opel16v Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Én is 4esen megyek reggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Jól mondták... :lol: A 4-es út elég jó, sőt vannak új szakaszok is, ahol még haladni is lehet... :lol: navazzz...még a pályáról lekanyarodva is eltévedek...mi lesz igy velem ha a 4esen kell eljutni oda :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 navazzz...még a pályáról lekanyarodva is eltévedek...mi lesz igy velem ha a 4esen kell eljutni oda :unsure: :wacko: Kérsz telefonos segítséget... :lol: Vagy valakivel együtt mész, aki tudja az utat... :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Zsir megnéztem viamislent, ő meg aszondja menjek nagytarcsa jászfényszaru meg ilyesmi úton 31 meg 32-ön. Arra nekem csak 140km nem 156 mint a pályán. 4-es utat full nem javasolta. Lesz mit kitalálni holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Zsir megnéztem viamislent, ő meg aszondja menjek nagytarcsa jászfényszaru meg ilyesmi úton 31 meg 32-ön. Arra nekem csak 140km nem 156 mint a pályán. 4-es utat full nem javasolta. Lesz mit kitalálni holnap. az a shortest a 4esen meg az economical van de hiába rövideb mint a pálya, pályán gyorsabban érsz oda és sztem üzemanyagban sem több...talán kevesebb is ha sikerül tartan ia 130as tempót és nem kezdesz el mindenkivel versenyezni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Kérsz telefonos segítséget... :wacko: Vagy valakivel együtt mész, aki tudja az utat... :lol: :lol: nyugi oda fogok jutni.....nem ússzátok meg nélkülem :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 az a shortest a 4esen meg az economical van de hiába rövideb mint a pálya, pályán gyorsabban érsz oda és sztem üzemanyagban sem több...talán kevesebb is ha sikerül tartan ia 130as tempót és nem kezdesz el mindenkivel versenyezni :unsure: Nekem nem csak a shortest, mert a házunktól kértem hogy mondja az utat nem a Lurdytól... Pályán is max 105-tel mennék. Új a fény, nem szeretnék se hódprotektort se golyózáporos mociháztetőt. Na mentem olajat cserélni vettem Metalöttyöt :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Nekem nem csak a shortest, mert a házunktól kértem hogy mondja az utat nem a Lurdytól... Pályán is max 105-tel mennék. Új a fény, nem szeretnék se hódprotektort se golyózáporos mociháztetőt. Na mentem olajat cserélni vettem Metalöttyöt :unsure: Az én fényezésemnek se lett semmi baja,pedig azért kocsiztunk németországa rendesen..... :lol: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Mi is az autobahn-on megyünk. Reggel korán indulunk amig niccse meleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Lurdyhoz kinéz még valaki????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Ajánlom figyelmedbe, hasznos tanácsokat kaphatsz a kötelezővel kapcsolatban: http://forum.index.hu/Article/showArticle?...5&na_order= köszi, de megoldottam a kérdést megcsináltatom előzetes cascora nálunk, önrész nélkül (cég fizeti), majd áttolom az egészet köbéhez akkor már nem fog annyira zavarni, hogy mikor fizetnek és a casco bónuszomat sem bukom, ha meg fizetnek, akkor kerestem egy önrészt :unsure: mondjuk a cél az volt, hogy ingyen legyen, elvégre nem én voltam a hibás Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Lurdyhoz kinéz még valaki????? én kb egy óra múlva indulok Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Első lökhárító, jobb eleje alja. Ma megtaláltam, beázott szegénykém.. :unsure: nem lehet egy nagy összeg majd veszek a csergőbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Ma megtaláltam, beázott szegénykém.. :unsure: nem lehet egy nagy összeg majd veszek a csergőbe... 1700-1800ft magasságára emléxem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 1700-1800ft magasságára emléxem...... Köszi szépen, én is hasonló összegre saccoltam, ma voltam pedig Laci4-el ott és egyikkőnknek sem jutott eszébe venni, pedig előtte arról beszéltünk, na nem baj majd holnap.. Na meg megismertem Vktr-t, nem is tudtam hogy ott nyomja az ipart… :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Én ma sajna no Lurdy...megint meló van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Én ma sajna no Lurdy...megint meló van... Szintén így jártam... :unsure: De sajnos én ez miatt lehet a BLITZ-re sem tudok menni! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Szintén így jártam... :wacko: De sajnos én ez miatt lehet a BLITZ-re sem tudok menni! :lol: Csak a kifogások... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Csak a kifogások... :unsure: Sajnos nem :lol: Van egy dinasztiafehernemu.hu oldal amivel sehol nem tartok még.. van egy games oldal ami hamarosan indul, játékszoftvereket, konzolokat, stb.. fogunk árulni, de még sehol nem tart mert megvettük ezt a webshop motort amit angolban kaptunk meg, és még nagyon messze van ahhoz hogy olyan legyen mint a lucid webáruházunk..aztán elkezdtem átalakítani a hwt-t egy teljesen új design-t kap, ami még messze van, a sok aloldal miatt.. és akkor még ott van a hwtboltunk ami már közel 3 éve ilyen amilyen... aztán van még az angol lucid amibe be kéne építenem még a paypal-os fizetést hogy elindulhasson...szóval van meló szépen, de azért nincs veszve semmi..:wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Szintén így jártam... :unsure: valld be, hogy beparáztál :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 valld be, hogy beparáztál :unsure: :wacko: :lol: Ja! így.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus23, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2007 Ügyes srác, nekem már csinált pár dolgot a régi Astrára. :unsure: Igen,tényleg ügyes.Igaz még vissza kell mennem,mert nem végzett vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Nekem nem csak a shortest, mert a házunktól kértem hogy mondja az utat nem a Lurdytól... Pályán is max 105-tel mennék. Új a fény, nem szeretnék se hódprotektort se golyózáporos mociháztetőt. Na mentem olajat cserélni vettem Metalöttyöt :unsure: Jászfényszaru felé ki lehet fogni olyan utakat, ahol csak álmodozni fogsz a 105-ről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Kihalt a fórum! Mindenki Blitz-en van? :unsure: Aki esetleg itthon maradt, este hajógyárira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus24, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2007 Néhány videó a GSI-ről, a kormányra fogattam már amennyire tudtam a digi gépet.. Sajnos volt némi forgalom ezért nem teljesen fullos a videó... 0-160-ra - klikk 0-160-ra - klikk 3.- 4. 80-ról 180-ig Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts