Atommanó Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Na majd ma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Új szerzeményem... :unsure: B_Csaba mix Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Új szerzeményem... :unsure: B_Csaba mix Hmm.. sztem egész király.. kicsit off, de milyen progival (progikkal) dobtad össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Srácok! Ma este szintén foci...ha valaki úgy gondolja... :unsure: Na senki??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Ide nem írok csúnyát mer sok a motés meg a gsi clubbos még a végén átmennek rajtam a lurdynál :unsure: Azért látom aláírást már változtattál :lol: Az első két mondatodnak nagyon örülök :wacko: A szolidaritás... meg persze "az úttörő ott segít, ahol tud!" Na senki??? Neeemmm... de nem értem minek kínzod magad. Ha még mindig a fogadás izgat, egy zsírleszívás, vagy fogyi-tabletta többet segítene... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Új szerzeményem... :wacko: B_Csaba mix Jónézki. Ez valami új szuzuki? Van vagy 100 lovas, mi? Appáám :unsure: :lol: :lol: Király lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Beteg vagyok :wacko: pedig nagyon mennék :lol: még akkor is h a multkori vereségünket a nyakamba akarjátok varrni :unsure: Na senki??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Na senki??? Azt magyarázd meg mér akkor van foci amikor póker :unsure: :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Hát nem GSI...de nagyon tetszik... Itt van kép, ahol csinálják a szélesítést rá... Kattttttttttt.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Jónézki. Ez valami új szuzuki? Van vagy 100 lovas, mi? Appáám :unsure: :wacko: :lol: Király lett :lol: Thenx :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Hmm.. sztem egész király.. kicsit off, de milyen progival (progikkal) dobtad össze? Kollega csinálta, de majd megkérdezem mivel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 http://www.marx-fahrzeugtechnik.de/Commo/commo.jpg Hát nem GSI...de nagyon tetszik... Ez sem gsi. Ráadásul nem is opel (vauxhall). De a piros jól áll a hangjához. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Ez sem gsi. Ráadásul nem is opel (vauxhall). De a piros jól áll a hangjához. :wacko: Kicsit EVOs az eleje, de a hangja bestiális! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Jópofa a csaj, ahogy vihog.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Kicsit EVOs az eleje, de a hangja bestiális! :unsure: Vajon mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? :wacko: Gondolom a X-es evora gondoltál, ami ősszel jön. Menetteljesítményei sem rosszak: http://www.carmagazine.co.uk/first_officia...=499&page=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Vajon mi volt előbb a tyúk vagy a tojás? :unsure: Gondolom a X-es evora gondoltál, ami ősszel jön. Menetteljesítményei sem rosszak: http://www.carmagazine.co.uk/first_officia...=499&page=1 Jó, hogy mondod.Van benne egy kis Focus ST is! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Dini! Vettem, értettem, és úgy lesz...:-) Viszont itthonról sajnos nem műxik a pü.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Kezd alakulni az idő. :unsure: Ma érezhetően jobban ment a Cali, mint eddig bármikor nálam. Mi lesz itt nulla fokban... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Mi lesz itt nulla fokban... :unsure: Megyünk forogni... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Dini! Vettem, értettem, és úgy lesz...:-) Viszont itthonról sajnos nem műxik a pü.. Oks :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Kezd alakulni az idő. :unsure: Ma érezhetően jobban ment a Cali, mint eddig bármikor nálam. Mi lesz itt nulla fokban... :wacko: Én is várom, mint a falat kenyeret. :lol: Annak ellenére, hogy mostanában elég derekasan viselkedik 30-ban is. Nem tudom ki hogy van vele, de én 0 alatt már nem igazán érzek változást. 5 fok az ideális, ott még az út sem fagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Turbósoknál bizti sokat számít a külső hőmérséklet...szívónál nekem annyira ez nem tűnt fel annyira... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Én is várom, mint a falat kenyeret. :unsure: Annak ellenére, hogy mostanában elég derekasan viselkedik 30-ban is. Nem tudom ki hogy van vele, de én 0 alatt már nem igazán érzek változást. 5 fok az ideális, ott még az út sem fagy. Jaja. Mondjuk nekem Kunmadarason volt a mélypont, ott nagyon szenvedett szegény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 Turbósoknál bizti sokat számít a külső hőmérséklet...szívónál nekem annyira ez nem tűnt fel annyira... A GSi-nél, meg az 1.4-nél is volt különbség szerintem. Igaz közel sem ekkora mint most. Nyomás és érzés alapján most olyan 20-30 pacival több, mint lent volt. Vicces. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus28, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2007 A GSi-nél, meg az 1.4-nél is volt különbség szerintem. Igaz közel sem ekkora mint most. Nyomás és érzés alapján most olyan 20-30 pacival több, mint lent volt. Vicces. :unsure: Azt a coolervizes motyót én még megoldanám a helyedben... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts