J0hnny Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Hé te audis!Nem igazán kedveljük a fajtádat errefelé! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Volt éjjel azért Raccsing...ha már a Vácit lezárták... :lol: nagyon-nagyon szép kerék van (volt) azon a Porsche-n :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 :lol: Ez a Porsche volt kint a ringen is ? Tökölön én már láttam az tuti. Meg a vácin is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 :lol: :lol: az a szegecses króm förmedvény? nagyon-nagyon szép kerék van (volt) azon a Porsche-n :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 nagyon-nagyon szép kerék van (volt) azon a Porsche-n :lol: Stip-stopi nagy fékek és hajtás!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Hát sok nem maradt belőle sajnos... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 ez techart Porsche 600Le vel iszonyatot megy egyzser volt szerencsém hozza ... nem egyszerüen hagyott álva :lol: és a 300km/h közeli sebesség teljesen reális ... de biztos hogy nem több Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Hát a videó ami kijuott még japánba is...ott Sanyikát veri rommá...10-es idő 400-on...nem szar az... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Na ki jön ma be??? Nagyon uncsi nap lesz ma... :lol: van kávé? mert itt cégben elfogyott :lol: :P és erősen leszállóágban vagyok :lol: ;) (a csütörtöki ötvenvalahányfokos pálinkát sme hevertem még ki teljesen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Van dögivel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Hát a videó ami kijuott még japánba is...ott Sanyikát veri rommá...10-es idő 400-on...nem szar az... :lol: Érdekes, hogy tökölön 12.4-et ment, ha jól emlékszem. Be is próbáltam egyszer a vácin emiatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Lustamanó barátunk ezt nem véste be ide : http://www.timeslip.hu/forum.php?thread=3 Infó arról, hogy mi történt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Lánglovagok fórum: http://forum.langlovagok.hu/viewtopic.php?p=75915#75915 2007. szep. 22. 12:45-kor keletkezett hozzászólás érdekes mentalitásra utal... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Hát mert gondoltam, hogy Lustapiiista is utánanézhet valaminek, ha kiváncsi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Lánglovagok fórum: http://forum.langlovagok.hu/viewtopic.php?p=75915#75915 2007. szep. 22. 12:45-kor keletkezett hozzászólás érdekes mentalitásra utal... :lol: Elég enyhe megfogalmazás az érdekes :lol: Nem vagyok rendszeres elsősegélynyújtó, de ha nincs ott a rendőrautó, akkor hagyják akár bennégni a két embert, mert más sem állt meg és "ide juttatott a sok állat, mert embernek ezeket nem nevezném" ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Elég enyhe megfogalmazás az érdekes :lol: Nem vagyok rendszeres elsősegélynyújtó, de ha nincs ott a rendőrautó, akkor hagyják akár bennégni a két embert, mert más sem állt meg és "ide juttatott a sok állat, mert embernek ezeket nem nevezném" ? fentebb, azon a fórumon belül azt hiszem valaki meg is nevezte, milyen bűncselekményt követtek el ezzel a gondolkodással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Eszembe jutott még valami, ami miatt nem igazán jó a 2.4. Ennek a motornak a szívósora magasabb kiképzésű, ezért meg kellene vágni a mocitetőt. Bár asszem valahogy rámókolható a 2.0 szívósora is, de Mantákon még nem igen láttam olyat, mindenki inkább vág. Itt van-e. 2,2-es moci 2 literes szívósorral. :lol: (A 2,2 és a 2,4 között csak löketben van különbség a blokk u.a.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Az A Omegából kivett 2.4-es szívósora jóval magasabb a többinél. Ezért nem volt gondom a 2.2-vel, és ezért nyeste szét Fikusz a mocitetőjét a 2.4 miatt (de nem csak ő). És hallottam olyat, hogy a hengerfejen egyetlen furat nem stimmel. Ha kap egy lyukat, bele menet, akkor felmegy a 2.0/2.2 szívósora. Hogy így van-e, vagy nem, azt nem tudom... A másik lehetőség: lusták az emberek. Azzal vették ki az autóból, hát az marad rajta, hiába van a sufniban még legalább három. Inkább a flex. :lol: Egyébként motortér 2.2-es motorral és szívósorral. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 Nekem a lekonyult ködlápma füleimet csinálta meg jól és olcsón... meg gyorsan is ... Műanyagjavítás.hu Valaki tud Pesten olyan műanyagost, aki lekonyult lámpafület javít jól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember22, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2007 skacok! Autópályázók, vagy aki jól informált. Nem tudjátok a kis rövid M6-oson van valami fix traffi? Pl. EZT a rendszert már beüzemelték? (valami 2pont közötti áthaladási időt mérő..) Mert ha igen, könnyed rápacsálhatok.. ma siettünk melózni,és bevallom eleinte 130-150, aztán inkáb 150-180között téptünk le dunaújvárosig.. egyszer meg megléptem majdnem a 2kilót.. :lol: :lol: Tom tom.. nem szép meg ejnye bejnye.. de nem akartunk késni. meg ki nem tóólta már ennyire közöttünk?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 ...meg ki nem tóólta már ennyire közöttünk?! Hát én már nem is emléxek rá mikor mentem 130 felett utoljára... ... Ja...de megvan...pénteken ültem Coupe mellett... :lol: Amúgy nem hiszem, hogy az átlagidőt mérős rendszer már üzemelne...szerintem csak szó volt róla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Tom tom.. nem szép meg ejnye bejnye.. de nem akartunk késni. meg ki nem tóólta már ennyire közöttünk?! Nem is szép, és ejnye bejnye is... :lol: Vácin toltam ennyivel pénteken... na ez a nem szép... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Lánglovagok fórum: http://forum.langlovagok.hu/viewtopic.php?p=75915#75915 2007. szep. 22. 12:45-kor keletkezett hozzászólás érdekes mentalitásra utal... :lol: kövezzetek meg de én többnyire egyet értek a hozzászólással....Laci és ha téged talál el miközben szépen gurulgatsz a fiaiddal valamerre ? vagy ami rosszabb hogy a családot úgy találják el hogy te ott sem vagy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Hát akkor sz.ptunk. Nekem ami bántja a szemem, az a jelzők használata, illetve hogy szinte büszke arra, hogy továbbmentek, és még fel is hívja rá a figyelmet, hogy gyakorlott elsősegélynyújtó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Persze Gelko...és ha neked kiesik a Seni alól a kerék, ha épp forox vele, és pont egy jó barátod találod fejbe vele aki ottmarad...persze csak ha akkor épp ott van, ha akkor épp ott áll...stb... Túl sok a ha...ami nem baj...csak ha a nagyanyámnak töke lett volna...most ő lenne a nagyapám... Oké, persze felelőtlenség volt persze...de mind ugyan ezt csináljuk...akárki akármit mond... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts