redline Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Félre a viccet, ahogy nézem nem olcsó 2db koni gátló...na majd meglátjuk.. 2 db? milyen 2 db? vagy 4 vagy semennyi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 2 db? milyen 2 db? vagy 4 vagy semennyi :unsure: És a gyereknek adsz enni? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 És a gyereknek adsz enni? :unsure: én csináltam? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Komolyan, vagy hülyítesz? :unsure: Link? :wacko: :lol: :lol: Bocs, ezt már nem bírtam megállni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nem az a probléma hogy nincs pénzem rá Mire? Egy jó állapotba levő EVO VIII-ra? :unsure: és a fenntartására? :wacko: Hát akkor üdv gazdag barátom! :lol: Csak akkor nem azon kéne görcsölni, hogy mennyibe kerül egy normális gátló az astrához. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Mire? Egy jó állapotba levő EVO VIII-ra? :unsure: és a fenntartására? :wacko: Hát akkor üdv gazdag barátom! :lol: Csak akkor nem azon kéne görcsölni, hogy mennyibe kerül egy normális gátló az astrához. :lol: Nem az Evora értettem, hanem a kocsimra van pénzem amire kell, de nem hülyeségre, mint ez a szívócsonk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nekem a Kayabát ajánlották, és nem hallottam régen sem rosszat róla, átmenet a soprt és az utcai mód között ... rugót meg ugye használtan is érdemes akár ... legalábbis erről engem meggyőztetek, ha már elromlik valami a rugóban akkor régen rossz :unsure: ( csaknem törik már el olyan hamar ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nem az Evora értettem, hanem a kocsimra van pénzem amire kell, de nem hülyeségre, mint ez a szívócsonk... Erre mondtam hogy ezt nem tömegcikknek készítették :wacko: Na ha ennyire el vagy látva, akkor felejtsd el a lip gátlókat... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 én csináltam? :wacko: :unsure: na az kéne még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Erre mondtam hogy ezt nem tömegcikknek készítették :lol: Na ha ennyire el vagy látva, akkor felejtsd el a lip gátlókat... :unsure: Ne kötekedjünk kérem, mert nem leszek a támogatód, ha így folytatod :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Ne kötekedjünk kérem, mert nem leszek a támogatód, ha így folytatod :wacko: Miért, mikor megyünk kocsmázni? :unsure: Nem kötekedésből mondtam, csak próbálok segíteni... ugyanis a lip egy szemét vacak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Felhívtam ezt itt-e :wacko: azt mondja hogy a két első felújítása szereléssel együtt és keményítése, 12 000Ft... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Felhívtam ezt itt-e :wacko: azt mondja hogy a két első felújítása szereléssel együtt és keményítése, 12 000Ft... :unsure: Az is egy megoldás, csak nem túl tartós. Benne van az is, hogy lehet csak 10000km-t fogsz vele autózni, aztán elszólja magát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Miért, mikor megyünk kocsmázni? :wacko: Nem kötekedésből mondtam, csak próbálok segíteni... ugyanis a lip egy szemét vacak :lol: Persze, én is csak vicceltem, és meg is fogadom a tanácsotokat, ahogy látom azért szinte mindenki konit ajánlja, nem véletlenül gondolom.... Kocsmába meg már mehetnénk, rám férne már.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Az is egy megoldás, csak nem túl tartós. Benne van az is, hogy lehet csak 10000km-t fogsz vele autózni, aztán elszólja magát. :unsure: Hát ja, ezért sem ugrom egyből, mert már most vihetem azt mondja, 2 óra és kész.... inkább koni akkor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Kocsmába meg már mehetnénk, rám férne már.... :unsure: egyszer összehozunk valami össznépi lerészegedést. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nekem a Kayabát ajánlották, és nem hallottam régen sem rosszat róla, átmenet a soprt és az utcai mód között ... rugót meg ugye használtan is érdemes akár ... legalábbis erről engem meggyőztetek, ha már elromlik valami a rugóban akkor régen rossz :unsure: ( csaknem törik már el olyan hamar ) Igen, én is hallottam már sok jót ezekről a gátlókról is... gondolom hasonló ár mint a koni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 egyszer összehozunk valami össznépi lerészegedést. :wacko: De minél hamarabb kéne, mert elköltöm a lóvét, féltengelyekre, gátlókra.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nem az Evora értettem, hanem a kocsimra van pénzem amire kell, de nem hülyeségre, mint ez a szívócsonk... szerintem már az sem normális dolog, hogy emberek ilyen motorral vesznek ilyen régi és ilyen állapotú autókat mint mi de amikor kinézek az ablakon és ő néz vissza akkor nem lehet észérvekről beszélni :D :unsure: :wacko: :lol: :lol: :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 szerintem már az sem normális dolog, hogy emberek ilyen motorral vesznek ilyen régi és ilyen állapotú autókat mint mi de amikor kinézek az ablakon és ő néz vissza akkor nem lehet észérvekről beszélni ;) :unsure: :wacko: :lol: :lol: :) :o Ez egy csodálatos hozzászólás volt, a szívemből beszélsz :D szintén így vagyok vele, kinézek most is az ablakon és az enyém a legszebb a parkban, pedig van 100 autó biztos... ;) ui: látom közben nyomtál képet is be,, szép az autód, de mondtam már a lurdynál is neked, hogy lelopom a felniket is mindjárt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 + 1 LIP :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Ja ez lemaradt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 Nekem a Kayabát ajánlották, és nem hallottam régen sem rosszat róla, átmenet a soprt és az utcai mód között ... rugót meg ugye használtan is érdemes akár ... legalábbis erről engem meggyőztetek, ha már elromlik valami a rugóban akkor régen rossz :unsure: ( csaknem törik már el olyan hamar ) Nekem ez van a Caliban, erős átlag, de semmi extra. Cserébe viszont tényleg valami 90e volt a 4 (nem én vettem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 osztom a véleményed ha a külsőségnél járunk ;) :unsure: szerintem már az sem normális dolog, hogy emberek ilyen motorral vesznek ilyen régi és ilyen állapotú autókat mint mi de amikor kinézek az ablakon és ő néz vissza akkor nem lehet észérvekről beszélni ;) :wacko: :lol: :lol: :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember11, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2007 ...na ezért nem költök rá ezen a területen egy fillért sem, mert jó esetben megvan a 200Le? Protechnikes autó? mindegy mennyi de azt mondja 700 000-be van neki,, akkor kérdem én, megérte? ha 150 ló maradt akkor nagyon nem de ha megvan a 210 akkor sem... Nem az erőt fizeted meg hanem az egyediséget. Van akinek fontos, hogy ne találjon 3 ugyanolyat mint az övé egy tesco parkolóban, van akinek nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts