Tápiószecső Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Turbósoknál bizti sokat számít a külső hőmérséklet...szívónál nekem annyira ez nem tűnt fel annyira... Nekem ég és föld. Ha rápillantottál már a 0-180-as és 0-200-as nevű videómra, akkor te is láthattad. Valami 10 sec körüli a különbség a 180-as skála eléréséig. Egyik ősszel volt másik nyáron. Pedig az autó elég hasonló állapotban volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Azt a coolervizes motyót én még megoldanám a helyedben... :unsure: ez a megoldás hány fokot tud hűteni egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 ez a megoldás hány fokot tud hűteni egyébként? Hát ezt erősen befolyásolja a menetszél, a külső hőmérséklet...és egyáltalán alapból hány fokos vízzel hány fokos coolert hűtesz...szóval fogalmam sincs... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Hát ezt erősen befolyásolja a menetszél, a külső hőmérséklet...és egyáltalán alapból hány fokos vízzel hány fokos coolert hűtesz...szóval fogalmam sincs... :unsure: köszi,ma ismét tanultam valamit :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 köszi,ma ismét tanultam valamit :wacko: Azt, hogy nem érdemes kérdezni ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Azt, hogy nem érdemes kérdezni ? :wacko: család az állatkertben,kisfiú egyfolytában kérdez: -apaaaaaaa az ott milyen áááállat? -zsiráf,kisfiam -apaaaaa,és azzz? -zsiráf -apaaaaaa ez miii? -zsiráf az anya kérdően ránéz a családfőre,hogy miért mindig ugyanazt válaszolja,holott nem is azok voltak az állatok. -hát akkor tanul a gyerek ha kérdez :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Azt, hogy nem érdemes kérdezni ? :wacko: Kérdezni mindig érdemes...csak nem a hülyéktől... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 ...Viszont itthonról sajnos nem műxik a pü.. Na akkor nem küldök PÜ-t az msn miatt! Elolvastam, majd beszélünk! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Jó reggelt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Gyóóóóóó regggeeeeelt.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Gyóóóóóó regggeeeeelt.... :unsure: Vietnám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Ma egy kigyorsításnál kiugrott a hátsó kipufdobom a gumiból.. szép hagja volt, még jó h meg lett erősítve igy nem tört le... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Piiiista effektus??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Szia csöndben olvasó Áki... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 kukucs :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 kukucs :wacko: Mizu nagyfiú??? Ma még nem is beszéltünk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 akkó minnyá felhivlek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Ma egy kigyorsításnál kiugrott a hátsó kipufdobom a gumiból.. szép hagja volt, még jó h meg lett erősítve igy nem tört le... :unsure: Ha normálisan gyorsítanál, akkor leszakadt volna :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Ma egy kigyorsításnál kiugrott a hátsó kipufdobom a gumiból.. szép hagja volt, még jó h meg lett erősítve igy nem tört le... :lol: nekem a hétvége óta magas fordulaton (5K fölött) fura szaga van valaminek :unsure:....de már lehet csak a paranoia dolgozik :lol: az egyest meg nem kapcsolom, hanem inkább belehuppan valami masszába a váltó...nemtudom üzemszerű e :wacko: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 Ha normálisan gyorsítanál, akkor leszakadt volna :lol: mint kiderült kunmadarason az én automba nincs annyi erö h bármit is letépjen.... :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 kukucs :wacko: most csütörtökön tervezel lurdy-t? mert akkor viszem a dvd-ket....fölöslegesen nem cipelem....pluszsúly :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 mint kiderült kunmadarason az én automba nincs annyi erö h bármit is letépjen.... :wacko: :unsure: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 akkó minnyá felhivlek... meg is nyugodott a lelkem... :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 most csütörtökön tervezel lurdy-t? mert akkor viszem a dvd-ket....fölöslegesen nem cipelem....pluszsúly :unsure: 99% hogy megyek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2007 meg is nyugodott a lelkem... :lol: :unsure: na, már beszéltünk is :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts