redline Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Jelzem, hogy jelen állás szerint nem én leszek lemosva szeptember végén...hanem Robi... :unsure: sudár leszel mint a jegenye :wacko: hol tartasz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 sudár leszel mint a jegenye :unsure: hol tartasz? :wacko: 88 kg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Először egy ilyen projektről beszélgettünk Demóékkal, de az csak versenyre lett volna... A Corsa, MV6, hátsókerék, moci hátul...ideális minden... :unsure: Valószínűleg nem kicsit kéne átfaragni az autót, biztos lenne vele szívás rendesen, gondolom Christian Mählen tudna erről mit mesélni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Nem oyan vészes...nem húzósabb mint a mostani projekt...csak más... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 ....Christian Mählen.... Óhhh.... a harmadik holdfényszonáta zeneszerzője :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Óhhh.... a harmadik holdfényszonáta zeneszerzője :unsure: :wacko: :lol: :lol: Látom már dúl a péntek délutáni hangulat Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 :unsure: :wacko: :lol: Látom már dúl a péntek délutáni hangulat Igyekszünk :lol: Krisztiááááááááááááááááááááááááán, ne csak olvass, írj is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 "Te meg ki vagy???" :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 "Te meg ki vagy???" :wacko: Ejnye, ne vedd már el a kedvét :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Igyekszünk :unsure: Krisztiááááááááááááááááááááááááán, ne csak olvass, írj is :wacko: igyekszem!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Hát nem a gyorsaságodért szeretünk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 "Te meg ki vagy???" :unsure: aki csak olvassa a forumot és tanul a dolgokbol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 aki csak olvassa a forumot és tanul a dolgokbol! "Ülj le fiam!!! Egyes!" :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Hát nem a gyorsaságodért szeretünk... :unsure: 4000-töl megindul.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 4000-töl megindul.......... Hopppppáááááááááá... Megvan...Lanti kilóméterórája ott nem lelassul, hanem ott kapcsol a VTEC compi...eltolja a vezérlést és uzsgyi... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Hopppppáááááááááá... Megvan...Lanti kilóméterórája ott nem lelassul, hanem ott kapcsol a VTEC compi...eltolja a vezérlést és uzsgyi... :unsure: :wacko: Azt hittem nem jön rá senki már... Ma mindenki elverek a hajógyárin........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 :unsure: Azt hittem nem jön rá senki már... Ma mindenki elverek a hajógyárin........ :wacko: Tom!!!! Csaba téged akar... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Tom!!!! Csaba téged akar... :unsure: Kap 2 autó előnyt.. és még így is kikap 3 autóval a telefonfülkéig... :wacko: És akkor szerény voltam, mégiscsak egy klubelnök.. :lol: Persze ha lesz ma autóm, elvittem beszereltetni a motorindítós riogatót, lehet hogy beteszem majd 4.-be és távirányítóval indítom majd,, így is meglesz a 3 autó. :lol:::)::o:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 ... beteszem majd 4.-be és távirányítóval indítom majd,, így is meglesz a 3 autó. :wacko:::lol:::lol::D Kormányállásra azért majd figyelj...nem szeretném az Audit vontatásra használni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Kormányállásra azért majd figyelj...nem szeretném az Audit vontatásra használni... :unsure: :wacko: Ez üt... :lol:::lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Kap 2 autó előnyt.. és még így is kikap 3 autóval a telefonfülkéig... :unsure: És akkor szerény voltam, mégiscsak egy klubelnök.. :lol: Persze ha lesz ma autóm, elvittem beszereltetni a motorindítós riogatót, lehet hogy beteszem majd 4.-be és távirányítóval indítom majd,, így is meglesz a 3 autó. :lol:::)::o:D ezzel az előnnyel szerintem én kapok 3 autónyit... vagyis nagyobb a lehetősége, hogy ez lenne a vége. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 ezzel az előnnyel szerintem én kapok 3 autónyit... vagyis nagyobb a lehetősége, hogy ez lenne a vége. :unsure: Nehogy azt hidd, gyengébb autóval jobbat lehet menni hajógyárin.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Nehogy azt hidd, gyengébb autóval jobbat lehet menni hajógyárin.. csak emiatt nem fogok most felugrani oda! :unsure: azért szerintem erősebb gépek ettől még esélyesebbek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Nehogy azt hidd, gyengébb autóval jobbat lehet menni hajógyárin.. Ha így lenne végigverném a szigetet... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Ha így lenne végigverném a szigetet... :unsure: Autóval, vagy audival? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts