mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 HONDA S2000 integra stb de azért nagyon jó buli majd egyszer lejohetnétek ti is Valahogy sejtettem :D De Anti töretlenül kérdez, nem mintha nem 1más mellett ülnénk a ringen, amikor kimegyünk gyorsulást szemlélni :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 A "másik" h-sz-p gyülekezőhelyen razzia volt... ha jól tom, és kint volt a tv is.. ha jól emlékszem az aktivban volt vmelyik nap egy műsor róla.. Én nem láttam, épp melóztam.. vki nem látta? nincs meg véletlen vhol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ....majd egyszer lejohetnétek ti is.... Feltétlenül ! Biztos lesz reá alkalom, hogy megejtjük :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 A "másik" h-sz-p gyülekezőhelyen razzia volt... ha jól tom, és kint volt a tv is.. ha jól emlékszem az aktivban volt vmelyik nap egy műsor róla.. Én nem láttam, épp melóztam.. vki nem látta? nincs meg véletlen vhol? Antival és SPX-szel 11re értünk oda kb. és 3 autó volt kint talán az egész parkolóban :? . Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti 16v Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Remélem majd oszehozuk valamikor Már elhúzok holnap melo korán kelek CSá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Remélem majd oszehozuk valamikor Már elhúzok holnap melo korán kelek CSá. Szia ! Nézz be máskor is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Tom ! Eladták a Nagy Piros Gsi-t ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Tom ! Eladták a Nagy Piros Gsi-t ? Ne cukkold már szegényt... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Remélem majd oszehozuk valamikor Már elhúzok holnap melo korán kelek CSá. Amint összeálla verda én biztos megyek... Jóccakát... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Tom ! Eladták a Nagy Piros Gsi-t ? El sajnos. :? De Anti azzal vigasztal hogy majd lesz másik. Én ezt úgy értelmeztem hogyha kész a kocsija akkor 650ért odaja nekem. De erről még nem beszéltem Vele bővebben. :( 1ébiránt msot a Calikat is vizslatom, elég sok példány van jó árban. Mondjuk a Gsi lenne az igazi, de ott a normálisabbak 800 és 1 milka körül mehetnek el. Ez a kis piros jó vétel lett volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Senki nem cukkolja, csak kérdeztem, hogy miért van az aláírásában az ami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Igen Szabi felhívott, hogy eladta a gépet... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 El sajnos. :? De Anti azzal vigasztal hogy majd lesz másik. Én ezt úgy értelmeztem hogyha kész a kocsija akkor 650ért odaja nekem. De erről még nem beszéltem Vele bővebben. :( 1ébiránt msot a Calikat is vizslatom, elég sok példány van jó árban. Mondjuk a Gsi lenne az igazi, de ott a normálisabbak 800 és 1 milka körül mehetnek el. Ez a kis piros jó vétel lett volna... Sajnálom. Majd tényleg lesz biztos másik ami megfelel, meglásd ! :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Húúúúú mennyi minden törpént itt míg nem voltam :roll: Örülök,hogy volt egy látogatónk Peti 16V személyében remélem 1szer majd láthatjuk a vasát. Örülök,hogy Anti problémái is megoldódnak.(mégis csak le kell sikoltani a hengerfejet.....ugye ugye :( ) Nincs valakinek eladó egy sport légszűrője (lapszűrő) ?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 a http://gsi16v.uw.hu még mükszik remélem :( idén is kéne sok-sok videjót csinálni :( és dumálni alatt bazi sok okosságot mint ahogy eddig is tettük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ....Nincs valakinek eladó egy sport légszűrője (lapszűrő) ?!..... Miért akar használt légszűröt venni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Peti majd kivisszem valamikor a mini DV-t avval lehet majd videjózni... De szép esték is voltak azok... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 jó nekem az uj szürő is csak nem tom hol lehet kapni. egyáltalán van értelme? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 jó jó majd csinálunk sok videjót :( Anti én is feliratkoznék az utaslistára ha kész a gép! :iroc: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 :sleepy1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Csak klubtagokat viszek... :( :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 ....jó nekem az uj szürő is csak nem tom hol lehet kapni Ezt ugye nem komolyan írtad ? :smt104 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 :smt017 :smt102 :laughing3: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Csak klubtagokat viszek... :( :( :lol: Majd a Peti karikáját is én csücsülöm végig a J1-ben és jóóóóól elmesélem neki milyen frankó volt :wink: :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2005 Megoszt Elküldve Április21, 2005 Isti! Úgy is tudod, hogy Tied az első tesztkör...meg akkor a második is... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts