mackosajt Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Bééé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Maci...bevállalós vagy... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 na azért nem eszik olyan forrón a kását Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Én fél6kor megyek a B-ért :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Én meg reggel 6-kor jövök haza az E -vel mert a Cé garázsban van de a Bé-t meg eladta Bogi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Bazs...nem kéne kötekedni...tudom, hogy otthon nem mersz, ezért idejársz... :) :unsure: De szerintem: "A jobb mint, ...." ugyanúgy helyes mint ha azt akarod mindani, hogy "jobb mintha"...csak a mintha másik szó... :D úúú, bazzz nagyon rászoktál a három pontra :lol: nézd meg, hogyan kell használni ;) merek otthon is, csak mostanában ritkán találkozom asszonnyal és valahol pótolnom kell a hiányt :o :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Én meg reggel 6-kor jövök haza az E -vel mert a Cé garázsban van de a Bé-t meg eladta Bogi. nekem meg volt A-m, kettő is, meg egy F-em most van egy III :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 úúú, bazzz ... merek otthon is, csak mostanában ritkán találkozom asszonnyal és valahol pótolnom kell a hiányt :lol: :unsure: :wacko: EMMA... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 úúú, bazzz ... csak mostanában ritkán találkozom asszonnyal és valahol pótolnom kell a hiányt :lol: :unsure: :wacko: Akkor nem minket baszogass, hanem ránts rá a sarokban... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Akkor nem minket baszogass, hanem ránts rá a sarokban... :wacko: azzal nincs baj, este othon van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 azzal nincs baj, este othon van :unsure: mármint asszony, vagy EMMA? :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 mármint asszony, vagy EMMA? :unsure: :wacko: :lol: mindig is szerettem volna egy Emmát, de Alíz van esténként otthon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Ha valaki olyan autó szeretne, ami nem jöhet még egyszer szemba az utcán. És mindez hivatalosan utcára! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Ha valaki olyan autó szeretne, ami nem jöhet még egyszer szemba az utcán. És mindez hivatalosan utcára! :unsure: Na ez kegyetlen lehet (pont most szemezek egy MV6 caravannal) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Eladó a protechnic gsi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Na ez kegyetlen lehet (pont most szemezek egy MV6 caravannal) Meeee elvert a TDI mi???? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Eladó a protechnic gsi :unsure: Arra a padra én is elmennék, ahol ezt mérték! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Eladó a protechnic gsi :unsure: Az életben nem fogják megvenni ennyiért, akármilyen jó gép és fiatal, sajnos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Ma megjött a Tagsági kártyám.. hurrrráááááá :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Az életben nem fogják megvenni ennyiért, akármilyen jó gép és fiatal, sajnos... Ja és ráadásul 1 millió 240 ezer kilóméterrel! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Ja és ráadásul 1 millió 240 ezer kilóméterrel! :wacko: micsoda részletet vettél észre. :unsure: :lol: amúgy épített motornál ilyet kiírni szerintem hülyeség.. vagy ilyen régen csinálták? (mármint 124e km-rel ezelőtt?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Nem olyan sok az,csak gyorsan 3 szor megkerüli a földet és kész. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Ez valaha majdnem full olyan volt mint az enyém.. és annyiért árúlja, amennyiért 4 éve vettem az enyémet :unsure: Igaz, nem gyári már.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Ez biztos elírás,kb 1.5-2 éve lett kész a motor és az összes cső és jeladó is ki lett benne cserélve...Minden új.Biztos nincs 212LE,viszont sose fog érte ennyit kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Ha valaki olyan autó szeretne, ami nem jöhet még egyszer szemba az utcán. És mindez hivatalosan utcára! :unsure: nemtom mééé írják utcára, amikor ez pályára van építve. látszik hogy a pályaversenyek technikai szabályai szerint van megcsinálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts