Lacee Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Azok nem tudnak csörögni ? mert akkor én is öntök egy kis epokitot a sajátjaimra hogy legyenek fixek és ne csörögjenek ... Fix tőkéim vannak. :lol: A polcon van a kétliteres moci abbban azok vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Agyalok...agyalok... Ha meg a gyorsulást nézzük nem biztos, hogy jól járok a 2000 feletti kategóriával...ha meg alatta összevonják a hondákkal, akkor 2000 alattival sem...szóval lehet ez a része tök 8... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Agyalok...agyalok... Vigyázz, nehogy túlspilázd magad, még agyvérzést kapsz! :lol: 2.4 - 1 szavazat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 maradjon: 1.2 - 1 szavazat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 maradjon: 1.2 - 1 szavazat Abból az 1.2-ből 4000 EURért 125 pacit csinálnak..és 10.000-ig lehet forgatni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Abból az 1.2-ből 4000 EURért 125 pacit csinálnak..és 10.000-ig lehet forgatni... :lol: :lol: Hátt nemolcsó...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Hát semmi nem olcsó... Az a baj, hogy dugni is meg szűznek maradni is nehéz...bár már erre is megvan a megoldás... nagyon sok érv szól a 2.4 mellett és sok az xe mellett... Ha tudnám, hogy a 2.4-ből pikk pakk meg lehet oldani a biztos 180-190 pacit, meg lehet használtan webert is kapni...meg talpat meg mindent...akkor oksi... Na de ezek lassan kincs kategóriába tartoznak...ráadásul szinte mindenki szív ezekkel a weberes mókákkal...és ezzel áll szemben az xe, amit kupakkal meg chipszel 160 paci fixen, gond nélkül...ráadásul 20-25 kg-val könnyebb lenne az eleje is a vasnak...a projekt viszont sokkal összetettebb egy xe esetén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Hát semmi nem olcsó... Az a baj, hogy dugni is meg szűznek maradni is nehéz...bár már erre is megvan a megoldás... nagyon sok érv szól a 2.4 mellett és sok az xe mellett... Ha tudnám, hogy a 2.4-ből pikk pakk meg lehet oldani a biztos 180-190 pacit, meg lehet használtan webert is kapni...meg talpat meg mindent...akkor oksi... Na de ezek lassan kincs kategóriába tartoznak...ráadásul szinte mindenki szív ezekkel a weberes mókákkal...és ezzel áll szemben az xe, amit kupakkal meg chipszel 160 paci fixen, gond nélkül...ráadásul 20-25 kg-val könnyebb lenne az eleje is a vasnak...a projekt viszont sokkal összetettebb egy xe esetén... szeritnem legyen Xe.. mert különben ezzel is szívni fox.. :lol: .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Fel is tudok ajánlani egy kevesett futott DIS - es XE -t ha akarod ^^ Hát semmi nem olcsó... Az a baj, hogy dugni is meg szűznek maradni is nehéz...bár már erre is megvan a megoldás... nagyon sok érv szól a 2.4 mellett és sok az xe mellett... Ha tudnám, hogy a 2.4-ből pikk pakk meg lehet oldani a biztos 180-190 pacit, meg lehet használtan webert is kapni...meg talpat meg mindent...akkor oksi... Na de ezek lassan kincs kategóriába tartoznak...ráadásul szinte mindenki szív ezekkel a weberes mókákkal...és ezzel áll szemben az xe, amit kupakkal meg chipszel 160 paci fixen, gond nélkül...ráadásul 20-25 kg-val könnyebb lenne az eleje is a vasnak...a projekt viszont sokkal összetettebb egy xe esetén... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 szeritnem legyen Xe.. mert különben ezzel is szívni fox.. :lol: .... Miért, az XE-vel nem szívna eleget? :lol: Antinak abban már van múltja, tudhatja miről szól ez... :lol: Anti! Keresd meg Öcsit a Manta klubból, neki 2.4 van weberekkel. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Fel is tudok ajánlani egy kevesett futott DIS - es XE -t ha akarod ^^ Na mikor hozzuk össze azt amit a múltkor kértél? Összemérni a vasakat..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Anti! Keresd meg Öcsit a Manta klubból, neki 2.4 van weberekkel. ;) Tudom...ismerem is...csak még nem ültem mellette...nem tudom milyet megy... Az a baj, hogy a szívás része bármelyiket csinálom adott... :lol: Lacee! ilyen jó állapotú mocim már nekem is volt... :lol: :P :lol: :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Na mikor hozzuk össze azt amit a múltkor kértél? Összemérni a vasakat..... Báááár...ha Laceee elveri a 6.5-es GSI-t...akkor elgondolkoztató... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Lacee! ilyen jó állapotú mocim már nekem is volt... :lol: :P :lol: ;) Pista kocsijával kéne ötvözni.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Kiss Lajosnak is c20xe duplakarbival van a mantában, nem? Nem láttam még csak hallottam, és valakinek valami infó, hogy megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Kis Lajos...alias Lajbival beszéltem már erről...ő csak azért rakta rá a karbit, hogy rajta legyen...azt mondja injektorral jobban ment...de neki ez így tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Kis Lajos...alias Lajbival beszéltem már erről...ő csak azért rakta rá a karbit, hogy rajta legyen...azt mondja injektorral jobban ment...de neki ez így tetszik... Kis=Kiss két s betűvel írja.. Gondolkodtam már hogy kimegyek hozzá, mert van két karbim, de ha nem megy jobban akkor nem kocsikázok ki olyan messze....na meg nem kezdek bele egy ilyen projektbe.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Szóval kétes??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Hú , jó hogy emlékeztetsz, Holnap este a kerekerdő sarkában ? :lol: Péntek este legyen? vagy neked mindegy? guruljak valamikor el feléd és elindulunk a nagvilágba? Anti! Azért olyan XE ami mögött bőr van az ritka darab , jobban is megy ha kikapcsolom az ülésfűtést :lol: én lecsapnék rá a helyedben :lol: Na mikor hozzuk össze azt amit a múltkor kértél? Összemérni a vasakat..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Hú , jó hogy emlékeztetsz, Holnap este a kerekerdő sarkában ? :lol: Péntek este legyen? vagy neked mindegy? guruljak valamikor el feléd és elindulunk a nagvilágba? Mindegyik verzió jó nekem. Egyébként is jó lenne ha összefutnánk,(vagy Laci4 ha jársz erre) mert van egy vákumcsövem amire nem bírok rájönni hogy hová megy, mióta megvettem azóta ott lóg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Hát első körben mondj egy árat a mocira leömlővel, kábelköteggel, compival, légtömegmérő stb...aztán ha barátságos a dolog, akkor csak megnézném hogy milyen állapotban van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Mindegyik verzió jó nekem. Egyébként is jó lenne ha összefutnánk,(vagy Laci4 ha jársz erre) mert van egy vákumcsövem amire nem bírok rájönni hogy hová megy, mióta megvettem azóta ott lóg. :lol: Jut eszembe, péntek este az jó lehet szerintem, vettünk egy Ilyet - VGC-120 kaszkadőrékkel és beépítettük az öccse Robi 2.0 mantájába, és amennyira tudtuk belőttük most érzésre sokkal jobb, a Robi elmondása szerint, és Pénteken megy majd a nagy teszt a 2/a-n ha kap Robi a notebookjába akksit, vagy valami átalakítót szermányolunk mert nem usb-s ez a vacak... szóval a lényeg hogy pénteken szerintem már 8 órától ott leszünk.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Tréfa répa ! Repedt a blokkom oldala, 260e van benne, szóval elég lezs neked a DIS belőle, csak várd ki összeszedem a pénzt az uj motoromra :lol: Hát első körben mondj egy árat a mocira leömlővel, kábelköteggel, compival, légtömegmérő stb...aztán ha barátságos a dolog, akkor csak megnézném hogy milyen állapotban van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 ...kb másfél két hetem van várni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 ...kb másfél két hetem van várni... Mikorra vagy kiírva? :lol: Mit mond az orvos? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts