kavics Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Hát annyira nem lol, lehetne erről irkálni oldalakat, hogy mennyire sok olyan ember van aki azt hiszi tesz rá egy direktszűrőt meg kidobja a belét meg tesz alá 70-es rendszert meg 60-ast, kipufogót és kenterbe veri azt a gyárat aki éveken át tesztelt és alig bírt kihozni egy 2 literes szívó motorból 150 lovat anno... nem véletlenül olyan vékony nekünk a 4 leömlő is mint amilyen... fel kell hívni AVE-t a timeslippen, és elmeséli a 3 1.6 VTI mérését, 1 gyári volt a másik kettő meg síklapolt és kipufogó tuningolt vas.. el se kell mondanom hogy csak a gyári tudta 0 161 lovat ami ugye gyárilag 162 kéne lenni, a síklapolt HF-es és a 60-rendszerrel ellátott VTI tudta a 141 lovat,, erről ennyit, csak volt akkora hangja hogy azt hitte aki benne ült hogy átmegy egy másik dimenzióba… 8K rpm-nél ez a megaLOL a srác azt állította, hogy 80 le fele van... mindenkinek szíves figyelmébe ajánlom a CS-s oldalát :unsure::D:D::wacko::D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Mi is lesz ott? :unsure: ralisprint verseny a hátsó szervízutakon. tempós, izgalmas, vegyes talajú pálya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Ennyire nem lehet szar a helyzet, hogy pasit hívjál randizni :unsure: ui : ajtó jó lett ? Ne álmodozz, maradok a csajoknál... :lol: Ajtót tegnap elvittem, szerinte frankó lesz. Csak a fényező fog majd agonizálni, hogy sötétre kell fehéret fújnia :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 idöméröt tesztelünk? :wacko: majd annak is eljön az ideje, ha jó idő lesz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 ....Ne álmodozz, maradok a csajoknál... :wacko:.... Álmodozni te szoktál ésssss páfffffffffffffff egy kuka :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Álmodozni te szoktál ésssss páfffffffffffffff egy kuka :unsure: Ezt inkább ne erőltessük, mert akkor éppen akkori Antinét vittem a pályán... :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Ezt inkább ne erőltessük, mert akkor éppen akkori Antinét vittem a pályán... :unsure: :wacko: :lol: ésssss páfffffffffffffff egy gsi tükör Így jobb ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Ezt inkább ne erőltessük, mert akkor éppen akkori Antinét vittem a pályán... :lol: :lol: :) Látod...ezt is elb@sztad...mondtam, hogy telibe... :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 ésssss páfffffffffffffff egy gsi tükör Így jobb ? :wacko: Ilyen az amikor a két Lurdy tolatóbajnok elmélkedik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Ilyen az amikor a két Lurdy tolatóbajnok elmélkedik... :unsure: Én nem álmodoztam, csak nem nézem hátra :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 ésssss páfffffffffffffff egy gsi tükör Így jobb ? :wacko: Sosem volt közöm GSi tükrök amortizálásához. :lol: Csak egy indexbúra bánta egyszer még az időszámításunk előtt az óperenciás tengeren is túl a lendületes tolatásomat. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Sosem volt közöm GSi tükrök amortizálásához. :wacko: Csak egy indexbúra bánta egyszer még az időszámításunk előtt az óperenciás tengeren is túl a lendületes tolatásomat. :unsure: Na akkor mostmár tudom mire kell vigyáznom ha a Lurdyhoz megyek vagy jönnek valakik. Én legalább csak rendszám nélküli külföldi autókat karcolgatok a pusztában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 :lol: :wacko: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 :lol: :wacko: :unsure: :lol: "A Hansolo Pali, a házmester, elszaladt egy sokkolóért!" :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 "A Hansolo Pali, a házmester, elszaladt egy sokkolóért!" :lol: :unsure: Centrifuga van a hóna alatt-e! :wacko: Ez a Nacsa egy állat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Ha lejött volnna a Fiesta Kunmadárra...rendbetette volna az Opelesek lelki világát... 12.0-ás idő utcán...ebből simán van 11.9 pályán...komoly... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Ha lejött volnna a Fiesta Kunmadárra...rendbetette volna az Opelesek lelki világát... 12.0-ás idő utcán...ebből simán van 11.9 pályán...komoly... azt néztem én is h regisztrált de mégsem jött, "sajnos"....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 azt néztem én is h regisztrált de mégsem jött, "sajnos"....... Biztos a pár nappal elötte történt baleset miatt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Biztos a pár nappal elötte történt baleset miatt... :unsure: Inkább engedte, hogy a többi 1000 résztvevő tudjon érvényesülni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Na akkor mostmár tudom mire kell vigyáznom ha a Lurdyhoz megyek vagy jönnek valakik. Én legalább csak rendszám nélküli külföldi autókat karcolgatok a pusztában. Meg drótkerítést és betonoszlopot teszel tönkre. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Meg drótkerítést és betonoszlopot teszel tönkre. :unsure: Nem tönkreteszem hanem figyelmeztetem a tulajt hogy ott rés van a pajzson. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 wow Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 wow Fáj, hogy 13 collos, mi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 Amúgy pár mérés Csaba. 7-8 sec között vagyunk a gsi-vel...de inkább a 8 felé... kérdés hogy tud elindúlni az ember... Ki mérte ezt? Hogyan? Hol? Mikor? Tesztkörnyezetet, és specifikációkat akarok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus31, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2007 " hidegen alapjáraton 3 körül , melegen leesik 2ig néha már 1500as fordulaton melegen is 4 bár fölött van ... " ez az olajnyomásom ... a gyári értékeket viszont nem tudjuk ugyebár ... ma mérünk újból egyet ... a kezelési útmutató annyit ír hogy 0.3 alá ne essen mert az kritikus ... ( kösz :f ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts