opel16v Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Tegnap délután elvittem az omegát spoilerezésre Maglódra. Jó volt már ismét benne ülni :unsure: A srác aki csinálja, elég szép munkákat csinál, mutogatott pár dolgot, és még olcsóbban is, mint a főnixesek (akik egyébként az egy hónappal előre történt egyeztetés után csesznek a fejemre, már többször ígérgették hogy nekiállnak, de mindig csak halasztanak). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 És mi lesz rajta??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 És mi lesz rajta??? Első-hátsó lökös, küszöb, szárny (nem olyan vasalódeszka feeling :unsure: ). A morcosítás már rajta is van a mocitetőn. Cééép lesz :wacko: Meg majd még sötétítve is lesznek az ablakok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Képek a tervről??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Álmaimban Amerika... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Szombat estéről miért nincs élménybeszámoló? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 GENEX? :unsure: Első-hátsó lökös, küszöb, szárny (nem olyan vasalódeszka feeling :wacko: ). A morcosítás már rajta is van a mocitetőn. Cééép lesz :lol: Meg majd még sötétítve is lesznek az ablakok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Jó volt a buláj...negyed 5-ig maradtunk, Gabi végig...Piiiista meg Zima fél 2 körül átmentek a Bahnhof-ba...ott voltak Krisztiánék... Ott nem tudom mi volt...de mi nagyon jót buliztunk, sokat röhögtünk...Gabi új elemeket mutatott be a Pesti éjszakában... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Te - negyed 5ig??? :wacko: Mi történt? Ilyen is régen volt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Azért annyira nem volt rég...meg most jó volt a zene is nagyon...kicsit 80-as évekre sikerült a vége, de ezekre meg jókat hülyültünk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Azért annyira nem volt rég...meg most jó volt a zene is nagyon...kicsit 80-as évekre sikerült a vége, de ezekre meg jókat hülyültünk... :unsure: Jacko feeling rulez :wacko: Azért tanultam valamit Dettitől is :lol: :lol: Nekem meg azééé teccett most a zene, mert volt sok 90-es évek is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 GENEX? :unsure: Már kikezeltettem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Képek a tervről??? Titokos :wacko: Majd meglátod, ha egyszer végre elkészül :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Na szép... :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Na szép... :lol: :unsure: Aki kíváncsi, hamar megöregszik :wacko: Október 10-15 körül már minden kész lesz rajta ha minden igaz. Még összeszerelés előtt megy alváz és üregvédelemre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Van az a Genexes kombi omega ami járja az utakat és ilyen diszkrét optikai tuning van rajta amit most így elképzeltem a lelki szemeimmel a Tiedre is ... erre céloztam ... nem a hebraműtétedre :wacko: UI: nem megy ma valaki véletlenül Csergő országba? :unsure: Már kikezeltettem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Van az a Genexes kombi omega ami járja az utakat és ilyen diszkrét optikai tuning van rajta amit most így elképzeltem a lelki szemeimmel a Tiedre is ... erre céloztam ... nem a hebraműtétedre :unsure: Nem ismerem azt a kombit, legalábbis így most nem ugrik be. Az első lökös lesz csak vett formáció (bár kis átalakítás lesz azon is), a többi dolog teljesen egyedi gyártású lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Nem ismerem azt a kombit, legalábbis így most nem ugrik be. Az első lökös lesz csak vett formáció (bár kis átalakítás lesz azon is), a többi dolog teljesen egyedi gyártású lesz. Az nem kombi hanem Car A Van!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Na itt a háttérben van egy kis pötty valahol ( talán ) na ez a legjobb kép amit találtam erről az omegáról :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Az nem kombi hanem Car A Van!! :unsure: Tuggyuk-tuggyuk... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Na itt a háttérben van egy kis pötty valahol ( talán ) na ez a legjobb kép amit találtam erről az omegáról :unsure: http://img187.imageshack.us/img187/4091/img0614ek1.jpg ezen én omegát nem látok, csak más érdekes dolgokat :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Én pöttyöt egyet sem látok...bár hat gömb az van... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Na hát ne akadjuk már meg a részleteken, látjátok a lényeget :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 ....Piiiista meg Zima fél 2 körül átmentek a Bahnhof-ba...ott voltak Krisztiánék... Ott nem tudom mi volt....:unsure: Taxival pont csak áttértünk, Zima off. Háromnegyed órás stabilizáslási kisérlet nem hozott eredményt a levegőn, egy ismerőse hazavitte kocsival. Ezt követően leballagok a Bahnhof, Krisztián persze kint beszélget a volt barátnőjével. Ettől persze roppant emelkedett volt a hangulat. Majd a dj olyan számokat tolt, hogy mintha hópárducokat és lámákat darálnának, ehhez már öreg vagyok. Tehát parádés volt az este. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Az nem kombi hanem Car A Van!! :unsure: Tomi, Add fel :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts