warwolf Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Az oldalamról 99forint+ÁFÁ-ért letölthető a video. :wink: :D Aztec mikor készül már el a gép? Lassan felhívhatnád pimp my ride csapatát hogy üssenek össze belőle valamit! :wink: :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Már a cigifüst láttán is kiráz a hideg... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Leszokóban a dohányzásról? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Már a cigifüst láttán is kiráz a hideg... :roll: Azé' gáz lehet remegve bagózni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Á lenyelem inkább a füstöt... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Á lenyelem inkább a füstöt... :( :( :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Ma is sikerült összehozni egy kis kalandot... Négy nap szorgalmas omegázás után ismét az astrámba ültem. Vasárnap lévén kicsit toltam neki a nagykőrösi úton. Előttem motyorogtak kábé 90-nel, mindkét sávban. Mellette üres buszásáv. Vissza hármasba, padlógáz, belső sávból ki a buszsávba, előzés, vissza a belső sávba. Ezen nemes mozdulat után nemsokkal feltűnt egy rendőrautó, kivillantott a sorból. Phű bazeg, mibe fog ez kerülni.... "Gondolom tudja, miért állítottam meg..." Végül ezer forint csekken. Phű, mázli volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Baszki... de jól megúsztad.. engem bezzeg anno 5re vágtak.. emlékszel.. a nénikéjüket :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Nem sokra rá ám engem is rajtakaptak egy ilyen akción :( . Kidumálni nem lehetett, éreztem rajtuk, hogy ki van adva a bírsággyűjtési parancs... Teljesíteniük kellett biztos az x forint bírságot, különben... Más kérdés, hogy lehet, hogy megérdemeltem... Nemrég a Hungária körúton sort előző, majd szlalomozva-kicentizve kacsázó Audist vették ki, elég csúnya arcot vágtak neki. Egész meg voltam hatódva, hogy végzik a dolgukat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Aztec mikor készül már el a gép? nemsokára :( pár 7vége és meglássuk mi lett belőle... viszont west coast customz nem nagyon jön európába mostanság so marad nekem a meló :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 na kiszedettem a sporfutóművet.... a látvány szörnyű lett, de a komfort kárpótol (azért még mindig gondolkodok egy 30as ültetésben :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 ja és végre átállíttattam a BC-t angolra...végre értem, hogy mit dumál 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 A BC jó dolog, én is raktam egyet a kocsiba hétvégén... Számol valami csúnya G-ket, meg minden f@szságot. Egyenlőre teszt fázisban van, majd írom a tapasztalatokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 ja és végre átállíttattam a BC-t angolra...végre értem, hogy mit dumál 8) s mindezt hol pro mennyiért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 A BC jó dolog, én is raktam egyet a kocsiba hétvégén... Számol valami csúnya G-ket, meg minden f@szságot. Egyenlőre teszt fázisban van, majd írom a tapasztalatokat... Az nem BC teeeeeeeeeeeeeee :( Olyan ámerikai gyorsulásmérő van benne nemmmmmmm ? :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 küggyek képet? :twisted: csúnya fém doboz, pár input/otuput drótocskával, amit alig bírtunk elrejteni... De a BC minden funkciójával rendelkezik... most épp azon gondolkozom, hogy nem is kell műszerfal a kocsiba :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 ....küggyek képet? :twisted:.... Ahammmm :( :( :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 tipusa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 s mindezt hol pro mennyiért? made by Szeles és nékem ingyé :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 mivel s hogyan csinálta? kicsit bővebben Kess bá! Lehet éjn is bepróbáltatok majd 1 ilyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 mivel s hogyan csinálta? kicsit bővebben Kess bá! Lehet éjn is bepróbáltatok majd 1 ilyet... Gondolom Tech1-el. De sorozatszámtól függ, hogy milyen nyelvekre lehet átállítani, asszem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Tech1-el, kb 2 perc volt, rádugta a szervízcsatira és beütötte a megfelelő kódot, majd kész... és most már nem azt írja, hogy Pastiglia freni, hanem Brake pad :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 Láttam tegnap egy gyönyörű Irmscher GSI-t. Ezekben valami csomagban adott tuning szett van, vagy mindenki azt kér az irmschertől amit akart meg amire pénze volt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 ....Tech1-el, kb 2 perc volt, rádugta a szervízcsatira és beütötte a megfelelő kódot, majd kész.... Nahh erre legább jól emlékeztem :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Április25, 2005 Megoszt Elküldve Április25, 2005 tipusa? Pioneer AVG-VDP1 http://www.pioneerelectronics.com/pna/prod...2089326,00.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts