Atommanó Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Hát az van egyenlőre... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szaszagsi Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Blitz! 20km-el ezelőtt lett cserélve az összes hajtókar, vonalbafúrva (vagy mi) meg kisúlyozva meg minden...Amúgy megnéztük, és semmi elváltozás... csak a csapács, meg a főtengely kapott... Azt azért még jó lenne tudni mi volt előbb csapágyas lett, vagy előbb az olajpumpa adta meg magát... :roll: A második verzió jobb lenne, mert akkor megvan a hiba okozója, ha meg előbb csapágyas lett, akkor aztán lehet nyomozni, hogy mi a szent szar okozhatta... :roll: Szeva!!! Nálam eddig még mindig a pumpa adta meg magát és utánna a csapágy! Forditva elég érdekes egybeesés lenne a kettő!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Igen de előfordulhat e egyáltalán... Mert hogy annyi rézreszeléket találtunk az olajban, hogy az nem attól a 10 másodperctől lett amikor félreálltam... :roll: De bízom benne, hogy az olajpumpa okozza mert mi lehet más... :roll: Új verdával mizu??? Múltkor mexakadtunk... :roll: és nem tudtalak visszahívni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 OFF Carstylingon kihívott egy Trabi........és jelenleg 141 . 40 -re vezet a Trabi! Ha kikapok mi értelme annak az oldalnak?! Hmmm.....nehogy má ennyire gagyi legyen egy GSI :smt011 ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 OFF Carstylingon kihívott egy Trabi........és jelenleg 141 . 40 -re vezet a Trabi! Ha kikapok mi értelme annak az oldalnak?! Hmmm.....nehogy má ennyire gagyi legyen egy GSI :smt011 ON OFF Annak az oldalnak amúgy sincs sok értelme. Az már régen nem az autókról szól, hanem hogy kinek van több haverja. ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Gabika igazat beszél... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Hali! Nekem is megadta magát ez a stabilizátor b@szás! De szerencsére hétvégén sikerült is kicserélnem. És csak 2000 Ft,- volt az ára!!! Így kéne ugye kinéznie: Na most ehhez képest az enyém: Aranyos, nem? :lol: Üdv.: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Szép....... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 az mit kap6ott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 magyar utak rulez! :? :? :evil: na tegnap felkerült a 9colosokra a gumma, úgyhogy maholnap tolom a kovácshoz, hogy kalapálja ki....végre! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Hali! Nekem is megadta magát ez a stabilizátor b@szás! De szerencsére hétvégén sikerült is kicserélnem. És csak 2000 Ft,- volt az ára!!! Ilyet én is játszottam már. Nekem egy betondarab tépte le a csavar alsó részét. A cserét meg egyedien kellet megoldanom. :? Utángyártott nem akart felmenni a helyére, hiába kentem, pajszeroltam. Beillene a copácos topikba.... :? Ha elmondanám, hogy ráhegesztettem egy 10-es csavart a stabilizátorra és annál fogva húztam rá a gumit egy nagy alátéttel, biztos a fejeteket fognátok, de nem mondom el... :oops: :oops: :roll: (A csavart utána levágtam, stabilizátort átfestettem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Sziasztok Kérdés: Hidegen indul az auto, viszont melegen mindig leáll. Ha gázfröccsel indulok akkor beáll az alapjárat és ok. Mi lesz ez?? Alapjárati motor??? :shock: Előre is köszi!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Sziasztok Kérdés: Hidegen indul az auto, viszont melegen mindig leáll. Ha gázfröccsel indulok akkor beáll az alapjárat és ok. Mi lesz ez?? Alapjárati motor??? :shock: Előre is köszi!! Akár lehet az is. Milyen motor ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Én is szépen "gányoltam", bár nekem inkább a törött biz-basz leszerelésével voltak gondjaim. Nem nagyon tudtam semmivel sem eléggé megszorítani, hogy lehúzzam a rúdról. De végül csak sikerült!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 nahát :shock: mikre nem derül fény... végre megnyugodtam h nemcsak én hekkelem a gépet ezerrel ahogy tudom mikor helyzet megkívánja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 nahát :shock: mikre nem derül fény... végre megnyugodtam h nemcsak én hekkelem a gépet ezerrel ahogy tudom mikor helyzet megkívánja :lol:Én abból indultam ki, hogy ütni nem szabad semmit. (Ha nem muszáj...) Akár lehet az is. Milyen motor ? Nekem egy tagnapi szerelés után, minek során lekerült az alapjárati motor (majd vissza) ugyanezt produkálta. Az elektromos csatlakozót megmozgattam, és máris jó lett. Azóta semmi gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Akkor látnád greg a lakatosom :D Báz nekem a fogtöméseim és a szívem fáj, mikor emberünk dolgozik.... Most fogja nyisszantani az orrát a kicsikémnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Hát igen. A műtét az olyan, amin túl kell lenni, utána egy bizonyos idő elteltével már nem fáj. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Történt egy kis plasztikai műtét és hibajavítás az autómon! Itt az eredmény: Kiváncsi vagyok a véleményekre a + és a - is érdekel. Nekem nagyon tetszik így most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Történt egy kis plasztikai műtét és hibajavítás az autómon! Itt az eredmény: http://img.tar.hu/gsitamas/img/12099115.jpg Kiváncsi vagyok a véleményekre a + és a - is érdekel. Nekem nagyon tetszik így most. Keessssssss neked mióta van G Astra mocitetőd ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 igaz h Tomi írta Isti de mind1 :lol: ilyen lett volna az enyím is csak vékonyítani akartam a tartó részen és az már nem bírta volna, így meg nem tessik... Tom sokat mokoltatok vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 ....igaz h Tomi írta Isti de mind1 :lol:.... Jahhh, tényleg. Bocs Tomi :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Ja bocsi, ezt me' lehagytam, c20xe. És köszi az eddigi helpet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Két nap a lakatos munka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Történt egy kis plasztikai műtét és hibajavítás az autómon! Itt az eredmény: Kiváncsi vagyok a véleményekre a + és a - is érdekel. Nekem nagyon tetszik így most. A motorháztető a g astra elejével nagyon szép, mostantól én is ilyet akarok! 8). Mennyi egy ilyennek a költségvetése? A fellni viszont nem tetszik... habár ez egy pillanatig se befolyásoljon, neked kell, hogy tetszen, nem nekem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts