uhuhu Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Sikerült megtenni 20 km-t a GSI-vel, mire beállt az olajpumpa és csapágyas lett, meg megette a főtengelyt elég gyorsan... :roll: Szét van szedve ÖTÖDSZÖR is... Reakció: :lol: :D :lol: :lol: jó neked, hogy te tucc ezen mosolyogni.... :? én biztos kabriot csináltam volna belőle az utszélén..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Hát már úgy fogom, fel, hogy legalább a főtengelyi is új lesz benne... :roll: Most már csak az öntöttvas blokk, meg a karter marad az eredeti... :wink: Én kitartok, és úgy is én nyerek... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Hát már úgy fogom, fel, hogy legalább a főtengelyi is új lesz benne... :roll: Most már csak az öntöttvas blokk, meg a karter marad az eredeti... :wink: Én kitartok, és úgy is én nyerek... :wink: HAJRÁ ANTI!!!!!!!!!! :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Köszi! Egyszer ha menetképes lesz, bosszúbol széthajtom... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Anti ezt nemmondod komolyan :shock: RESPEKTAAA a kitartásodért! LaciFour: 92 alá c20xe az én szerelmem so lehet bukós... nemsokára kicésem bnőm az ágyból, mert nem hajlandó megmoccani hazadobom majd kihúzok a vashoz és hívlak,h DIS e.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Köszi Koma, de sajnos tényleg ez van... Te azért még egy R5 Túrót sziszegővel mig kipakolva elpicsáztunk előtte 2 percel...(3-an ültünk a GSI-ben..) ...de most már én is csak az emlékekből élek lassan... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 jól van mostmár kezded átérezni amit én... csak amikor nekem megy 2 havonta 15km-t akkor senkit nem picsázok el, mert áthúzzuk 1ik helyről a másikra... de nem aggódom, csak múltkor mikor kiborultam nálatok az azért volt, mert aznapra kicsit túl sok volt annyi kudarc.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Anti! :shock: NO COMMENT! Nem ártana szerelőt is cserélni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Te azért még egy R5 Túrót sziszegővel mig kipakolva elpicsáztunk előtte 2 percel...(3-an ültünk a GSI-ben..) na őt nem fogod az 100 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Aztec koma. Ez a te autód? Nagyon jó a morcositás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Aztec koma. Ez a te autód? Nagyon jó a morcositás :lol: nem ez közös bünti autó. együtt épül a gsi meg 2 r5 ala bünti... azon ment a filó,h az 1ik kap egy 1.7T mocit, ami a volvokban volt anno... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Peti! Abróbetűs részen még el sem gondolkoztam... Gondolj bele, hogy elviszem máshova, akkor ugye majd meg megy az egymásramutogatás, hogy ki mit cseszett el, és majd 2-en húznak le... Így minden megy gariban, ráadásul kontaktáltam már mással is, (Tarati-túrbós Astra, meg erősen Astrákkal foglalkozó szerelő) és ő is megnézte szétszedve a mocit, és ismeri az egész sztorit... Ő állítása szerint, nem kell ehhez hibáznia a szerelőnek, csak kicsi az esélye, hogy ez így összejöjjön... Eddig tulképppen nem is volt olyan gond ami amiatt lett volna, mert Patyi valamit elcseszett, kivéve, hogy a gyári dugókon amit gyári csomiból vettünk ki, nem nézte meg a gyűrűirányokat...) Na ezt 5-ből 4 nem nézné meg, mert természetes, hogy jól van rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 OFF nem kell abba 1.7T jó az eredeti 1.3T.......régen volt szerencsém megismerni......nagyon lol R5 Alpine Turbo :twisted: ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Anti ! Ebben igazad van. Most már Paty-nak kell rendbehoznia az egész biztos. Csak annyira rossz,hogy mindig törpénik valami nem is kis hiba. Még szerencse,hogy gariba megy............... :wink: Én nagyon szurkolok,hogy sikerüljön mert már ülnék az autóban mint irigykedő gsis és mondanám : Ez ba***ttul meg! De ami késik nem múlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Msot egyenlőre abból a 20 km élményeiből élek... :wink: Valszínűleg, csak jövőhét péntekre lesz meg... Bár azt beszéltük Piiistával, hogy majd ha már 16-dik szétszedésnél tart a dolog, akkor is ott fogunk ülni, és nézni, hogy hát most már biztos jó lesz... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Ilyenkor mi van a tömitésekkel? Hengerfejet leszedik? Ha igen akkor csavarok....stb ?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Hengerfej most marad... Váltó le, és úgy kell főtengelyt cserélni... :wink: Amúgy vadi új csavarokkal van összerakva a hengerfej... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Jó az ok. Csak azért kérdeztem mert biztos,hogy C vitamin a sok szét-összerakás :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 ....Bár azt beszéltük Piiistával, hogy majd ha már 16-dik szétszedésnél tart a dolog, akkor is ott fogunk ülni, és nézni, hogy hát most már biztos jó lesz...:roll: Nem. Ezt te mondtad. Én meg azt, hogy nincs olyan széria, amely ne érne véget egyszer, legyen akár rossz, akár jóóóó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Igen és erre azt mondtam, hogy honnan tudni, hogy nem 25-nél van e vége... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Atommanó ! Ha ki van szedve a főtengely, akkor jó alaposan vizsgáljátok meg a hajtókarokat! Sajnos én még olyat nem láttam, hogy a főtengely tönkrement és a hajtókarnak semmi baja nem lett. Ha meg összerakjátok kiverődött, meglilult vagy ovális hajtókarral, akkor megint csak 20 km lesz a hatótávolság. Ha bármi hibát láttok , akkor könyörtelenül le kell szedni a hengerfejet, és javítani vagy cserélni a karokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Blitz! 20km-el ezelőtt lett cserélve az összes hajtókar, vonalbafúrva (vagy mi) meg kisúlyozva meg minden...Amúgy megnéztük, és semmi elváltozás... csak a csapács, meg a főtengely kapott... Azt azért még jó lenne tudni mi volt előbb csapágyas lett, vagy előbb az olajpumpa adta meg magát... :roll: A második verzió jobb lenne, mert akkor megvan a hiba okozója, ha meg előbb csapágyas lett, akkor aztán lehet nyomozni, hogy mi a szent szar okozhatta... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Az hogy előtte cserélted, az nem jelenti azt, hogy nem mehet tönkre. Szvsz ha a motor csapágyas lesz, attól a pumpa nem romlik el. ( egyébként mi az, hogy beállt a pumpa? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Van a pumpa oldalán egy olajnyomásszabályozó szelep, ebben van egy rugó, és ennek az ellendarabja, egy gyűszű alakú fémkütyü... Na ez szorult meg a járatban, és ez által nincs olajnyomás... Mikor összerakták a mocit, tuti volt minden, majd leállították, és amikor arrébb akartak állni vele akkor csúnya kattogó hangot adott (csapágy9 rögtön leállít, és megnézték az oljapumpát, akkor fedezték ezt fel, és kihúzták a dugót, és beleraktak egy újat... Szépen járt benne, majd aznap este megállt megint de akkor már kiszerelt állapotban sem tudtuk kihúzni belőle... A hajtókarokat illetőleg, inkább csak bizakodok... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Reménykedjünk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts