Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Az oldalamról 99forint+ÁFÁ-ért letölthető a video. :wink: :D

Aztec mikor készül már el a gép?

Lassan felhívhatnád pimp my ride csapatát hogy üssenek össze belőle valamit! :wink:

:( :( :lol:

Elküldve

Ma is sikerült összehozni egy kis kalandot...

Négy nap szorgalmas omegázás után ismét az astrámba ültem.

Vasárnap lévén kicsit toltam neki a nagykőrösi úton.

Előttem motyorogtak kábé 90-nel, mindkét sávban. Mellette üres buszásáv. Vissza hármasba, padlógáz, belső sávból ki a buszsávba, előzés, vissza a belső sávba.

Ezen nemes mozdulat után nemsokkal feltűnt egy rendőrautó, kivillantott a sorból. Phű bazeg, mibe fog ez kerülni....

"Gondolom tudja, miért állítottam meg..."

Végül ezer forint csekken.

Phű, mázli volt...

Elküldve

Nem sokra rá ám engem is rajtakaptak egy ilyen akción :( . Kidumálni nem lehetett, éreztem rajtuk, hogy ki van adva a bírsággyűjtési parancs... Teljesíteniük kellett biztos az x forint bírságot, különben... Más kérdés, hogy lehet, hogy megérdemeltem...

Nemrég a Hungária körúton sort előző, majd szlalomozva-kicentizve kacsázó Audist vették ki, elég csúnya arcot vágtak neki. Egész meg voltam hatódva, hogy végzik a dolgukat...

Elküldve
Aztec mikor készül már el a gép?

nemsokára :(

pár 7vége és meglássuk mi lett belőle... viszont west coast customz nem nagyon jön európába mostanság so marad nekem a meló :(

Elküldve

na kiszedettem a sporfutóművet....

a látvány szörnyű lett, de a komfort kárpótol (azért még mindig gondolkodok egy 30as ültetésben :wink: )

Elküldve

A BC jó dolog, én is raktam egyet a kocsiba hétvégén... Számol valami csúnya G-ket, meg minden f@szságot. Egyenlőre teszt fázisban van, majd írom a tapasztalatokat...

Elküldve
A BC jó dolog, én is raktam egyet a kocsiba hétvégén... Számol valami csúnya G-ket, meg minden f@szságot. Egyenlőre teszt fázisban van, majd írom a tapasztalatokat...

Az nem BC teeeeeeeeeeeeeee :(

Olyan ámerikai gyorsulásmérő van benne nemmmmmmm ? :wink: :(

Elküldve

küggyek képet? :twisted:

csúnya fém doboz, pár input/otuput drótocskával, amit alig bírtunk elrejteni...

De a BC minden funkciójával rendelkezik... most épp azon gondolkozom, hogy nem is kell műszerfal a kocsiba :roll:

Elküldve
mivel s hogyan csinálta?

kicsit bővebben Kess bá!

Lehet éjn is bepróbáltatok majd 1 ilyet...

Gondolom Tech1-el.

De sorozatszámtól függ, hogy milyen nyelvekre lehet átállítani, asszem :roll:

Elküldve

Tech1-el, kb 2 perc volt, rádugta a szervízcsatira és beütötte a megfelelő kódot, majd kész...

és most már nem azt írja, hogy Pastiglia freni, hanem Brake pad :(

Elküldve

Láttam tegnap egy gyönyörű Irmscher GSI-t. Ezekben valami csomagban adott tuning szett van, vagy mindenki azt kér az irmschertől amit akart meg amire pénze volt ?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.