azzal nagyot nem lehet hibázni...raádásul egy 300.000 HUF-os fénnyel nem biztos, hogy jóleső érzés lenne a kilinccsel előre... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 A plusz 20, az a Manta híd aláhekkelés, meg pár motyó, pl az A oszlopokhoz a javítóelem, meg ilyesmik... Szal akkor ezek szerint ezekkel együtt lesz 100e... :lol: jól hangzik, KÖSZÖNÖM! :lol: Most már csak az kell, hogy majd nekilásson, megcsinálja, szépen és jól, és utána folytathassuk, mert amíg ő nem végez, addig sajna áll a projekt... :lol: Köszi még 1X :P Nincs mit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Fújni majd én fogom...nem röhögni... :lol: :lol: Egyenlőre matt fekete, mert azzal nagyot nem lehet hibázni...raádásul egy 300.000 HUF-os fénnyel nem biztos, hogy jóleső érzés lenne a kilinccsel előre... :lol: Jó a MATT :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 :lol: széria géped van? hol mérted a gyorsulást? mikori a vas? ki lőtte le kennedy-t? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Több okból is jó... - szutyin néz ki, de ettől jóóó - könnyű fújni, mert jól fed, illetve terül a festék, nem folyik meg... - ha javítani kell, simán lehet... - nem karcolódik, jól ellenáll a külső környezetnek...na persze egy villanyoszlop bizti hagyna nyomokat még ezen is... :lol: na jó ez nem is vicces... - 3000 HUF-ból meg lehet csinálni...és nem kell utána félteni a 300.000-es fényt... Mocitérben is minden matt fekete lesz az utolsó csavarig, szelepfedél minden... Utastérben szintén fekete minden, majd az ülést még meglátom...meg hogy milyen ajtókárpitmegoldást csinálok végül... Felni közepe is matt fekete lesz... Szóval szerintem nem lesz rossz az összkép... :lol: "No bought, built" :lol: :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 ... ki lőtte le kennedy-t? ;) Méééé lelötték??? :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 mért nincs földönfetrengős szmájli??????? :lol: :lol: :lol: :P Mert akkor még ennyit sem írnál ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Méééé lelötték??? ;) :lol: :lol: :P hát...lehet, hogy csak megdobták valamivel, de jó erősen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 ....ki lőtte le kennedy-t? :lol:.... Lee Harvey Oswald Reklamálni a CIA-nál lehet, ha más véleményen vegy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Lee Harvey Oswald Reklamálni a CIA-nál lehet, ha más véleményen vegy :lol: már írtam nekik. azóta belassult egy picit a netem. hoppá, valami csikorgást hallok... :lol: mit keres itt két fekete GMC?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 már írtam nekik. azóta belassult egy picit a netem. hoppá, valami csikorgást hallok... :lol: mit keres itt két fekete GMC?! :lol: Fuss, menekülj, bújj el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 :lol: Fuss, menekülj, bújj el :lol: If you have any issue with this jerk called "Kösze", we can take you also on a nice holiday into Guantanamo Bay. best regards, General Michael V. Hayden, USAF. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Lee Harvey Oswald Reklamálni a CIA-nál lehet, ha más véleményen vegy :lol: Tudtam, hogy Oszi keze van a dologban... :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 széria géped van? hol mérted a gyorsulást? mikori a vas? ki lőtte le kennedy-t? :lol: Ja! Műszerfalon! :lol: 1993.12! Az meg ki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Több okból is jó... - szutyin néz ki, de ettől jóóó - könnyű fújni, mert jól fed, illetve terül a festék, nem folyik meg... - ha javítani kell, simán lehet... - nem karcolódik, jól ellenáll a külső környezetnek...na persze egy villanyoszlop bizti hagyna nyomokat még ezen is... :lol: na jó ez nem is vicces... - 3000 HUF-ból meg lehet csinálni...és nem kell utána félteni a 300.000-es fényt... Mocitérben is minden matt fekete lesz az utolsó csavarig, szelepfedél minden... Utastérben szintén fekete minden, majd az ülést még meglátom...meg hogy milyen ajtókárpitmegoldást csinálok végül... Felni közepe is matt fekete lesz... Szóval szerintem nem lesz rossz az összkép... :lol: "No bought, built" :lol: :P :hiya: Ehhh... majd vigyázz, be ne nyeljen aztán egy fekete lyuk ;) :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Tudtam, hogy Oszi keze van a dologban... :lol: :lol: :lol: Már nem fácánra vadászik? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Nem tom kit izgat de azért ide beírom h rommátört a sárga, Hiace-os átjött a sávomba,hátsó kereket elkapta, hídat kirántotta,bal hátulja meg alja megszünt, viszont irmscher lámpa sértetlen maradt...... Keresek 3 ajtós E vagy Jó állapot E caravan kasztnit(utóbbihoz papír is kéne......) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Nem tom kit izgat de azért ide beírom h rommátört a sárga Nabazzeg..... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Nem tom kit izgat de azért ide beírom h rommátört a sárga, Hiace-os átjött a sávomba,hátsó kereket elkapta, hídat kirántotta,bal hátulja meg alja megszünt, viszont irmscher lámpa sértetlen maradt...... Keresek 3 ajtós E vagy Jó állapot E caravan kasztnit(utóbbihoz papír is kéne......) Szerintem mindeki sajnálja, hogy összetört, így én is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 Szerintem ez mindegyikönk rémálma :lol: :lol: Sajnálom :lol: :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 köszi skacok, legalább nem lesz ucsi telem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2007 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts