aztec Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 nem semmi báz! akkor ezexerint ez olyan elven mükid mint plk mr dyno és hasonszörű tsai.... kérdés csak az emnnyire pontos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 ha 1szerre megnyomod a BC vezérlő 2 gombot és nyomvatartod akkor kiír egy kódot (ez az enyémnél GD volt) ami szvsz azt jelenti, hogy lehet angol vagy német a BC nyelvezete, de ebben nem vagyok tuti biztos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Lehet rendelni!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 http://www.matrica.autodekor.hu/list.php?i...b596d223c1a788#ITT Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 nem nekik írt anno talán Dark,h illene a klubbos logokat levenni az oldalukról :shock: :roll: :idea: :?: amúgy meg raj a poló 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Egy ilyet fltétlenül rendelek és ki is rakom a gépsasra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 soxerencsét a rendETLENség őreivel :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 fehérgsi pár napja küldtem neked pü-t de nem kaptam választ.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Kesssssss visszaigazolás ohne? Csak 1nek írtál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 TECCIK 1.8as moci van benne 400-ért árulták pár hónapja...persze ha ez az Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Igen de én nem bírom ki ennyi ideig autó nélkül...nekem sem 1szerű hidd L :idea: :wink: hisztispicsák.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Kesssssss visszaigazolás ohne? Csak 1nek írtál? 2nek, de nothing :!: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Norbi G neked gsi témában csitt a neved ha jól tudom :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Tech1-el, kb 2 perc volt, rádugta a szervízcsatira és beütötte a megfelelő kódot, majd kész... és most már nem azt írja, hogy Pastiglia freni, hanem Brake pad :( Hmm... SZ.Gab?! Lehet én is megcsináltatom ha lehet.. bár a német azért barátib mint a spagettinyelv... igaz, angollal mégjobban elvok. Bár az alapdolgokat már megtanúlgattam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 http://www.matrica.autodekor.hu/matrica/gsi_8.jpg Ilyen van nekem egy a fiókomban hónapok óta, már Fótra is el akartam vinni hogy elajándékozom valakinek, de elfelejtettem... ha érdekel valakit akkor még mindig szabad préda. http://www.matrica.autodekor.hu/matrica/iszog_1.jpg Ez meg ott figyel a cégautóm hátulján már egy éve. A rendőrök először mindig összehúzzák a szemöldöküket mikor meglátják, aztán ha elolvassák még egyszer, akkor általában röhögnek rajta, de sosem bántanak miatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Nekem dolgozó lány jó a német és hozzá sem nyulok :D Ez már német nyelvvel megy a roncstelepre :( :( :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Nekem rosszlány jó a német és hozzá sem nyulok :D Ez már német nyelvvel megy a roncstelepre :( :( :lol: :D :D :D hogy került bele a "rosszlány" ?! ?! ?! ?! ?! ?! a mondatomba?! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 A k**va szót helyettesíti így a fórum... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 a k u r v á t? és a pinát mi helyettesíti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 a k u r v á t? és a pinát mi helyettesíti? Fedőneve: MÓKUS 8) :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Csütre elvileg kész a verda... :wink: Balázska még is beraktátok azt a szart???? FehérGSI!!! A mtricás dolgokról inkább ne is beszéljünk!!! Csak koppintanak mindent... Gusztustalan banda... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Hát akkor a rosszlány qrva annyát dszky gábornak, az összes budapesti fejes f....opónak az önkormányzatnál, akik miatt ilyenek az utak! Tompán koppan az autóm, ha rángatom a kormányt balra-jobbra. Akkor koppan, amikor balra rántom a kormányt, az autó meg megdől jobbra. Akkor is koppan, ha fekvőrendőrön megyek át. Ez minek a jele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 ....Tompán koppan az autóm, ha rángatom a kormányt balra-jobbra. Akkor koppan, amikor balra rántom a kormányt, az autó meg megdől jobbra. Akkor is koppan, ha fekvőrendőrön megyek át. Ez minek a jele?.... Ezt pont lehetett volna írni az Astra F-be is. Amúgy stabilizátor bekötőt mondanék elsőre. Nézd meg a bal oldalt nincs-e eltörve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Most jöttem haza és játszottam egy picit a rend őreivel :( Pár napja szereztem egy traffi detektort és ugy adódott,hogy pont az utamban volt egy traffi. Egy párszor elmentem elöttük majd tisztes távra beálltam a traffival szemben és beállítottam a detektort. Szo-szo ahogy érzékel azonnal satuzni kell mert különben már késő. Pár kör majd megáll -> nylon zacsi a hátsó rendszámtáblára -> majd 50-es táblánál 80-90 :( Akkorát villant,hogy majdnem megvakultam a visszapillantón keresztül. Majd odébb megáll -> zacsi leszed :lol: Nem is foglalkoztak velem látták,hogy a traffit tesztelem :D :D :D :D :D B) B) B) B) Azon gondolkodom,hogyan lehetne beszerelni a készüléket a kocsi elejébe....akkor biztos jobb a detektor hatásfoka B) Quintezz XT-7000 a detektor típusa. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbi69 Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Sziasztok Mindenkinek! Mivel új fiú vagyok közöttetek, a botladozásaimat nézzétek el, lesz ez még jobb is. Szóval! Szükségen lenne egy kis útbaigazításra. Autó csere előtt állok. Erőssen gondolkodom egy Astra Gsi ben. A neten elég sok helyen keresetem róla műszaki infókat, meg egyebeket, de nem talátam. Biztosan nem jó helyen kerestem. Ez lenne az egyik kérés, hogy küldjetek jó címeket. A másik segítség az autó kiválasztását illetően jönne jól. Miket kell alaposan megnézni a járgányon. Nem ragaszkodom az "agyon tuningolt" vashoz, de ne is legyen leharcolva, széttaposva. Tisztában vagyok vele, hogy ezek a verdák, nem a legfrissebb kiadásúak, költeni kell rájuk,de nem szertnék bevállalni egy rozzant verdát, amire rögtön az autó árának a dupláját kell beruházni. Hát hirtelen ezek a fő csapásvonalak amik érdekelnek, mert kérdésem lenne bőven. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts