rtomi Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 nylon zacsi a hátsó rendszámtáblára -> majd 50-es táblánál 80-90 :( Jóó neked nekem az egész kocsit kéne leponyváznom :( :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Szóval! Szükségen lenne egy kis útbaigazításra. Autó csere előtt állok. Erőssen gondolkodom egy Astra Gsi ben. A neten elég sok helyen keresetem róla műszaki infókat, meg egyebeket, de nem talátam. Biztosan nem jó helyen kerestem. Ez lenne az egyik kérés, hogy küldjetek jó címeket. katalogus.hasznaltauto.hu A másik segítség az autó kiválasztását illetően jönne jól. Miket kell alaposan megnézni a járgányon. Nem ragaszkodom az "agyon tuningolt" vashoz, de ne is legyen leharcolva, széttaposva. Tisztában vagyok vele, hogy ezek a verdák, nem a legfrissebb kiadásúak, költeni kell rájuk,de nem szertnék bevállalni egy rozzant verdát, amire rögtön az autó árának a dupláját kell beruházni. Hát hirtelen ezek a fő csapásvonalak amik érdekelnek, mert kérdésem lenne bőven. itt találsz jópár tanácsot, ighaz ez calikhoz íródott de a motorra vonatkozó rész az használható És nézz szét a fórumon, kukkants bele az Astra F topikokba, van zó mindenről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Pár kör majd megáll -> nylon zacsi a hátsó rendszámtáblára -> majd 50-es táblánál 80-90 :( Akkorát villant,hogy majdnem megvakultam a visszapillantón keresztül. Majd odébb megáll -> zacsi leszed :( Nem is foglalkoztak velem látták,hogy a traffit tesztelem :lol: :D :D :D :D :D B) B) B) Vagy lehet hogy tudták, hogy az első rendszámtáblát fényképezik... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Norbi69! Üdv a fórumon... :wink: Szívesen segítünk ha tudunk valamiben... Elképzeléseid vannak már a vételárat ill. az évjáratot tekintve??? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Elképzeléseid vannak már a vételárat ill. az évjáratot tekintve??? :roll: csak mert jobb ha el is felejted mindkettőt..... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Mi van Redi??? Mi ez a nagy elkeseredés??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 @Anti: Jaja... és elég szar lett :twisted: ps. Kadett GSI digit. műszarfal eladó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Balázska! Kűdj már róla egy képet...de azonnal...mármint az újításról.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Én nem adom el egyhamar a kocsim csak ha lesz kilátásban egy OPC vagy GTC :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 vagy KFT vagy TBC vagy FBI :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbi69 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Köszönöm a választ Atommanónak és redline-nak! (és gondolom a többiek is lélekben velük voltak) Atommanó: a legnagyobb segítség az lenne ha meg tudnátok szabadítani egy 2003-as, 1.5-ös Ignis GS-től. Mennyivel könnyebb lene az élet. Innen már menne minden mint a karika csapás. Az ár és évjárat nincs megkötés nincs, bár szeretnék a '91-93-as szériából kihalászni egy pédányt. Elvárásaim :smt102 , mivel napi használatra is venném, ne legyen leharcolva, motorja szétütve. Szóval ne kelljen mindjárt a vételárat is rákölteni. Ha nincs éppen rajta semmi külső extra az sem gáz. Majd szépen lassan én rávarázsolom (ahol a személyi pénzügyminiszterem -hites párom- megengedi). Ha esetleg komolyabbra fordul ez a csere projekt, valószínűleg egy-két személyes jótanács erejéig kereslek majt benneteket. Addig is az erő legyen veletek. :supz: Üdv: norbi69 Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Norbi69! Az ignisre lehet, hogy tudok valakit. Állapot, stb? Írj légyszi mailt a következő címre, persze space-ek nélkül : "3 8 4 3 6 2 6 kukac w e s t e l 9 0 0 . n e t" -re! Van benne légkondi (fontos, de egyáltalán nem feltétel)? Ápolt vagy leharcolt megjelenésű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Van benne légkondi (fontos, de egyáltalán nem feltétel)? A GS felszereltség a legmagasabb így van banne légkondi :wink: Hogy ne legyek off:Van Esztergom környékén egy földig spoilerezet GSI(fehér) RECARO ülésekkel és minden sarkon más lemezfelnivel :? :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 A GS felszereltség a legmagasabb így van banne légkondi :wink: Hogy ne legyek off:Van Esztergom környékén egy földig spoilerezet GSI(fehér) RECARO ülésekkel és minden sarkon más lemezfelnivel :? :prayer: OPEL Biztos eladó. :wink: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Én meg lassan már nem látok ki a traffi detektorok mennyiségétől a szélvédőn. Már detektor van üzembe állítva , tegnap este elmentem tesztelni de egy árva traffi sem volt sehol :lol: Szééép. Mennyivel jobb lenne ha sose lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Én meg lassan már nem látok ki a traffi detektorok mennyiségétől a szélvédőn. Már detektor van üzembe állítva , tegnap este elmentem tesztelni de egy árva traffi sem volt sehol :lol: Szééép. Mennyivel jobb lenne ha sose lenne :D Hát hiába száguldozik az ember? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Antika: még nincs beszerelve fixre, kell valami design egy komplett konzolra, burkolatra... de működik, meg méreget szok szép dolgot... Az gáz, hogy oldalgyorsulásban még nem tudtam 0.5G fölé menni? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Köszönöm a választ Atommanónak és redline-nak! (és gondolom a többiek is lélekben velük voltak)nincsmit, szivesen Atommanó: a legnagyobb segítség az lenne ha meg tudnátok szabadítani egy 2003-as, 1.5-ös Ignis GS-től. megoldjuk 8) hozzd a kulcsot meg a védőfelszerelést és köss baleseti biztosítást magadra... de most már télleg érdekelne mennyi szánsz az autóra...mert elvárások ahogy látom elég magasra teszik a mércét :lol: én lassan már annyival is beérném, hogy NE legyen piros :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Ignisem nekem is van... sz@r is... pedig jó businessnek tűnt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 mennyibe kerül 4gumma felszerelés és centír, na meg hova érdemes vinni (14 környékén) Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbi69 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 Kedves Redline! Elnézést kérek ha félreérthető volt a mondandóm elvárások terén. A verda, hitelkonstrukcióban lenne jó, az ára pedig azért ne legyen több 1,5 millánál. Ez gondolom azért évjárat, felszereltség és egyéb állapoti tényezők függvénye is. Egyébként az Ignis ráhibáztál P I R O S :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 ....Az gáz, hogy oldalgyorsulásban még nem tudtam 0.5G fölé menni? :twisted:.... Futóművet megcsináltattad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 mennyibe kerül 4gumma felszerelés és centír, na meg hova érdemes vinni (14 környékén) én eddig mindig az m3nál lévő emberkéhez vittem akit már ajánlottam is korábban :wink: gyorsan, korrekten dolgoznak az biztos.... Ha ők nem akkor a szerencs uccánál van ismerős.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 az M3nál az az éjjelnappali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts