mackosajt Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Köszönöm, nem ez a gond, ezt a részét a Lantos tuti megoldja és szerintem olcsóbban is. A probléma az hogy valószínűleg ha ugyan ilyen képességű cuccot teszek vissza bele, akkor mehet megint 3-4 hónap mulva. Az meg azért nem annyira jó. lehet rosszul olvastam, de ezek, mintha úgy újítanák fel, hogy bírja a nyomatékot, amit a páciens megad. Ha jól értelmezem. Ha már nem mondok újdonságot, akkor bocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 felújítás? Ez lesz a 3., de a gyári megoldás ennyit bír... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 lehet rosszul olvastam, de ezek, mintha úgy újítanák fel, hogy bírja a nyomatékot, amit a páciens megad. Ha jól értelmezem. Ha már nem mondok újdonságot, akkor bocsi Hát ez nem lenne rossz, de kb. 1300 eurót ér maga az autó. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Hát ez nem lenne rossz, de kb. 1300 eurót ér maga az autó. :unsure: valamit elszámolsz. azért 340000-től többet ér a cali, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 de itt a majd 600 lovas calisok oldala. ezek is foglalkoznak ahogy nézem alkatrészek eladásával. Csak nem tudom elolvasni az oldalaikat, az angolon meg alig van valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 utóbbiaknál lehet olcsóbban kijön... :unsure: csak bírja megérteni az ember ezt nem épp emberi nyelvet. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 utóbbiaknál lehet olcsóbban kijön... :unsure: csak bírja megérteni az ember ezt nem épp emberi nyelvet. :wacko: Hát a lényeg szerintem megvan. Olyan 250-270 náluk a tuti, mindent vivő viszkó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Hát a lényeg szerintem megvan. Olyan 250-270 náluk a tuti, mindent vivő viszkó. ha jól értelmezem, az már a 600 pacihoz is jó! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 ha jól értelmezem, az már a 600 pacihoz is jó! :unsure: Írok nekik, megkérdezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Írok nekik, megkérdezem. Akkor most már 600 paci is lehet majd a motortérben? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Akkor most már 600 paci is lehet majd a motortérben? :unsure: Igen, eddig is csak ez volt gond. Most tulajdon képpen jobb is így. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 gsi turbo szerintetek is 2esbe rajtol? vagy csak ??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 gsi turbo szerintetek is 2esbe rajtol? vagy csak ??? :unsure: úgy tűnik igen...vagy csak mi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 gsi turbo szerintetek is 2esbe rajtol? vagy csak ??? :unsure: ez abban rajtol... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 úgy tűnik igen...vagy csak mi ? ..hüjje vagyok.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 ..hüjje vagyok.. jaaaa azt hittem valami újat tanulhatok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 jaaaa azt hittem valami újat tanulhatok :unsure: pl lehet benne fordított sportváltó is, mint a régi mercikben :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Vagy a Lada VFTS-ben is pl jobbra fent van az egyes, balra fent a kettes :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Vagy a Lada VFTS-ben is pl jobbra fent van az egyes, balra fent a kettes :unsure: de az nem hasonlít ehhez, amit a videón látsz :lol: a merci sportváltó meg igen :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 de az nem hasonlít ehhez, amit a videón látsz :lol: a merci sportváltó meg igen :unsure: :) A kettő között az a hasonlóság, hogy mindkettő különbözik a gyáritól :wacko: Teccikéééteni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 A kettő között az a hasonlóság, hogy mindkettő különbözik a gyáritól :unsure: Teccikéééteni? :wacko: télleg! hogy én ebbe mér nem gondoltam bele!? :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Antinak Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Sajnálom Tom! :unsure: :wacko: Akkor egy darabig pihen az autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Sajnálom Tom! :unsure: :wacko: Akkor egy darabig pihen az autó... Azt azért nem. Csak elsőkerekes lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Azt azért nem. Csak elsőkerekes lett. Ja, értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts