B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Ma gyorsultunk a Lacee-val 3x, jól megy az övé is, mondtam én hogy ne adja el... Tőke hang ide vagy oda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 És ki nyert??? Lett 6 sec-es GSI, vagy a 6.5 kerekedett felül??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 mi szerveződik egerben :lol: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 3-0 ra kikaptam .... hiába a falken ... meg az új kuplung ... első 2-nél rosszul rajtoltam de a 3.-nál még hamrabb is mint Csaba és így is megfogott 3.-ban pedig jól váltottam ... És ki nyert??? Lett 6 sec-es GSI, vagy a 6.5 kerekedett felül??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 mi szerveződik egerben :lol: ? HGDC tali lesz :lol: De ahogy nézegettem elég sokan jellezték hogy nem tudnak elmenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Megvan az 5 csavaros futóművem :lol: ,nem kell vectrát hoznom kintről :lol: Már csak az 5x110 112 osztókörmódosítót kell megcsináltatnom. ugye ezt az osztokör modositot most csak vicnek irtad ugye ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 mi szerveződik egerben :lol: ? Múltkor nem sikerült...hátha most összejön hogy elfoglalják a várat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 ugye ezt az osztokör modositot most csak vicnek irtad ugye ?? Hát ki mitől írtózik... van aki az osztókörmódosítótól,van aki a kúpos csavartól, és van aki egy egyszerű kúptól is... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Hát ki mitől írtózik... van aki az osztókörmódosítótól,van aki a kúpos csavartól, és van aki egy egyszerű kúptól is... :lol: :lol: hat kup kell mindenképp nem lehet kihagyni ;) csavar is kell .. :hiya: akkor most ugye azt akartad irni hogy a mozgokupos csavartol :P ha nekem sem lett bajom tola muhanak sem és még rengeteg embernek akkor sztem nincs oka félni töle senkinek sem és attol tartanék hogy az alu pogiban kitépi a menetet a csavar :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 ha jol emléxem coupe akkor pogid van nem ?? mert akkor már csak csavar kell azt mehet is össze a dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 ugye ezt az osztokör modositot most csak vicnek irtad ugye ?? Igen,mert nincs ilyen hosszú mozgókúpos csavar :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 ha nekem sem lett bajom tola muhanak sem és még rengeteg embernek akkor sztem nincs oka félni töle senkinek sem és attol tartanék hogy az alu pogiban kitépi a menetet a csavar :lol: Én nem félek tőle :lol: A Muhának se lett semmi baja sz osztókör modósítótól,pedig a cabrion szinte csak ilyen felnik voltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Én nem félek tőle :lol: A Muhának se lett semmi baja sz osztókör modósítótól,pedig a cabrion szinte csak ilyen felnik voltak igen de a cabriora azért kellet mert a porsche felni 5*130 és az nem megy fel siman csavarral de az összes 5*112 es felnijét pogi nélkül rakta 5*110re ... yah meg a porsche felnihez valo pogi nem épp egy hétköznapi darab .. az ugyanis töcsavaros és magnézium csavarokkal van összerakva legalabb töcsavaros pogit csinaltass !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 igen de a cabriora azért kellet mert a porsche felni 5*130 és az nem megy fel siman csavarral de az összes 5*112 es felnijét pogi nélkül rakta 5*110re ... yah meg a porsche felnihez valo pogi nem épp egy hétköznapi darab .. az ugyanis töcsavaros és magnézium csavarokkal van összerakva legalabb töcsavaros pogit csinaltass !!! Úgyanaz az RH ZW1 felnim van mint neki,és az osztókör modósítóval van felrakva.Már megbeszéltem vele a múltkor hogy csak így lehet mert nincs olyan hosszú csavar.Ha jól emlékszem 29mm a leghosszabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Pillanatragasztóóóóóóóóóóóóóóó.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 3-0 ra kikaptam .... hiába a falken ... meg az új kuplung ... első 2-nél rosszul rajtoltam de a 3.-nál még hamrabb is mint Csaba és így is megfogott 3.-ban pedig jól váltottam ... Ne is törődj vele... Inkább gyere pénteken, veled is bővül a brigád :lol: Bár kicsit parázok hogy az egyik reggeli műsorban azt mondta a meghívott rendőrfőnök,(most pénteki baleset miatt) hogy bekamerázzák a Váci utat a pénteki gyorsulók miatt!? :lol: remélem csak ijesztgetni akartak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Pillanatragasztóóóóóóóóóóóóóóó.... :lol: :lol: latom már nem is tudsz szerelni hol a pántoló madzag Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Úgy sem fogják... mert egy drága...meg akkor mennek máshova az emberek..és nem jutottak elölrébb...nehéz lesz ennek véget vetni...itt a megoldás inkább lezárás, razzia, kpm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 latom már nem is tudsz szerelni hol a pántoló madzag Ja, azzal rögzítem a pillanatragasztós tubust a kalapácshoz...mert sose lehet tudni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Ne is törődj vele... Inkább gyere pénteken, veled is bővül a brigád :lol: Bár kicsit parázok hogy az egyik reggeli műsorban azt mondta a meghívott rendőrfőnök,(most pénteki baleset miatt) hogy bekamerázzák a Váci utat a pénteki gyorsulók miatt!? :lol: remélem csak ijesztgetni akartak... :lol: bekamerázzák a váci utat az m1-m7 balaset miat Logikus :P nem is rendör lett volna ha nem ezt mondja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 ...lehet, hogy álruhás politikus volt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 bekamerázzák a váci utat az m1-m7 balaset miat Logikus :lol: nem is rendör lett volna ha nem ezt mondja :lol: Sajnos nem, csak ugye engem ez érint, ezért ezt emeltem ki a szavaiból, nagyon sok hasonló utat felsorolt, ahol nyomulni szoktak(unk).. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Pedig úgy lesz. De a balesettől függetlenül :lol: Már pár éve elindult budapesten a "bigbrada program", azaz minden fontosabb útvonal és csomópont be lesz kamerázva Bp határain belül :lol: Én hallottam ennél rosszabbat is, vagyis hamarosan változik a jogszabályi háttér is, és a rendőrök a videók alapján szabálysértési és bűnvádi eljárást is indíthatnak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Úgyanaz az RH ZW1 felnim van mint neki,és az osztókör modósítóval van felrakva.Már megbeszéltem vele a múltkor hogy csak így lehet mert nincs olyan hosszú csavar.Ha jól emlékszem 29mm a leghosszabb Sonique!!!!!!!!!! Erre nem mondasz semmit??????????Azt hittem lesz valami egyszerübb megoldás is :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 ...és a rendőrök a videók alapján szabálysértési és bűnvádi eljárást is indíthatnak. :lol: Egy rendszám nélküli autó ellen??? :lol: :lol: - ez még jó pár év... - qurva sok pénz... - ki fogja kuksizni a viedókat?... - mivel mérik a sebességet? - stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts