adorjant Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 nemrossz :unsure: mitől ugrál így a mutató váltás után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 nemrossz :unsure: mitől ugrál így a mutató váltás után? Köszi! Fogalmam sincs, gondolom kivan már kopva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Nem lenne rossz ha mi is lennénk...:unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 keressél csak Blitz Wikkend 1. es fényképeket... és ott a felvonulást..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Nemzetközi GSI találkozó.. :unsure: Az nem lenne piti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Nem lenne rossz ha mi is lennénk...:wacko: keressél csak Blitz Wikkend 1. es fényképeket... és ott a felvonulást..... De ott van a kcskeméti pályanap felvonulása, ahol majdnem, kb. 100 autó volt a felvonuláson, és sokan nem is mentek felvonulni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 100 autó volt a felvonuláson 120! :unsure: Igaz, csak 80-ra szólt az engedély! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 120! :unsure: Igaz, csak 80-ra szólt az engedély! :wacko: én csak kb-ra írtam a 100 ótót... :lol: szvl, a lényeg, hogy nem csak külföldön tudnak sok autóból felvonulást csinázni, erre "MI" is képesek vagyunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 120! :unsure: Igaz, csak 80-ra szólt az engedély! :wacko: És az mind GSI volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 És az mind GSI volt? Természetesen nem, csak mind OPEL! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Természetesen nem, csak mind OPEL! :unsure: Amit belinkeltem videót, pont azért linkeltem mert ott GSI volt mind...:wacko: GSi Club Poland meeting Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Amit belinkeltem videót, pont azért linkeltem mert ott GSI volt mind...:lol: GSi Club Poland meeting Hát, nem akarok Veled vitázni, de én ott láttam G Astrát is, és ha jól tudom, abból nincs GSi... :wacko: De lehet, hogy tévedek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Tavasszal szokott lenne a GSI Devils Club nyitótalija...vagy ősszel (nem nyitó)...most hírtelen nem tom...de a Hősök terén... Na oda a mi kis társaságunk is el szokott menni, meg még jó pár GSI aki sehol sem tag... Ott előfordul 80 autó egyszerre...szép látvány... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Szevasz tengeribeteg! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Szevasz tengeribeteg! :wacko: :lol: :lol: Hajókáztatok is? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Hát bazz két haverom úgy kikészült, hogy a nyakuknál fogva vittem haza őket... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Hát bazz két haverom úgy kikészült, hogy a nyakuknál fogva vittem haza őket... :unsure: Gondolom, Te meg tök józan voltál... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Gondolom, Te meg tök józan voltál... :unsure: Tök józan...egyikük elejtett valamit a fűben, azt is én kerestem nekik órákon át... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Tök józan...egyikük elejtett valamit a fűben, azt is én kerestem nekik órákon át... :wacko: :unsure: kész...erre már nem tudok mit írni... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Legalább meglett az a valami? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Vannak képek Anit "maszek melójáról",majd Pé feltolja őket,ha ®Anti engedi! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 A kurv@ horvátokat meg reggel majdnem megöltem,amikor azt a gyönyörű szláv népi zenét betolták 8kor!Jó volt arra ébredni. :unsure: Ha gyorsabban feltudok öltözni és kikelni a sátorból,oda gurultam volna dezsővel és egy kis belezős death metalt toltam volna nekik én is a kocsiból! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Na a Hiéna meg is jött... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Vannak képek Anit "maszek melójáról",majd Pé feltolja őket,ha ®Anti engedi! :wacko: :lol: előbb eljuttatom a képeket az érdekeltnek, hogy cenzúrázhassa, majd ő felteszi amelyik publikus. Szerintem mind az lenne :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus26, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2007 Na a Hiéna meg is jött... :wacko: ki itt a hiéna? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts