B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Dénesnek ma szerelték a motorindítós riasztót egyébként, ha nem jelentkezne akkor sebességben indították be a vasat.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 holnap folytköv Doszt elég volt ma! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 http://img.photobucket.com/albums/v623/bazs/gerinek.jpg Tök jó, hogy az én nevem viselitek a pólókon :unsure: :wacko: :lol: Megtisztelő érzés :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Tök jó, hogy az én nevem viselitek a pólókon :unsure: :wacko: :lol: Megtisztelő érzés :lol: :) a DOHC is a neved része? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Csaba! Türelem! Hidd el, bazs itt nem isten, itt Anti az! :wacko: (jujj, ezt gyorsan majd ki kell moderáljam, mielőtt meglátja :lol: ) amúgy meg csak, szépen, lassan. :lol: Hihi... :unsure: Szép mondhatom...elmegyünk focizni egyet és ti meg itt egymásnakugortok...nem szép dolog...tény, hogy Bazsnak kicsit nyers a stílusa, de ő már csak ilyen... Csabi te meg legyél kicsit türelemmel...egy ilyen pólós projekt alaphangon ha gyorsan, flottul megy minden akkor is több mint 1 hónap... És igen...addig kevesen fognak feliratkozni amig nem tudják mire is...de ezt már leírták páran... Tehát először árajánlat, aztán névsor, időpontot kiírni, hogy meddig lehet feliratkozni, aztán lehet pólót csináltatni, elhozni szétosztani, és begyűjteni a lóvét... szerintem... :) Megsértődni meg nem szabad, ha tényleg csak segíteni akarnak, mert már csinálták és van ilyen téren tapasztalatuk... Senki nem oktatott ki, csak javasoltak...Ez meg már rajtad múlik, hogy elfogadod e a jótanácsot vagy sem... Én elfogadnám... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 a francba, már meglátta Anti amit írtam! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Doszt elég volt ma! Már csak 12 perc és jön a folytatás... " A reklám után visszajövünk..." :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Bemész és megkérdezed hogy 50db polo mennyibe kerül....Ennél biztos hogy nem fognak többet kérni :lol: :wacko: Én ezzel óvatosabban bánnék és inkább 30-at mondanék. Ha meg olyan "nagyképű" a társaság, hogy ennyiért nem hajlandóak dolgozni akkor köszönjük nekik, hogy szántak ránk a hiperdrága idejkükből de kb b@sszák meg....akinek nme kell az ügyfél az menjen krumlpit szedni idénymunkásnak.....sz@rok rá, hogy nekik mi éri meg meg mi nem.....árat mondjanak 30-50 db-ra és kész :unsure: De mondom tudni kellene milyen tipusokbol leht választani (pl. egy sima polo olcsobb mint egy tenisz) mennyire lehet a szinekkel variálni (polo szine, felirat szine) és hogy egyáltalán szitáznka e vagy normálisanat csinálnak mint a tavalyi csaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Ja és még egy...én a szitázást nem javaslom...kb 2-3 mosás után úgy megkopik, hogy ihi-csuhi... A tavalyi eljárás szeirntem nagyon pöpec volt...mutatós is meg tartós is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Ja és még egy...én a szitázást nem javaslom...kb 2-3 mosás után úgy megkopik, hogy ihi-csuhi... A tavalyi eljárás szeirntem nagyon pöpec volt...mutatós is meg tartós is... Az nekem is lekopott egyik pólóm azzal volt.. Gumis dolog a legjobb, szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Gumis dolog a legjobb, szerintem... szerintem nélküle jobb... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 szerintem nélküle jobb... :unsure: pedig valami guminőt emlegettek a kecskemétiek :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 pedig valami guminőt emlegettek a kecskemétiek :wacko: azokra most neked van szükséged. :unsure: én most lépek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 kibírom :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 kibírom :unsure: :wacko: mutasd a tenyered? nem szőrösödik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 mutasd a tenyered? nem szőrösödik? mennyéémááá aludniiiii :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 mivan? kínos a téma? :unsure: na jó... léptem. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 mennyéémááá aludniiiii :lol: :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 nemröhög,együttérez :wacko: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Oké...akkor ma nyugton hagyom az asszonyt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 na jó,asszem lépek én is :unsure: :lol: ööööö twinportos pólót nem csináltok? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Oké...akkor ma nyugton hagyom az asszonyt... :unsure: Akkor ma nem kell a hátad vakargatnia? :wacko: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Csaba! Türelem! Hidd el, bazs itt nem isten, itt Anti az! :unsure: Hihi.. nekem is ez jutott eszembe..jóóvan. nem csak nekem :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Jó reggelt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus22, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2007 Jó reggelt! :unsure: Jó reggelt! :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts