mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 jajjjjjj :wacko: Te is kirobogsz ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Te is kirobogsz ? :unsure: Ja, helyesek az infóid :wacko: Ha minden igaz, jön ma egy corsás hölgy is, ismerkedik kicsit a branccsal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Ja, helyesek az infóid :unsure: Ha minden igaz, jön ma egy corsás hölgy is, ismerkedik kicsit a branccsal :lol: Kiwi leszek a mocira :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Kiwi leszek a mocira :unsure: Csak kétkerekű, nem három, nehogy meglepődj! :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Csak kétkerekű, nem három, nehogy meglepődj! :unsure: :wacko: :lol: Pedig profi trájkos vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 este valszeg kinézek, hozd a cigim :unsure: Milyet vigyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Milyet vigyek? Valami kapadohányt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Kiwi leszek a mocira :unsure: beződül a fejed ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 beződül a fejed ? :unsure: jogaszhumor.hu :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 jogaszhumor.hu :unsure: Nincs találat, amely tartalmazza a következőt: jogaszhumor.hu. Tippek a kereséshez: Ügyeljen arra, hogy helyesen írja be a szavakat. Módosítsa a kulcsszavakat, vagy használjon rokon értelmű szavakat. Használjon kevésbé specifikus kulcsszavakat. A lehető legtömörebben fogalmazza meg a keresési kifejezést. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Milyet vigyek? Benson&Hedges Silver vagy Gold hint: próbáld MOL vagy Shell kúton :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Nincs találat, amely tartalmazza a következőt: jogaszhumor.hu. Tippek a kereséshez: Ügyeljen arra, hogy helyesen írja be a szavakat. Módosítsa a kulcsszavakat, vagy használjon rokon értelmű szavakat. Használjon kevésbé specifikus kulcsszavakat. A lehető legtömörebben fogalmazza meg a keresési kifejezést. :wacko: Tömörebben összefoglalom. jogaszhumor >>>> nem létező fogalom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Tömörebben összefogalom. jogaszhumor >>>> nem létező fogalom :wacko: nana azért lehet h a többieknek van csak nekem nincs... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 nana azért lehet h a többieknek van csak nekem nincs... :unsure: Ühüm, te biztos jobban fel tudod ezt mérni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 coupé! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Sziasztok! Tegnap este olyan dologot láttam amit még soha!Álltam a klinikáknál az egyik kávézó bejáratánál hajnali 1 óra körül a járdán, amikor is egy jaguár ugy kb 160 körüli tempóban elhuzott elöttem.Nem gurult hanem még tolta neki.Aztán úgy 300m arrébb a srác elveszitette az uralmat a kocsi felett és belecsapodott egy lámpaoszlopba:( Senkinek nem kívánom azt az érzést.A mellette ülö lány sajnos rögtön meghalt a srácot élve szedték ki. Nem akartam ezzel senkit lehuzni de ezt gondoltam megosztom itt is mert én ilyet soha nem láttam. NEm is értem, hogy a fenébe lehet ennyivel menni az üllöin. Elnézést akit lehuztam ezzel!! Mindeki vigyázzon magára! Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Aki tud, az tud a monitor előtt is :wacko: Csabika Honda Civic turbó :lol: Need For Speed - 1 Csabika Honda Civic turbó :) Need For Speed - 2 Csabika Honda Civic turbó :o Need For Speed - 3 Drift :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Benson&Hedges Silver vagy Gold hint: próbáld MOL vagy Shell kúton :lol: Eddig nem ilyet szívtál :wacko: ...Akkor inkább adok pénzt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Eddig nem ilyet szívtál :wacko: ...Akkor inkább adok pénzt :unsure: másfél éve ezt szívom :lol: én sem pénzt adtam :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 coupé! http://img.photobucket.com/albums/v623/bazs/coupe-1.jpg Ezen a rajzon is pont látszik hogy össze érnek a lukak....Mivel a piros pontoknak nagyobbaknak kellene lenniük :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Aki tud, az tud a monitor előtt is :wacko: Csabika Honda Civic turbó :lol: Need For Speed - 3 Drift :lol: :unsure: hamár akkor legyen drift... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 hamár akkor legyen drift... De én nem gyakoroltam, na meg elsőkereskessel? :unsure: :wacko: Na meg a carbonnak ez a lényege, én meg a NFS2-be nyomtam ott nem volt fejlett még.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 hamár akkor legyen drift... Ez kicsit olyan mintha fel lenne gyorsítva :unsure: Amúgy jól nyomja :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 másfél éve ezt szívom :) én sem pénzt adtam ;) :o Akkor együtt elmegyünk :D :lol: Mert te se egyedül mentél el :lol: :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts