B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 adsz 900e ft-ot és megkapod mindezeket az enyémből....grátisz tiéd az autó maradék része :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Na mi a helyzet azzal a C kadettal? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Ezek mind ilyen kamu GSi-k... (persze a Csabiét leszámítva) Dinié ráadásul még DIS-es is, szóval azzal nem nagyon kéne azzal odaállni a TESCO parkolóban a többi RENDES GSi mellé... Nana azért a szürkében nem Dis-es van. :wacko: :unsure: Tudom tudom az sem igazi Gsi,de a C20ne moci meg az Omegából származik tehát az sem Gsi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 ..... Szevaaaaa, na megy a motorindítós cucc? Én is beszereltettem a sárkányba már... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Nem...az a bontós haverod...akinek 4 kocsija van... :unsure: :wacko: Nana nem beszóóóni kocsog :lol: :lol: Nekem soha nem volt 7millás Gsi-m :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Szevaaaaa, na megy a motorindítós cucc? Én is beszereltettem a sárkányba már... :unsure: Az sajnos nem fért bele az időbe,még vissza kell mennem csak most meg én nem érek rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Nana nem beszóóóni kocsog :lol: :unsure: Nekem soha nem volt 7millás Gsi-m :lol: még csak most jöttél és máris terorizálod a népet.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 még csak most jöttél és máris terorizálod a népet.. :wacko: :unsure: ez csak a fórum.. élőben keményebb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 :wacko: élőben keményebb... :lol: meg kéne ismernem :unsure: Fogadok, hogy 2méter magas vagy és 140kg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Fogadok, hogy 2méter magas vagy és 140kg... Magadról beszélsz mi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 meg kéne ismernem :unsure: Fogadok, hogy 2méter magas vagy és 140kg... Igen és csak autóban ülve,látnál egyszer kiszálni...... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Igen és csak autóban ülve,látnál egyszer kiszálni...... :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 nah Atommanó kolléga megérkezett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 nah Atommanó kolléga megérkezett... És sokat ír...sztem :unsure: drágán adta a csóka... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Na megnéztük...tényleg szép állapotban van...volt lakatolva már, volt rajta küszöb csere...stb...nem kell rá ilyen értelemben sokat költeni...a fénye matt...de ez úgy is lényegtelen...úgyis mattban gondolkozok... :lol: 1979-es évjárat...tehát egyidős velem...ez + pont... (igy nem is alsó indexes... :unsure: ) 1 éve nem volt kinnt a garázsból...pöff és indult is... :wacko: ...nem hittük el...belül csupa por meg pókháló...és elindult szó nélkül...csak új aksi kellett bele... menni nem mentünk vele...mert a futómű úgy sem lényeges... Aztán leültünk átrágtuk az egészet...és úgy néz ki, hogy szerdán el is hozzuk, és "apaaaaaaaaaa...kezdőőődik..." :lol: Fényképezni sajnos elfelejtettem...de el kell képzelni egy szutyi lemattult pókhálós relatív jó állapotban lévő 1.2-es limót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 És sokat ír...sztem :unsure: Inkább csak lassan... :wacko: Mert nem hoztuk még el...mivel nincs rajta műszaki, még át kell beszélnünk, hogy hova tegyük, kinél lesz...hol, ki mit fog rajta csinálni... De megbeszéltük... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Inkább csak lassan... :wacko: Mert nem hoztuk még el...mivel nincs rajta műszaki, még át kell beszélnünk, hogy hova tegyük, kinél lesz...hol, ki mit fog rajta csinálni... De megbeszéltük... :lol: hamár ekkora szerencséd van a kocsival akkor csak LET kéne bele... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Inkább csak lassan... :wacko: Mert nem hoztuk még el...mivel nincs rajta műszaki, még át kell beszélnünk, hogy hova tegyük, kinél lesz...hol, ki mit fog rajta csinálni... De megbeszéltük... :lol: Nálunk kertben van hely(csak ha itthagyod a kulcsokat) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Inkább csak lassan... :unsure: Mert nem hoztuk még el...mivel nincs rajta műszaki, még át kell beszélnünk, hogy hova tegyük, kinél lesz...hol, ki mit fog rajta csinálni... De megbeszéltük... :wacko: Na ez jó hír.. akkor már csak a sok munka és intézkedés kell, na meg a sok lovetta... Mennyiért vetted meg ha nem titok? Csak érdeklődöm, mert van 1-2 ismerősöm, akinek van, igaz nem tudom hogy eladja vagy sem, de az egyik szerintem igen, mivel eléggé csóró és kell neki állandóan a suska... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Még nem vettem meg... :unsure: Szerdán vagy pénteken megyek érte...amúgy állapotához képest nincs rossz áron...persze van rajta mit hekkelni...de találtam hozzá olcsón egy donort is, ami törött, de 2 éve teljesen fel lett szinte újítva....így jön az is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Még nem vettem meg... :unsure: Szerdán vagy pénteken megyek érte...amúgy állapotához képest nincs rossz áron...persze van rajta mit hekkelni...de találtam hozzá olcsón egy donort is, ami törött, de 2 éve teljesen fel lett szinte újítva....így jön az is... S, akkor milyen szív is fog dohoni benne?XE v. LET? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 Ezek mind ilyen kamu GSi-k... :unsure: :wacko: Pedig úgy tudtam géjesít vettem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember3, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2007 :unsure: :wacko: Pedig úgy tudtam géjesít vettem... :lol: mind át vagyunk verve...ne aggódj emiatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts