Lacee Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Én is hamar haza értem... egy citroen vlmiX a 70-es évekből vágódott be elém a hungárián 120 körül értem utol és 150 nél vettem vissza mikor már nem láttam a tükörben pont ott ahol Redi a minap gyanította a flasht ... a vidámparknál ... jah és az 1.4 -el voltunk :-) Mondanom se kell hogy a sajátomon mik mentek épp tönkre tegnap.. mindig valami ami még eddig nem volt bibis ... Jah még valami, a Yard megállított tegnap a GSI-vel voltam; - Jónapot , mutasson valami papírokat! És közben mondja már el hol van a maga első rendszáma... - Őőő itt van hátul épp... -Na mindegy majd felrakja egyszer, adja a papírokat aztán menjen...mennyit ér egy ilyen autó amúgy ma? - Nemsokat, 260e Km van benne és mindenhonnan vérzik... - Tyűűű az jó sok, de azé szép! - Szép jah dehát alig megy már ... - Na menjen , de azé jó néz ki ! Jo fej volt :lol: Ilyen embert én is ismerek, aki ezt kis pénzért végigjátszotta. :) Most értem haza a 11kor végetért fociról. :unsure: Szegény összkerék... :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Amúgy Lajbi nemrég csinált egy ilyen weberes mókát c20xe-re...Mantába...de azt mondja nem megy jobban mint a gyári ment...csak ez jól néz ki... :unsure: Csak programozható gyújtás, tengely, és karbibeállítás kérdése, hogy 200LE meglegyen. :lol: Persze mindez úgy, hogy óvatosan is 25L körül van a min fogyija :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ja! GSI Club Hungarys matricák vannak nálam...kicsi is, nagy is...ha valakit érdekel... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Antinak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Antinak :unsure: Szép...csak az a baj...hogy 26 misi...ilyen olcsón meg nem adom magam... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ehh.. azthittem találtam valami kafa kis cuccott a kocsihoz +müszer elhelyezésre : De kutakodva a neten, megtaláltam az oldalukat.. sajna ez nem astra, hanem OFF japán csoda.. MOndjuk 20rugeszt nem is érne meg nekem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Én anno még fel is hívtam a németországi céget, de sajnos Astrához nem gyártanak...B corsa pl van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Na haverunknál eddig tartott a kadett turbó mánia... :unsure: Kadett 1.200.000.- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Na haverunknál eddig tartott a kadett turbó mánia... :unsure: Kadett 1.200.000.- Törésmentes V6 Syncro Golfra cserélné Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Na haverunknál eddig tartott a kadett turbó mánia... :wacko: Kadett 1.200.000.- Ez kié? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ez kié? :unsure: Ők vették meg Tom Sárga-feketéjét...majd adták el...akarták megvenni az enyim...de hitelre...amit nem kaptak meg...több helyen sem...lefoglalózni sem volt pénzük...aztán megvették ezt személyi kölcsönre...vagy hogy... Most meg árulják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ez egyébként melyik autó? Az a fehér, amit sokáig árultak és tavaly még láttam Blitzen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ja! GSI Club Hungarys matricák vannak nálam...kicsi is, nagy is...ha valakit érdekel... :unsure: Kicsi az mit jelent? Oldalsó ablakra(hátra) jó? Mert nekem kéne akkor mindkét oldalra.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ők vették meg Tom Sárga-feketéjét...majd adták el...akarták megvenni az enyim...de hitelre...amit nem kaptak meg...több helyen sem...lefoglalózni sem volt pénzük...aztán megvették ezt személyi kölcsönre...vagy hogy... Most meg árulják... Ű :wacko: komoly a brigád :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Csabi! Nálam van a kocsiban...oda rakod ahova gondolod, de szerintem oldalra nagyon nagy... Megnézed, és eldöntöd... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Ez egyébként melyik autó? Az a fehér, amit sokáig árultak és tavaly még láttam Blitzen? Igen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 de szerintem oldalra nagyon nagy... Akkor ennyi.. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Na haverunknál eddig tartott a kadett turbó mánia... :lol: Kadett 1.200.000.- Miért van olyan érzésem, hogy ezt egy darabig árulni fogják ennyiért...........de ne legyen persze igazam..... :wacko: Ebként sztem a tag is keresi az igazit, aztán végül kiköt majd v.mi dieselnél........ :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 1 misiért vették... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 1 misiért vették... Frankó.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Én is hamar haza értem... egy citroen vlmiX a 70-es évekből vágódott be elém a hungárián 120 körül értem utol és 150 nél vettem vissza mikor már nem láttam a tükörben pont ott ahol Redi a minap gyanította a flasht ... a vidámparknál ... jah és az 1.4 -el voltunk :-) Mondanom se kell hogy a sajátomon mik mentek épp tönkre tegnap.. mindig valami ami még eddig nem volt bibis ... Jah még valami, a Yard megállított tegnap a GSI-vel voltam; - Jónapot , mutasson valami papírokat! És közben mondja már el hol van a maga első rendszáma... - Őőő itt van hátul épp... -Na mindegy majd felrakja egyszer, adja a papírokat aztán menjen...mennyit ér egy ilyen autó amúgy ma? - Nemsokat, 260e Km van benne és mindenhonnan vérzik... - Tyűűű az jó sok, de azé szép! - Szép jah dehát alig megy már ... - Na menjen , de azé jó néz ki ! Jo fej volt :unsure: Mondom én neked hogy ne add el... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Lehet amúgy hogy IQ Bélát kapta el a Raccing láz??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 Lehet amúgy hogy IQ Bélát kapta el a Raccing láz??? :unsure: :wacko: CSak elfelejtette, hogy amit vett, azzal nem lehet........... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 kép és szöveg is magáért beszél vezérműtengely törött amúgy műszakilag hibátlan(fölgönfetrengős szmájli) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2007 kép és szöveg is magáért beszél vezérműtengely törött amúgy műszakilag hibátlan(fölgönfetrengős szmájli) amúgy :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts