uhuhu Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 kép és szöveg is magáért beszél vezérműtengely törött amúgy műszakilag hibátlan(fölgönfetrengős szmájli) hát erre egyszerüen nem tudok mit írni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 kép és szöveg is magáért beszél vezérműtengely törött amúgy műszakilag hibátlan(fölgönfetrengős szmájli) Ez csodálatos :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 http://www.duen.hu/kepek/hirdetes/nagy/153...70904194028.jpg hát erre egyszerüen nem tudok mit írni..... Ez szerencsére csak egy photoshop... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 találtam jobbat is, az ingyenes hírdetéssel is spórolt a barátunk: ascona, műtrágyaszoró, 3 fejes eke........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ez szerencsére csak egy photoshop... :unsure: ez fotosoppp???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ez szerencsére csak egy photoshop... most h mondod......, de akkor meg mi értelme????? oldalról nem úgy néz ki mintha fotoshop lenne....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ez szerencsére csak egy photoshop... :unsure: Hali Ez ott áll a Váci és a Megyeri ut közötti (Fóti ut) utcák egyikében. Közellebb a Megyerihez. Mindjárt a sarkon ha jössz a Vácirol a Megyeri felé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Hali Ez ott áll a Váci és a Megyeri ut közötti utcák egyikében. Közellebb a Megyerihez. Mindjárt a sarkon ha jössz a Vácirol a Megyeri felé. Élöben is csunya. Már le akartam fényképezni csak,.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 találtam jobbat is, az ingyenes hírdetéssel is spórolt a barátunk: ascona, műtrágyaszoró, 3 fejes eke........ reménykedtem hogy nem kerül elő ez a hirdetés :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ez szerencsére csak egy photoshop... :unsure: sajnos nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 kép és szöveg is magáért beszél vezérműtengely törött amúgy műszakilag hibátlan(fölgönfetrengős szmájli) Kár volt így elcsúnyítani........... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Na haverunknál eddig tartott a kadett turbó mánia... :unsure: Kadett 1.200.000.- Ennyi volt? Épphogy készlett. Há gratulálok, föleg a cserékhez :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 kép és szöveg is magáért beszél vezérműtengely törött amúgy műszakilag hibátlan(fölgönfetrengős szmájli) Na ez fájt. Szegény hogy néz ki. De a szarvájlingon a szuzukik mögött lenne az első 10ben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 találtam jobbat is, az ingyenes hírdetéssel is spórolt a barátunk: ascona, műtrágyaszoró, 3 fejes eke........ Há igy sose végzek a forum elolvasásával bazeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ennyi volt? Épphogy készlett. Há gratulálok, föleg a cserékhez :wacko: ja, hogy még költöttek is rá? :unsure: ejha......mennyit? mit kellett cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ennyi volt? Épphogy készlett. Há gratulálok, föleg a cserékhez :wacko: ja, hogy még költöttek is rá? :unsure: ejha......mennyit? mit kellett cserélni? azt sztem készen vették...... vagy nem????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 azt sztem készen vették...... vagy nem????? De. Használtautón is fennvolt egy ideig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Anti neked hogy ehet 5.5-6-ot amikor a dizelpassat amivel lejöttünk eszik 7.6-ot bc szerint? A két autó meg kb ugyanaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 kép és szöveg is magáért beszél vezérműtengely törött amúgy műszakilag hibátlan(fölgönfetrengős szmájli) Ez odab@sz. :unsure: (holnap megyek foglalózni...:wacko:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 (holnap megyek foglalózni...:wacko:) Inkább alszom 50 percet. 8ra másik meló. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 azt sztem készen vették...... vagy nem????? De igen...ez az autó már elöbb kész volt mint az enyim...csak hát a problémák itt is adták magukat...hiszen túúúúrós... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Anti neked hogy ehet 5.5-6-ot amikor a dizelpassat amivel lejöttünk eszik 7.6-ot bc szerint? A két autó meg kb ugyanaz... Úgy, hogy én autópályán is max 140-et megyek vele...tök 8, hogy klíma vagy nem, város vagy 140-es autópálya...néha kicsit a péntekek megdobják, de alig észrevehető... Amúgy sajna az enyimben nincs bc...úgyhogy nem tom...én telitanktól teliig számolom... De ezt már GSI/BMW Tomi is kérdezte, mert az övé meg 8-9 körül benyeli... Szóval őszintén...nem tudom...de remélem így marad... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Van amúgy még TDI-ből 90 pacis is...az enyim 110-es, 135-re chippelve (Voszi mérése szerint) de vannak még pdtdi-k is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Ma reggeli meglepi: A 2 hónapos EXIDE akksim lemerült... már tegnap melóba és vissza fele is nehezen indult be az autó, gondoltam az önindító még nem ment tönkre akkor majd biztos most.Hát nem. Ma reggel már a belsőlámpám is alig világított és meg sem forgatta ... A gari természetesen él rá de 2 hét mire kicserélik ... Van otthon egy 45-ös régi akksim de gyanítom már az is fáradt ... valakinek esetleg egy kölcsön akksija ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Ma reggeli meglepi: A 2 hónapos EXIDE akksim lemerült... már tegnap melóba és vissza fele is nehezen indult be az autó, gondoltam az önindító még nem ment tönkre akkor majd biztos most.Hát nem. Ma reggel már a belsőlámpám is alig világított és meg sem forgatta ... A gari természetesen él rá de 2 hét mire kicserélik ... Van otthon egy 45-ös régi akksim de gyanítom már az is fáradt ... valakinek esetleg egy kölcsön akksija ? :unsure: Hmmm... generátorod tölt amúgy rendesen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts