Lanti Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Na akkor jelen állás alapján 7-en vagyunk az esti focira, Lanti és Lacee közreműkösésével... Szóval kéne még 1 ember, hogy meglegyen a 8 akkor én leszek kétszer :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Szerintem ez a fék pont elég egy 1.4es autóra.Sajnos a gsi-n eléggé alul van méretezve a fék.... ezzel teljesen egyetértek a punton nagyobb fék van és az csak 1,3D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 ezzel teljesen egyetértek a punton nagyobb fék van és az csak 1,3D Jó, Bazs...de ne felejtsd el, hogy az egy PUNTO :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Jah és akkor nem is beszélek a horror árairól a 17-es gumiknak, míg a 15-ösből fillérek.. azért a 195/55R15, ami a gsi váltómérete, az nem filléres gumi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Jó, Bazs...de ne felejtsd el, hogy az egy PUNTO :unsure: épp ezért gáz, bazz :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Na akkor jelen állás alapján 7-en vagyunk az esti focira, Lanti és Lacee közreműkösésével... Szóval kéne még 1 ember, hogy meglegyen a 8 Én mennék szívesen, de nagyon agresszív vagyok a pumpa miatt... :wacko: És becsúsznék még annak is aki velem van.. :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Velem jön még 1 haverom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Velem jön még 1 haverom... :unsure: A lámpánál úgyis utólérlek.....Csak "Karcsika" ne lenne...... :wacko::D.... Nemszámít, mert van egy TDi "ellenfél" is...:lol: :lol: Az aláírás nem sámli :):D: Ez a Karcsika a coupe 1.8-asa? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Velem jön még 1 haverom... :unsure: Az Anti?:wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Nem! Azt mondta, hogy egy haverja!!!! :unsure: :wacko: Na akkor megvan a 8 ember, nevezés lezárva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Erről jut eszembe, le lett mérve a fogyasztásom. Meleg "motorral" (cirka 5 korsó után) nem egész 6 másodperc alatt 0.5 liter. Szerintem nem rossz. :unsure: Ezzel még nem jutnál be a sönherces 100-as sörváltóba. :wacko: Ott a rekord eddig a 3 mp-es átlag :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Ezzel még nem jutnál be a sönherces 100-as sörváltóba. :wacko: Ott a rekord eddig a 3 mp-es átlag :lol: Nincs mit tenni, edzem tovább, és a csúcsra török! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Nincs mit tenni, edzem tovább, és a csúcsra török! :unsure: Át kell szabatni a gigádat... te erre gyúrsz szilikon mell helyett :wacko: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Nincs mit tenni, edzem tovább, és a csúcsra török! :unsure: Mostmár összekell röffenjünk 1-2 láda sör erejéig.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Át kell szabatni a gigádat... te erre gyúrsz szilikon mell helyett :wacko: :lol: Na igen, szilikon helyett sörcsöcs. :lol: Mostmár összekell röffenjünk 1-2 láda sör erejéig.. :) Ez eddig rendben, de te mit iszol? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Ez eddig rendben, de te mit iszol? :unsure: jaaaa.. magamra nem is gondoltam.. látod a baráti szeretetet? :wacko: akartam mondani 4-5 láda sör.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Így már igen. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 nevezés lezárva... Nézőnek megyek már akkor csak... Legalább lesz B közép... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 A klubbos poló ügyre ma rákérdeztem egy sport boltban, én annó ott csináltattam a focicsapatunknak a mezt, én pesten olcsóbbat nem találtam annó, örökgarit vállaltak rá akkor, nem hinném hogy ez változott azóta...gumiból készítik a feliratot vagy logót... jobb mint a szita... látványra is... Errea ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 A klubbos poló ügyre ma rákérdeztem egy sport boltban, én annó ott csináltattam a focicsapatunknak a mezt, én pesten olcsóbbat nem találtam annó, örökgarit vállaltak rá akkor, nem hinném hogy ez változott azóta...gumiból készítik a feliratot vagy logót... jobb mint a szita... látványra is... Errea ... Te vállalod akkor ennek a szervezését? :unsure: Nekem kell 2db XXl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Én csak felajánlottam ezt a lehetőséget, érdemes egy mailt küldeni nekik és árajánlatot kérni. Lehet olcsóbb mint a mostani de lehet épp drágább... De szívesen segítek az illetékesnek a klubból ha igényli... Te vállalod akkor ennek a szervezését? :unsure: Nekem kell 2db XXl Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Én csak felajánlottam ezt a lehetőséget, érdemes egy mailt küldeni nekik és árajánlatot kérni. Lehet olcsóbb mint a mostani de lehet épp drágább... De szívesen segítek az illetékesnek a klubból ha igényli... Értem, akkor majd valami "csúcsgóré" ír nekik :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Értem, akkor majd valami "csúcsgóré" ír nekik :unsure: :lol: Ezt a csúcsgóré meg fönök szöveget,fejezd már be légyszíves.... :lol: Ez egy baráti társaság senki sem több a másiknál.....Mindenki a szabadidejében tesz azért valamit hogy a klub jól müködjön.....Emailt te is tudsz nekik küldeni......Ha meg úgy gondolod hogy jó az ajánlatuk akkor megbeszéljük :) :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 Ezt a csúcsgóré meg fönök szöveget,fejezd már be légyszíves.... :wacko: Ez egy baráti társaság senki sem több a másiknál.....Mindenki a szabadidejében tesz azért valamit hogy a klub jól müködjön.....Emailt te is tudsz nekik küldeni......Ha meg úgy gondolod hogy jó az ajánlatuk akkor megbeszéljük :lol: :unsure: Akár baráti társaság akár nem, kellenek vezetők, akik elintéznek dolgokat, senki nem mondta hogy te több vagy bárkinél, de ettől függetlenül én rád és atommano-ra is mint vezetőkre úgy fogok tekinteni, nem lehet mindenkinek intézkedni összevissza a klub nevében, remélem ezt te sem gondoltad komolyan, ha számodra sértő a tiszteletteljes megnevezés ne vedd magadra.. ENNYI! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus21, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2007 szabadidejében idejében pontos j, szabadidejében meg egy szó :wacko: szerkessz gyorsan :unsure: a vektoros szerkesztést vállalom, ha már a régit is én csináltam, asszem még megvan a régi szelepfedél is vektorban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts